עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

;D ;D ;D

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב רואים שהרוב מועתק מ- IW.

משום מה , זה נראה לי פחות טוב מ- MW2 אבל יש כמה דברים מגניבים , כמו הבאגי הזאת שאפשר לשלוח להרוג אנשים (אמור להחליף ת' Predetor? )

פורסם

ואו. נראה מצויין! במיוחד הנשקים!

פורסם

טוב רואים שהרוב מועתק מ- IW.

משום מה , זה נראה לי פחות טוב מ- MW2 אבל יש כמה דברים מגניבים , כמו הבאגי הזאת שאפשר לשלוח להרוג אנשים (אמור להחליף ת' Predetor? )

את הUAV אאל"ט...

אהבתי את הסכין שאפשר לירות את הלהב שלה ולדקור איתה, זה יגרום לגל חדש של סכינאים לצוץ...

למרות שניראה טוב אני לא אקנה את זה. BOYCOTT ACTIVEHARA

פורסם

לא מבין מה ההתלהבות מהבאגי. זה נשמע לי קצת מחוץ להקשר של כל המודרנוורפנג' הזה.כאילו מה עם קצת קשר למציאות? גם ככה אנשים קטלו את MW2 שהוא נהיה יותר מדי מייקלביי-יש, אז עכשיו יש לנו מכוניות על שלט מתפוצצות? מה הלאה? חתולות נפץ? מלכודות שמלאות בסמורים רצחניים?(לא זמינים כרגע-הוחלפו בארנבות) קרב עם נינג'ות ממין נקבה בתוך פארק קרוואנים בעיצומה של סופת טורנדו? ;) עם זאת, המצלמה דווקא נראתה לי טאצ' חמוד.

פורסם

אף אחד פה לא שמע על סכינים בלסטיות? זה חמוד לאללה, מקווה שלא יהפוך לתופעה מכוערת.

הנשקים מצד שני נראים הרבה יותר טוב מאשר בMW2 פשוט מהסיבה שיש להם רתע נורמאלי ורעש נורמאלי, קצת יותר משמעות לשימוש בנשק במקום בMW2 להשתמש בנשקים מפנקים עם אפס רתע ואפס רעש.

טרייארק באים לתת בראש וצריך לתת להם צ'אנס, רק נחכה לבטא ונראה.

פורסם

אף אחד פה לא שמע על סכינים בלסטיות? זה חמוד לאללה, מקווה שלא יהפוך לתופעה מכוערת.

הנשקים מצד שני נראים הרבה יותר טוב מאשר בMW2 פשוט מהסיבה שיש להם רתע נורמאלי ורעש נורמאלי, קצת יותר משמעות לשימוש בנשק במקום בMW2 להשתמש בנשקים מפנקים עם אפס רתע ואפס רעש.

טרייארק באים לתת בראש וצריך לתת להם צ'אנס, רק נחכה לבטא ונראה.

מסכים עם רוב הדברים , המשחק לא חייב להיות מציאותי , IW אף פעם לא טענו שהוא אמור להיות כזה , אלא אמור להיות כיף.

תגידו מה שאתם רוצים אבל MW2 הוא ה- MP הטוב בעולם.

פורסם

MW2 רחוק מלהיות משחק ה MP הטוב ביותר...הוא אולי הצליח למכור יותר מכולם אבל זה לא הופך אותו ליותר טוב :nixweiss:

פורסם

^^ +1

פורסם

אתם גרועים. מועתק מMW2? אם ככה אז MW2 מועתק בדיוק מCOD4 גם כן? :facepalm:

פורסם

אחרי צפייה ב-mp טריילר כך בהחלט זה נראה. נראה כשהבטא תגיע.

פורסם

אתם גרועים. מועתק מMW2? אם ככה אז MW2 מועתק בדיוק מCOD4 גם כן? :facepalm:

פה אין שום בעיה , כי IW פיתחה את שניהם ,היא פשוט שידרגה אותו.

אבל ב- Black ops יש חברה אחרת , אני מניח שמבחינה חוקית הכל שייך גם ככה ל- Activision.

פורסם

אוי אני מקווה שהסכין הזאת זה לא סוג חדש של קומנדו :-X

פורסם

פה אין שום בעיה , כי IW פיתחה את שניהם ,היא פשוט שידרגה אותו.

אבל ב- Black ops יש חברה אחרת , אני מניח שמבחינה חוקית הכל שייך גם ככה ל- Activision.

מה זה משנה איזה חברה פיתחה את מה?

מדובר במשחקים שונים נקודה, או להיפך, מדובר בשדרוגים והמשכים של אותה הסדרה המצליחה.

זה כמו שתגידו שבגלל שCOD:BO של TREYARCH הוא FPS עם פרקים ורמות וגם COD:MW2 של IW הוא FPS עם פרקים ורמות אז מדובר בהעתק, מוד ולא יתרה מכך...

Yall fail

פורסם

מה זה משנה איזה חברה פיתחה את מה?

מדובר במשחקים שונים נקודה, או להיפך, מדובר בשדרוגים והמשכים של אותה הסדרה המצליחה.

זה כמו שתגידו שבגלל שCOD:BO של TREYARCH הוא FPS עם פרקים ורמות וגם COD:MW2 של IW הוא FPS עם פרקים ורמות אז מדובר בהעתק, מוד ולא יתרה מכך...

Yall fail

העיקר שיהיו לנו כמה שיותר משחקי COD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים