פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים הייסדרות של CALL OF DUTY לסוגיו עובדים כולם אפילו על מחשבים חלשים,הם מיתמקדים יותר באיכות המישחקיות מאשר על הגרפיקה וזה מה שעושה את החברה לאיכותית, לא חיבים לשדרג כרטיס מסך כל הזמן 8)אתה משחק בסינגל? לא ממש הבנתי
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים http://i305.photobucket.com/albums/nn217/Chewy666_photo/BORC.pngRCON זמין להורדה בTOOLS בסטים(רק לאחר אקטיבציה)
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים חשבתם שרק צעירים משחקים בזה,תתפלאו שגם אני אוהב אפילו בגילי מישחקי FPS , ביגלל זה רצית כרטיס חזק.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לא זוכר את השם, אני יוריד אותו, לא היתי אומר שאני זקן, כי בנפש אני עדיין צעיר, אני הרכבתי מחשבים לבניי 70 + שרצו שאני יתקין להם גם מישחקים, כך שתדאו שאין גיל למישחקים, מי שאוהב את זה ישחק תמיד.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר לא זוכר את השם, אני יוריד אותו, לא היתי אומר שאני זקן, כי בנפש אני עדיין צעיר, אני הרכבתי מחשבים לבניי 70 + שרצו שאני יתקין להם גם מישחקים, כך שתדאו שאין גיל למישחקים, מי שאוהב את זה ישחק תמיד.אממ, בן כמה אתה? אולי מישהו עקף את ISR SOLDIER שכבר חי עם אישה וילדים כמה שנים טובותואף אחד פה לא אמר שזקנים לא משחקים במחשב
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אני בן 50, יליד 1960 , אלו היו השנים היפות אז, המישחק הראשון למחשב ששיחקי היה COMANDER KEEN 4
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים ריספקט. אדרבא,עשוי להיות לך ידע מוקדם על התקופה של המשחק....שאלתי היא כזו-המעבד על אוברקלוק?כי אם לא אז יוצא שזה תלוי נטו בכ. מסך...
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים אז אתה יותר מבוגר מISR ואתה לא זקן אז מה? זה דיון על BO. WTF אתה זה שמוביל את זה ושואל אותו בן כמה הוא ואז אומר שזה דיון על BO
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מישהו יודע אם בSTEAM יהיה אפשר לשחק ב00:01?כי אני בספקMW 2 חיכיתי יום שלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.