עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

הסקרינים שפירסמת עכשיו פורסמו יחד עם אלו שפירסמת בעמוד 10...

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

א. לא.

ב. אלו שכן פורסמו קודם, פורסמו ברזולוציה נמוכה יותר.

אין צורך להיות קטנוני ;)

פורסם

אם כבר להיות קטנוני , מאיפה הנחת שמדובר בגירסת הPC??

ברוב המקרים שמדובר במשחקים שהם לMULTI PLATFORM הסקרינים הם דווקא מגירסאות הקונסולה.

גם ההדגמה של המשחק שהייתה בE3 הייתה מגירסת הXBOX (אאל"ט)

פורסם

אם כבר להיות קטנוני , מאיפה הנחת שמדובר בגירסת הPC??

ברוב המקרים שמדובר במשחקים שהם לMULTI PLATFORM הסקרינים הם דווקא מגירסאות הקונסולה.

גם ההדגמה של המשחק שהייתה בE3 הייתה מגירסת הXBOX (אאל"ט)

יש שם כמה סקרינים שלקוחים בוודאות מגיימפליי, ובהתחשב בעובדה שTREYARCH טענו שהמשחק ירוץ על 60FPS קבוע על כל פלטפורמה, אין סיכוי שהקנוסולות שלנו יריצו רמה כזאת של פרטים ב60 FPS, אבל נחייה ונראה.

רק הנחתי שחלק מהסקרינים לקוחים מהPC, לא שבאמת אכפת לי כ'כ מהגרפיקה... אני מסתפק עוד בגרפיקה של COD2 עם מספיק AA ורז' טבעית. ;D

פורסם

יש שם כמה סקרינים שלקוחים בוודאות מגיימפליי, ובהתחשב בעובדה שTREYARCH טענו שהמשחק ירוץ על 60FPS קבוע על כל פלטפורמה, אין סיכוי שהקנוסולות שלנו יריצו רמה כזאת של פרטים ב60 FPS, אבל נחייה ונראה.

שטויות , זה ממש לא נכון (מה שרשמת על הקונסולות, לא הטענה שלך לגבי זה שהם טענו שזה ירוץ ב60FPS).

לקונסולות היום יש את היכולות להריץ משחקים ברמת פירוט כזאת ב60FPS לראייה הסרטונים של CRYSIS 2 לPS3/XBOX360 ולא חסר דוגמאות אחרות...

פורסם

שיחקת פעם בקונסולה לא במרחק קילומטר מהמסך?

ראית את הטקסטורות?

בחיים לא תראה בקונסולה מה שראית בסקרינים ועוד על 60 פריימים.

לך למשל ותראה את מודרן וורפר2 או ג'יטיאיי4 על אקסבוקס ואז תבדוק על איזה הגדרות בסמוך למחשב כל זה רץ.

פורסם

למי שעוד לא ראה - כמה תשובות מנציג TREYARCH לBLAME TRUTH (יוטובר ושחקן COD מאוד מוכר) שהוציא וידיו עם כמה עצות טובות לגבי מה שצריך לתקן ולשפר כדי להפוך את BLACK OPS למשחק טוב באמת:

http://www.gamesradar.com/xbox360/call-of-duty-black-ops/news/treyarch-addresses-call-of-duty-black-ops-multiplayer-concerns/a-20100518114141342027/g-20100430155437473001

פורסם

ראיתי את הוידאו עם השאלות של BLAME וחכיתי לתשובות, תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Activison שחררו את עיצוב האריזה הסופי של המשחק:

call-of-duty-black-ops-20100715043914468.jpg

פורסם

שמתאים יותר לסידרת ספלינטר סל :lol:

פורסם

לא יודע למה אתה אומר את זה, העיצוב לא דומה בכלל.

ואם אתה מתכוון לקטע של גיבור יחיד, כל משחקי COD הציגו על האריזה את החייל הבודד שמגלם סוג של גיבור מלחמתי.

anyway- אני אהבתי (ואם כבר- זה מזכיר יותר את רמבו עם כל החימוש שלו).

פורסם

אהבתי, חייל מלוכלך ועייף מוכן למלחמה. ספירת ימים במנייק חרוט על האקדח.

פורסם

ספירת ימים בCOD? מה קרה לכך הבחור באריזה הוא INDESTRUCTIBLE ועל האקדח הוא חורט את כמות המרקסמן האדשוטס שהוא ביצע עם האקדח

פורסם

ספירת ימים במנייק חרוט על האקדח.

הריגות כפרה , הריגות.... ;D

פורסם

עוד יותר טוב. סאלי זה גם שם יפי, לסקאר שלי קוראים ריטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים