עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

היי

סדרות של CALL OF DUTY לסוגיו עובדים כולם אפילו על מחשבים חלשים,הם מיתמקדים יותר באיכות המישחקיות מאשר על הגרפיקה וזה מה שעושה את החברה לאיכותית, לא חיבים לשדרג כרטיס מסך כל הזמן 8)

אתה משחק בסינגל?

לא ממש הבנתי

• תגובות 1.6k
  • צפיות 169.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן בסינגל,

פורסם

^^

איך?

ומה אתה עושה פה? :-\

פורסם

על ה"איך" אסור לדבר בפורום , על מה הוא עושה פה , זו בהחלט שאלה טובה... :xyxthumbs:

פורסם

חשבתם שרק צעירים משחקים בזה,תתפלאו שגם אני אוהב אפילו בגילי מישחקי FPS , ביגלל זה רצית כרטיס חזק.

פורסם

אתה הכי "זקן" בפורום אני מניח.

איזה שיר ענק זה ה Shucks you הזה!

פורסם

לא זוכר את השם, אני יוריד אותו, לא היתי אומר שאני זקן, כי בנפש אני עדיין צעיר, אני הרכבתי מחשבים לבניי 70 + שרצו שאני יתקין להם גם מישחקים, כך שתדאו שאין גיל למישחקים, מי שאוהב את זה ישחק תמיד.

פורסם
  • מחבר

לא זוכר את השם, אני יוריד אותו, לא היתי אומר שאני זקן, כי בנפש אני עדיין צעיר, אני הרכבתי מחשבים לבניי 70 + שרצו שאני יתקין להם גם מישחקים, כך שתדאו שאין גיל למישחקים, מי שאוהב את זה ישחק תמיד.

אממ, בן כמה אתה? אולי מישהו עקף את ISR SOLDIER שכבר חי עם אישה וילדים כמה שנים טובות

ואף אחד פה לא אמר שזקנים לא משחקים במחשב

פורסם

אני בן 50, יליד 1960 , אלו היו השנים היפות אז, המישחק הראשון למחשב ששיחקי היה COMANDER KEEN 4

פורסם
  • מחבר

אז אתה יותר מבוגר מISR

ואתה לא זקן

אז מה?

זה דיון על BO.

היום!!!

פורסם
:xyxthumbs:ריספקט. אדרבא,עשוי להיות לך ידע מוקדם על התקופה של המשחק....שאלתי היא כזו-המעבד על אוברקלוק?כי אם לא אז יוצא שזה תלוי נטו בכ. מסך...
פורסם

אז אתה יותר מבוגר מISR

ואתה לא זקן

אז מה?

זה דיון על BO.

WTF

אתה זה שמוביל את זה ושואל אותו בן כמה הוא ואז אומר שזה דיון על BO

:bash:

פורסם

מישהו יודע אם בSTEAM יהיה אפשר לשחק ב00:01?

כי אני בספק

MW 2 חיכיתי יום שלם

פורסם

כנסו לעמוד של המשחק בסטים, כתוב שהוא יפתח עוד 23 שעות

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים