עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

יש קניה קבוצתית מוקדמת או משהו כמו שהיה לMW2?

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

+2 ;)

פורסם

אמורה להיות קנייה קבוצתית (לכל הלחוצים) - בימים הקרובים סיימון יעדכן את כולם בפרטים (כמובן ברגע שהוא ידע אותם) אז תישארו רגועים ואל תציפו לו את התיבה בשאלות על הקנייה הקבוצתית... ;D :xyxthumbs:

פורסם

ארקדיה מקפידים לבדוק שכל הקונים מעל גיל 18? שלא יהיו לנו ילדים קטנים בקניה הקבוצתית :P לפי דירוג גיל אסור למכור להם :smile1:

אם המשחק יגיע ביום חמישי ובמקרה באותו יום אני אסע לרמת גן ליראות סרט אז אולי אני אבוא לחנות, בכל מצב אחר נעשה משלוח :lol:

פורסם

גיימרים עצלנים... :smile1:

מה רע בלקפוץ לסנטר, לראות את שאר האנשים שחפרו פה בת'רד, לשבת על איזה בירה ואולי גם לפגוש עוד חברים מערים אחרות, ועל הדרך גם לקנות את המשחק?

למה לשבת על התחת בבית ולחכות למשלוח?

פורסם

מה רע בלקפוץ לסנטר, לראות את שאר האנשים שחפרו פה בת'רד, לשבת על איזה בירה ואולי גם לפגוש עוד חברים מערים אחרות, ועל הדרך גם לקנות את המשחק...

אני בעד הבירה.... :smile1:

מה יעשו ה 18- ?

הם ירוצו הביתה לשחק :bash:

פורסם

עד כמה שידוע לי יש פה רק 3-4 חבר'ה צעירים... ::)

פורסם

אפשר לחשוב שההגבלה על הגיל עצרה פעם מישהו... כי בסטים צריך לשלוח להם במייל צילום של תעודת לידה , נכון?

או שבדואר בודקים לך את הגיל בת.ז שאתה בא לאסוף את המשחק? :cool2:

פורסם

כל עוד יש ילדים קטנים שנוסעים בGTA דורסים אנשים ויורים באנשים והם לא איבדו את השפיות לא נראה לי שאתם צריכים לדאוג... :xyxthumbs:

פורסם

מה רע בלקפוץ לסנטר, לראות את שאר האנשים שחפרו פה בת'רד, לשבת על איזה בירה ואולי גם לפגוש עוד חברים מערים אחרות, ועל הדרך גם לקנות את המשחק?

כי ברגע שצריך להגיע לתל אביב יותר זול לקנות את המשחק בלי הקניה הקבוצתית :P אם בכל מקרה אני נוסע לאיזור אז אין בעיה אבל במיוחד בשביל זה זה בזבוז כסף :-\

אני חושב שלפי החוק חובה לדרוש תעודת זהות, המשחק אמור להנות מדירוג גיל גבוה כמו WAW ו MW2. אני יודע שב TR ביקשו ממני תעודת זהות ישר שהם ראו אותי מתקרב למשחקים שהם 16+/18+ (זה כמובן עם באים לחנות). קניה מ STEAM דורשת כרטיסי אשראי מסויימים, לרוב לנוער אין גישה לכרטיסים כאלה, קניה עם כרטיס אשראי בעייתית יותר לבדיקת גיל למרות שגם במקרה הזה ניתן לבדוק.

הבעיה שלי היא לא שילדים קטנים משחקים, גם אני שיחקתי בגיל הזה, הבעיה שלי זה שהם מפריעים לשחק :pissed:

פורסם

קנייה בסטים דורשת כרטיס אשראי בינלאומי או חשבון פייפל , זהו.

אין שום אינדיקציה בכרטיס אשראי שאתה מתחת לבן 18 שבסטים יכולים לדעת את גילך , אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי/חשבון פייפל אתה מסודר.

פורסם

ארקדיה מקפידים לבדוק שכל הקונים מעל גיל 18? שלא יהיו לנו ילדים קטנים בקניה הקבוצתית :P לפי דירוג גיל אסור למכור להם :smile1:

אם המשחק יגיע ביום חמישי ובמקרה באותו יום אני אסע לרמת גן ליראות סרט אז אולי אני אבוא לחנות, בכל מצב אחר נעשה משלוח :lol:

אני עוד לא בן 18, מה הבעיה? אני מכיר את רוב האנשים שהייתי משחק איתם פה ורוצה גם לפגוש אותם בדרך

פורסם

^^

עשה אותי רעב המשחק הזה... :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים