עבור לתוכן

הייתה בעיה עם NTLDR ועכשיו בעיה גדולה יותר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing".

לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת.

לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה).

עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי??

עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים.

אודה לכל ניסיון עזרה,

תודה מראש.

פורסם

אני לא בטוח שזה אפשרי, אבל אני כן יודע שבwindows.old נמצאים כל הקבצים שהיו בwindows הישן שלך, ככה שאתה יכול להעתיק אותם לחדש.

לא הבנתי מה זה משנה אם אתה עובד עם הישן או החדש?

איזו גירסה זו בכלל?

פורסם
  • מחבר

xp pro sp3

זה משנה לי רק כדי לחסוך את כאב הראש של התקנת כל הדרייברים והתוכנות מחדש :/

אז אין אפשרות לחזור לעבוד על התיקיה הישנה של הוינדוס?

פורסם

זה אפשרי אבל מסובך ובכל מקרה לא מומלץ, בכל מקרה לדעתי תשתמש בwindows החדש שנוצר אתה יכול להעתיק את התקיה drivers מהwindows הישן לחדש (תחת system32) אבל גם על זה אני לא ממליץ

מה שכן אני ממליץ לך לעשות (חוץ מפורמט מלא לאחר גיבוי של כל מה שאתה צריך, שעל זה אני ממליץ בחום) זה למחוק את התקיית windows הישנה אחר שוידאת שאין לך שם קבצים שאתה מעוניין לשמור.. ולהתקין את כל הדרייברים מחדש

פורסם

רצוי מאוד לדעת שאין צורך לפרמט בגלל NTLDR Is Missing.

פשוט יש רק צורך להכניס את דיסק ההתקנה ולהיכנס ל- Recovery Console ומשם לשחזר את הקובץ על ידי העתקתו מהדיסק.

אם אתה נמצא במצב שבו אתה כרגע, והקבצים שאתה רוצה נמצאים על הכונן בו הותקנה מערכת ההפעלה, לצערי הם לא נגישים לך יותר ללא תוכנות צד שלישי. בעצם ההתקנה שלך על אותה מחיצה, אתה פרמטת את המחיצה הקיימת. אל דאגה, הפרמוט (וזה חשוב שכולם ידעו) אינו מוחק דבר אלא יוצר טבלת קבצים (FAT32 או NTFS) חדשה על הקיימת ומתעלם מהנתונים שנשארו ומוסיף חדשים עליהם.

בכדי לשחזר את הנתונים תצטרך להשתמש בתוכנת צד שלישי (כגון Recovery My Files).

אם הקבצים היו על מחיצה אחרת, הם נשארו שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים