פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים מחבר סימון, אני מקווה שאם יורידו עליך טיוב במשחק הזה, לא תצרח-NOOB FUCKERאלא תכתוב BANNED NOOOB!!!!!!!!!!!!
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים עדכונים זה עדכונים מצידי שיהיו גם בעשרה לשש בבוקר זה נראה טוב... בלשון המעטה, הGUNGAME נראה אדיר
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים לא משהו תאמת.. נראה לי שוב יהיה בלאגן עם הנשקים... אבל אני אוהב אותם כי הם מקשיבים להקילה
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים איזה כיף, הגיע הזמן למשחק חדש כבר.חבל שעכשיו אני י"א ויש מלא בגרויות.. :-\
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים מחבר עוד יומיים אני חוזר לארץ (אני ואחי מפסידים כמה ימי לימודים ) אז היום אני צריך לישון מוקדם, בשביל לנצל את היום למחרת עד תום. אז לא הספקתי לעדכן את הכל (כגון-Game Modes) אני אמשיך לעדכן את הדיון, מהשעה שלכם 8)
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים עדכונים זה עדכונים מצידי שיהיו גם בעשרה לשש בבוקר הGUNGAME נראה אדיר אז הם משלבים MW2 עם קאונטר-סטרייק : מענין איך הולך להיות ענין הניקוד והדרגות במודים שאתה מרוויח כסף או לא מרוויח כלום. הגיימפליי נראה טוב ואפילו האקימבו לא נראה מוגזם כמו ב MW2 ובסך הכל יש פוטנציאל. לסיכום, אלה המודים המיוחדים שהתווספו למולטי : One in the Chamber: In the match everyone spawns in with a pistol, one bullet and three lives. If you kill someone you get to take their bullet. If you fire and miss you're left with melee. Sticks and Stones: You spawn with a crossbow, ballistic knife and a tomahawk. If you hit a player with the tomahawk you instantly bankrupt that player. Gun Game: You get a series of progressive weapons in this match. With every kill you get a better weapon. The first person to progress through all of the weapons wins. But if you get knifed you get sent back one tier. Sharp Shooter: In this one all players start with the same randomly selected weapon. You get to use that gun for a fixed amount of time and then everyone gets switched out to the next weapon. With each kill you earn a perk and eventually a scoring multiplier.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים Team Deathmatchhttp://www.gametrailers.com/video/team-deathmatch-call-of/703935?type=flv
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים ואוו הם פשוט לקחו את כל המודים שהיינו משחקים בCS והכניסו למשחק. מה הלאה, AWP MAP? ;Dאני כבר רואה איך לא יהיה לי סיכוי חודש אחרי שהמשחק יצא ב MP כשכל הילדים הולכים לחרוש על האמאמא של זה ואני אסתובב במפה כמו NOOB ואקבל כל שניה סכין.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים תוספת נחמדה למשחק- Offline multiplayer matches against AIאחלה רעיון , מתי מתארגנים על קנייה קבוצתית או משהו?
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים יש סיכוי שנשמע על בטא בימים הקרובים, וכמובן הגיע הזמן לארגן רכישה קבוצתית. ;D
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים רשימה מלאה של פרקים:Tier 1 * Lightweight * Scavenger – Resupply from dead bodies * Ghost * Hardline – Killstreaks 1 kill early * Flak Jacket – Extra explosive resistanceTier 2 * Hardened – Extra bullet penetration * Scout * Steady Aim – Extra accuracy when shotting from the hip * Sleight of Hand – Faster reload * Warlord – 2 attachments on primary weaponTier 3 * Marathon * Ninja * Second Chance * Hacker * Tactical Mask – Gas and flash bang resistanceמעניין אגב שהפעם הפרק מהשלב הראשון ישפיע על המראה של הדמות.לקוח מכאןhttp://www.codblackopsblog.com/call-of-duty-black-ops-perks-list/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.