עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שהוא בתוכניות של VALVE

MOH החדש כבר מופיע חודשיים בערך בסטים לרכישה מוקדמת ואין שום זכר ואיזכור לBO בסטים...

• תגובות 1.6k
  • צפיות 169.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המשחק יהיה זמין ב STEAM בסופו של דבר, כניראה שזה לא העדיפות הראשונה של ACTIVISION כי בכל זאת המחשב האישי לא כל כך מעניין אותם אבל המשחק יהיה ב STEAM בדיוק כמו כל שאר המשחקים של החברה.

תקשורת בין שחקנים היא פחות נוחה וטובה מסטים ולכן אם תהיה אפשרות לרכוש את המשחק דרך סטים,

תשכחו ממכירה מוקדמת. :lol:

אתה תשלם יותר על המשחק רק בשביל שהוא יהיה מ STEAM :s05:

פורסם

כן

פורסם

Hope I won't regret the day I said I'm following this thread..

:cool2:

Oh and.. I hate steam after all my suffering at MW2, always updates and updates, another techniqual problem and another one..

I'd rather use TS or whatever.

פורסם

ב BLACK OPS לא יהיו את הבעיות האלה.. כי המשחק לא רץ על השרתים של סטים

פורסם
  • מחבר

טוב ערכתי את כל העמוד הראשי, צפו ותהנו.

פורסם

למה למה TREYARCH עד כדי כך מפגרת ולא מבינה שהמטול הוא אחת מהסיבות הראשיות לגסיסתו של MW2...

פורסם

יכול להיות שהם ישלבו חלק מהאפשרויות של STEAM (למרות שלא ניראה לי, VALVE אוהבים לדרוש הרבה שזה מגיע לדברים האלה) והם גם תמיד יכולים לעשות דבר כזה בעצמם ולשלב אותו במשחק, ניראה כאילו הם הוסיפו הרבה כלים ל MP :nixweiss:

Valve לא דורשת שקל על זה, אתה יכול להוסיף את זה גם בעצמך למשחק שלך(דרך ה-SDK של STEAM) כל עוד הוא מופץ בחינם או בתשלום דרך Steam.

ב BLACK OPS לא יהיו את הבעיות האלה.. כי המשחק לא רץ על השרתים של סטים

לSteam אין שרתי משחק.

פורסם

למה למה TREYARCH עד כדי כך מפגרת ולא מבינה שהמטול הוא אחת מהסיבות הראשיות לגסיסתו של MW2...

אל תהיה מודאג מקסים , הם גם הודיעו שיהיו מודים וDev Console - אם לא יהיה טוב בשרתים "רגילים" , נשחק בכאלה שעברו מודיפיקציה בצורה כזאת שתצטרך סקיל אמיתי בשביל לשחק ולא מטול בשביל לנצח...

פורסם

התמונה היא של גלילון ולא של גליל ARM

תוסיף את התמונה הבאה

[attachment deleted by admin]

פורסם

יהיו שרתים מיועדים לפחות, אז אני בטוח שבחלק מהם יהיה אסור להשתמש במטולים או בנשקים/פרקים לא מאוזנים (ואפשר יהיה גם להעיף/לעשות באן למי שמפר את החוקים).

פורסם

יהיו שרתים מיועדים לפחות

פה, קריירת המטולים מסתיימת.

פורסם

פה, קריירת המטולים מסתיימת.

ב-COD4 לא זכור לי שרתים בלי מטולים מעבר לשרתים של מודי HC שהיו דיי שוממים, או שרתים של איזה קלאן ישראלי פלצני שבו ילד בן 8 צועק וואלהאקר! ונותן לך באן אחרי שהרגת אותו עם Flashbang.

זה חלק מהמשחק, תתמודד עם זה, ותפסיק לבכות.

פורסם

אני זוכר מליון ואחד שרתים בלי מטולים. ובלי מטולים זה רק פק''ל בסיסי. בחלק גדול גם אין MARTYR

שוממים? עד היום יש כל כך הרבה שרתים מלאים כאלה.

פורסם

טוב ערכתי את כל העמוד הראשי, צפו ותהנו.

Nice job.

מנסה לרמוז לנו משהו עם התמונה ה"קצת" גדולה של המטול? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים