עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מוזר. לא נראה כאילו יש כלכך שיפור בגרפיקה

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן אבל לא מוכרים מעבדי C2D/Q 65NM.

בקושי יש יד שנייה. ולהחליף עכשיו לוח על הדרך לא בא בחשבון.

פורסם

LOL

אדיר!

שמתם לב שיש סידרה שלמה?

פורסם

בדיוק מזה חששתי... הגבלתי את עצמי בבזבוז של לא יותר מהכסף הנחוץ לרכישת G31M-ES2L וMUGEN 2 כדי להעיף את הE5200 שלי ל4GHZ... אם בתדר כזה המעבד עדיין יגביל אותי בBLACK OPS... :nixweiss:

פורסם

מה פתאום שיגביל אותך?? מעבד כמו שלך בתדר כזה, אתה במצב טוב!

פורסם

כשמעבד בדרישות המינימום הוא בעל פי 2 קאש מהמעבד שלי, ועל 2.4GHZ - יש מה לחשוש... :(

פורסם

קשה לי להאמין שעל 4GHz לא תריץ את המשחק באופן טוב. מקרה הכי גרוע-מקסימום תקנה איזה E7400 יד שניה..

פורסם

איכות מעולה והמשחק נראה ממש טוב.

יש שיפור בגרפיקה ורואים שהיא יותר חיה

פורסם

בהחלט נראה מעודד המולטי...

פורסם

קשה לי להאמין שעל 4GHz לא תריץ את המשחק באופן טוב. מקרה הכי גרוע-מקסימום תקנה איזה E7400 יד שניה..

אופן טוב זה לא מספק... האופן שבו זה צריך לרוץ זה 60+ FPS עם הגדרות מקסימליות ו2XAA לפחות, אני אפילו לא מבקש את ה92FPS של MW2 או ה200+ של COD4, אבל הדרישות המינימליות האלו גורמות לי לחשוש... :(

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג. אתה תתרגל ל60-50 FPS בהגדרות גבוהות, ככה אני שיחקתי בבאטלפילד, ונהנתי מכל רגע (חוץ מGC 40MM ושאר ירקות, אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו)

וד"א, שמתם לב איזה סאונד מגעיל יש לפיצוצים?

פורסם

צלילי פיצוץ במציאות לא מלאי באס כמו במשחקים במציאות ג'וני... ;)

פורסם

צלילי פיצוץ במציאות לא מלאי באס כמו במשחקים במציאות ג'וני... ;)

נכון, בשביל זה יש משחקי מחשב, כדי להיות תחת ההגדרה "משחק מחשב" ,מציאות מעניינת לי ת'תחת, ראינו מה קורה כשמנסים להיות מציאותיים כבר...BC2..

איך אני מחכה למשחק כבר, אגב, אני וסיימון קונים שרת בבו העת ,אנחנו קודם נבדוק את המשחק בהתחלה, נתרגל קצת, נראה אם הוא באמת טוב ונבדוק איך עובד כל העסק ונתחיל לבחור אדמינים מפה,

פורסם

מה רע בבאטלפילד? בלק אופס היה חולם לקבל סאונד כמו שיש שם :o אני שנאתי את באטלפילד בהתחלה אבל מתרגלים בסוף, הוא משחק טוב

בכל מקרה הסאונד נשמע ממש גרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים