פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אני מחפש דרך לקחת קובצי ISO שנועדו לעבוד עם LIVE CD אבל במקום לצרוב אותם לשים אותם על DOK וליצור LIVE USBבנתיים ניסיתי לפרמט עם כלי פירמוט שונים שאמורים לעשות את ה-DOK בוטבל, ואז פשוט לפתוח את הקובץ ISO אל ה-USB אבל זה לא ממש עובדהאם יש תוכנות בעלות היכולת לעשות זאת?ראיתי שיש תוכנה שמיועדת לקבצים ISO של התקנות לינקוס ועוזרת ליצור LIVE USBאני מחפש לתוכנות אחרות כמו למשל דיסק הצלה של ACRONIS ועוד
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים http://unetbootin.sourceforge.net/מהניסיון שלי עובד עם הכי הרבה הפצות LIVE CD ISO תוך כמה דקות מסיים
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר אכן על התוכנה הזאת דיברתי אבל היא מתאימה רק להפצות לינוקס או לכל קובץ ISO של LIVE CD כלשהו?
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים זה תוכנן בכוונה תחילה לעבוד עם הפצות לינוקס ,אולי יעבוד גם עם משהו אחר לא יודע לא בדקתי . אתה צריך קובץ ISO של לינוקס שהוא לייב פשוט בוחר את הקובץ וזהו תוך כמה דקות מסיים .
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר סבבה אני מחפש משהו לקבצים אחרים ולא הפצות לינקוס, עוד לא בדקתי את התוכנה הזאת אני ינסה, יש עוד דרכים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.