עבור לתוכן

בקשת המלצה| קניית 2 נתבים אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות.

בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל.

בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה.

להלן הפרטים -

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל.

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2.

3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל.

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן.

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב.

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). גלישה והורדות.

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)? במקום 1 - אלחוטי, במקום השני 1 חוטי (בתוך הממ"ד) והשני אלוחטי.

8.תשתית?(בזק\הוט) איפה שהמ"מד בזק , במקום השני - כבלים.

9.מה דגם המודם שקיים כעת? מודמים סטנדרטים של בזק והוט.

10.חברת נתבים מועדפת? אדימקס.

11.מה הציפיות שלך מהראוטר? בעל יכולות העברת מידע גבוההות ואמינה ללא ניתוקים.

12.הערות נוספות-אם יש: אין.

תודה רבה לכל העוזרים במלאכה...

פורסם

תן לי לראות אם הבנתי נכון:

בית 1 - הראוטר ימוקם בממ"ד במפלס התחתון ואתה רוצה אינטרנט בכל 3 הקומות.

דירה 2 - מפלס אחד והראוטר ימוקם בחדר רגיל.

במקרה הראשון אתה בוודאות לא תקבל קליטה בכל שלושת המפלסים, אתה תצטרך לשים את הראוטר במפלס האמצעי וגם אז לא בטוח שתהיה לך קליטה בכל הבית או להשתמש בלכל הפחות AP אחד אם לא שניים כדי שתהיה לך קליטה טובה בכל הבית. אם יש לך אפשרות להשחיל כבל רשת מהממ"ד לקומה האמצעית ולשים שם את הראוטר זה יהיה מעולה, אחרת אתה תתאכזב או שתצטרך להוציא הרבה יותר מ300 שקלים.

במקרה השני אין שום בעיה, ההמלצה שלי היא TP-Link 941.

פורסם

חבר חוטית את הראוטר למחשב בממ"ד, בקומה השנייה שם Reapter, ובקומה השלישית פשוט חבר כרטיס אלחוטי למחשב שיתחבר ל-Reapter ובא לציון גואל. רק אישית אני עם קצת חששות מקרינה לכן אני לא בטוח כמה הייתי שמח במצב כזה..

פורסם

מה זה הדגם: TP-Link 941 לא מצליח למצוא אותו.

האם זו טעות הקלדה?

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה,

מה הראוטר הכי מתאים לי לקנייה. אם צריך להוציא קצת יותר מ-300 שקל אני יוציא רק שהנתב יהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים