עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אפשר להגיד אותו דבר על לפחות שלושת הכותרים האחרונים בסדרה.

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא קניתי את MW2, יצא לי רק לשחק ב SP שלו. בחרתי לדלג עליו כי לא היה ניראה לי כל הדברים ש IW עשו. המשחק הזה ניראה הרבה יותר טוב מ MW2, מרגישים כאילו גירסת המחשב הפעם תיהיה מלאה ולא איזה פורט עלוב מה 360. גם ה SP ניראה מרשים יותר ומגוון יותר. לדעתי זמןטוב לחזור ל COD :nixweiss:

פורסם

ממה שבינתיים הראו , הMP נראה דומה מאוד (עד כמעט בלי שינויים) למולטי של MW2...

פורסם

יש הרבה מודים חדשים ואני אישית חושב שהמולטי של MW2 מעולה, הייתי משנה חלק מהמפות, ואם היו לו שרתים יעודיים הוא היה אחד המשחקים הכי טובים בקטגוריה, מספיק שיהיו שרתים כדי למנוע שמוש במטולים ודומיהם, ובין היתר להעיף את כל הצ'יטרים המגעילים שפוקדים את המשחק כל יום.

פורסם

^^

שלך הבוקסר?? מזכיר את התמונה שלך בצד מאוד... :xyxthumbs:

פורסם

ממה שבינתיים הראו , הMP נראה דומה מאוד (עד כמעט בלי שינויים) למולטי של MW2...

בטח... אציין רק כמה מהכמעת בלי שינויים

*שרתים מוקדשים עם חוקים מתאימים לגיימינג מאוזן

*נשקים בעלי רתע נורמאלי

*אפשרות CUSTOMIZE לאמבלמים,סמלים על נשקים, לבוש מראה ועוד...

*תוספת גדולה של ציוד כמו רימוני דמה, מצלמה, מיקום ראדר.

*KILLSTREAK מאוזנים ללא ניוק שיכול לסיים את המשחק, מגוון מספיק גדול.

*מודים חדשים, בעיקר ארבעת הWAGER MACH שמכניסים סגנונות מרעננים ומעניינים למולטי.

*מערכת ניהול כסף שאיתה אפשר לפתוח את סמלים\תוספות\לבוש וכו'.

*מוד זומבים כנראה עושה קאמבק.

*מערכת ניהול משינימה עם שליטה מוחלטת של העורך ליצירת סרטונים שעוד לא נראו במולטי.

זה בלי ציניות ועל קצה המזלג...

אז עכשיו אתה תגיד לי כמה זה דומה, ללהכנס למערכת עם כמה חבר'ה,

לנסות למצוא משחק, לחפש ולחפש, להתייבש, ועד שמוצאים משחק כמה נבעטים החוצה,

ואז אוספים מחדש לנסיון שני, ואז איכשהו נכנסים, הכל לאגים טיוברים ותתפלל לאלוהים שאין איימבוטים.

אה, וזה כמובן בתקווה שמצאת מארח שלא פרץ את המערכת למוד מונפץ כזה או אחר.

פורסם

התכוונתי שהמשחק נראה ומרגיש כמו MW2.

על כל מה שרשמת ניתן לרשום טענה נגדית, זה באמת לא המטרה שלי ,אני רק אומר שאין פה משהו חדשני - זה כרגע נראה כאילו שתיקנו את רוב הדברים הרעים שהיו בMW2.

פורסם

שכחת לציין שהמפות מהעוצבות יותר טוב ;D

הדבר היחידי שקצת מציק לי זה ה Killstreaks... נראים קצת לא מואזנים

פורסם

הסאונד בCOD WAW היה הכי טוב מכל הסידרה עד עכשיו

אני מקווה שישקיעו במשחק הזה כמו שהם השקיעו בWAW

פורסם

אני רק אומר שאין פה משהו חדשני - זה כרגע נראה כאילו שתיקנו את רוב הדברים הרעים שהיו בMW2.

וזה בדיוק מה שרוב מעריצי הסידרה רוצים,

המשך ראוי ל COD4

פורסם

לא מבין בכלל את ההתלהבות מהמשחק הזה,עוד מMW2 נגיד שהצלחתי להבין,וגם קניתי בסוף,בעיקר למולטי,

פה זה מריח כמו סתם שדרוג עלוב עם סינגל חדש וכמה נשקים וגימיקים,ממש לא משחק בפני עצמו,עוד אחרי כל הסרטונים שראיתי

בכלל זה זלול מצד החברה למכור לנו את אותו מותג כולה שנה אחרי הכותר הקודם,כאילו מה זה ברור שלא שינו כמעט כלום חוץ מהמפות,

בקיצור חמדנות מגעילה שבאה אחרי ההצלחה המטורפת של MW2,

אני אסתפק הפעם רק בסינגל,תבינו לבד מה זה אומר,וחבל שיצא ככה....

אין לך מושג על מה אתה מדבר. ;)

ד"א בBO לא יהיה לנו STOPPING POWER, מה שמהווה רעיון נורא טוב, במקום לבזבז ברוב המקרים את אחד הסלוטים על SP נוכל לבחור בפרקים האחרים ולגוון בכל העניין, מה גם שנראה כאילו גם בלי SCAVANGER מקבלים די והותר כדורים בBO, שלא כמו במשחקים הקודמים.

פורסם

יא שמן ;), איפה אתה גר כבר שקשה לך לקחת אוטובוס-שניים לסנטר?

אני גר בצד השני של רמת גן, באזור של מרום נווה. התחבורה כאן ממש גרועה, האוטובוסים עושים סיבובים סביב כל העיר והופכים נסיעה של רבע שעה לנסיעה של שעה ורבע. אני חושב שאני יכול לעלות על קו אחד ולהגיע, אבל זה יכול לקחת לי הרבה זמן להגיע (נגיד 20 דק' גג לחכות לאוטובוס+איזה שעה נסיעה). בכל מקרה אני אראה, אולי אני כן אבוא, תלוי אם יהיה לי זמן.

ואני לא שמן >:(. אני מלא. אני שוקל רק 114 קילו >:(

:silly:

פורסם

אבל אתה בן 6 או משהו, זה המון לגילך.... :P

פורסם

רמת גן? אתה עושה צחוק? אני יכול לבוא ולקחת אותך על גמל.. מקסימום שאמא שלך תסיע אותך לזבוטינסקי או משהו כזה, משם תיקח אוטובוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים