פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אני בן 50, יליד 1960 , אלו היו השנים היפות אז, המישחק הראשון למחשב ששיחקי היה COMANDER KEEN 4הגעת מאוחר, 1 ,2 ,3 היו יותר טובים.בכל אופן....אני בן 30 ומשחק COD בלי הפסקה.....רק מחכה לקבל כבר את Black Ops...
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מוזר..היום ב-7 בבוקר בערך היה כתוב בסטים שזה ייפתח בעוד 19 שעות.אומרים שהסינגל קצר אגב.. 6-8 שעות
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים Available: 9 November 2010 This game will unlock in approximately 22 hours גררררררררררר איזה מעצבנים הSTEAM האלה
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים ראיתי את זה וזה לא נשמע הגיוני. אם הולכים לפי פתיחה של המשחק בחצות של ארה"ב, זה צריך להיות עוד 9 שעות...
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אומרים שהסינגל קצר אגב.. 6-8 שעותבאמת חשבת שזה יהיה יותר? כתבתי שזה יהיה האורך עוד לפני שיצאה גירסת ה 360...גם שנה שעברה ב STEAM המשחק נפתח באיחור, כניראה החוזה שלהם דורש מהם לתת יתרון מסויים לחנויות.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מה נסגר? לקחת יום חופש מחר אז או לא? [br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 19:59:01 באמת חשבת שזה יהיה יותר? כתבתי שזה יהיה האורך עוד לפני שיצאה גירסת ה 360... גם שנה שעברה ב STEAM המשחק נפתח באיחור, כניראה החוזה שלהם דורש מהם לתת יתרון מסויים לחנויות. אבל למה לרמות? הם ידעו מראש על החוזה - הם בכוונה שינו את השעון כדי שיזמינו מהם, ואז שינו בחזרה...
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מה נסגר? לקחת יום חופש מחר אז או לא? אני כבר לקחתי, ואיפה שאני משרת אין דרך חזרה מזה. כל הזין... D:
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אני כבר לקחתי, ואיפה שאני משרת אין דרך חזרה מזה.כל הזין... D: אצלי זה עבודה אבל נראה לי אני אתקשר ועכשיו ואודיע שאני מגיע... סתם אני יהיה בבית לא עושה כלום גם ככה.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אל תשכחו ששנה שעברה גירסאות הריטייל עבדו בחצות לעומת גירסאות הסטים שהיה צריך להמתין כמה שעותנקווה שזה המקרה גם הפעם
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אל תשכחו ששנה שעברה גירסאות הריטייל עבדו בחצות לעומת גירסאות הסטים שהיה צריך להמתין כמה שעות נקווה שזה המקרה גם הפעם איך זה הגיוני? גרסאת הריטייל מכילה סידיקי שאתה מכניס לסטים ואז כאילו רכשת דרך סטים, לא זכור לי שזה היה ככה שנה שעברה
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים בגירסת הריטייל אתה מכניס דיסק ומבצע התקנה.בהמשך אתה מתבקש להכניס סידיקי ולא בסטיםאת הסטים הוא מזהה לבד ואם אין הוא גם מתקין לך אותו
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אני כבר לקחתי, ואיפה שאני משרת אין דרך חזרה מזה.כל הזין... D: גם אני רציתי לקחת חופש אבל לא יכולתי כי יש פול עבודה מחר.. אבל לקחתי אפטר ככה שאני אקח את המשחק, אעוף הביתה ואקום לבסיס P:
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים MW2 הגיע עם התקנת סטים(כמו בBACKUP), הכל דחוס לקובץ 1-3 לא יותר..כנ"ל גם המשחק הזה.לפי מה שהבנתי GS התחילו להפעיל את השרתים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.