פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים משהו לא ברור עם הזמן פתיחה בסטים שעומד על 15 שעות.יש כמה דיונים על כך בפורומים שלהם, מישהו מהולנד ציין שבעלי ה-Retail כבר משחקים שם.במקרה הכי מאוחר, העותקים שלנו יפתחו עם ההשקה בארה"ב. שלפי הדיון הבא תתרחש עוד 4 וחצי שעות.בשורה התחתונה מסתמן שלא נצטרך לחכות 15 שעות.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים ערב טוב אנשים אחרי שהכנסתי את הדיסק הוא הראה לי את ההודעה שהמשחק עדיין לא זמין,וכשלחצתי preload,הוא התחיל להוריד לי.. ואני לא מבין למה חייבים להוריד את המשחק מהסטים ויש דיסק..? מה הקטע בדיסק ? כי במילא הסריאל מוטמע בחשבון. החנונים האלה מעלים לי את הפיוז
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים איך הוא מעז??....כשנכנסים למולטי עושים עליו אמבוש.לפני כמה שעות היה רשום אצלי שאתה משחק!עריכה:טעיתי.רשום שאתה רואה סרטון של המשחק (:
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מחבר u mad QS niggers? וואי זה ממש מוגזמם, גם בQH (QUICK HARDSCOPE) אי אפשר לפגוע יותר.. צריך לקחת אוויר, לחכות כמה שניות, ואז לשחרר יריה...... הם ממש הגזימו, אני מקווה שיתחילו להתנפל עליהם שיעשו את זה יותר הגיוני, הסניפר ממש חלש.... בלתי אפשרי.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.