פורסם 2010 באפריל 2915 שנים יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת?לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אין יותר מידי מה ללמוד, אתה רק צריך לעבור על המעבדות שיש עליהן שאלות (10 נק')למעבדה עצמה אין מה ללמוד, בהנחה שאתה יודע לבנות גרף באקסל...ערן.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחזק את דבריו של ערן 256,אין דרך באמת ממשית להתכונן לבגרות הזאת.ניתן ללמוד את 7 מעבדות החובה שעליהן יהיו מספר שאלות אשר שוות כ 10 נקודות.בנוסף לכך ידע בסיס ביותר באקסל נדרש וידע כללי בפיסיקה,שום דבר מעבר.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר מה, לא לא...יש שני סוגי בחינות במעבדה, אחת רגילה והשנייה חקרבראשונה (רגילה) צריך ללמוד בערך 10 ניסויים , ומה שאני צריך (חקר) נותנים לנו UNSEENוזה יכול להיות גם בחשמל וגם בקרינה וחומרהלוואי היה לנו את הרגיל =\
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים לא הבנת נכון...יש 2 אפשרויות למעבדה(אתה לא יודע איזה אפשרות תיהיה):1.מעבדת חקר זה חומר שלא שמעולם לא למדת (לפחות במסגרת הבית ספרית)...2.ומעבדה רגילה, זה לא אומר שזאת מעבדה שעשית, אלה מעבדה בחומר שלמדת...כיוון שיש אין סוף מעבדות...בנוסף לזה יש עוד שאלה ששווה 10 נקודות על מעבדה שחובה ללמוד (נראה לי 7 מעבדות או משהו כזה).ערן.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים גם אני עושה את הבגרות השנה, ואצלנו הבגרות במעבדה היא על ניסוי שעשינו במהלך השנה. כלומר, מתוך 10 הניסויים שעשינו אני מגריל אחד ומבצע אותו בכיתה.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים גם אני עושה את הבגרות השנה, ואצלנו הבגרות במעבדה היא על ניסוי שעשינו במהלך השנה. כלומר, מתוך 10 הניסויים שעשינו אני מגריל אחד ומבצע אותו בכיתה.כיף לך, אצלנו המגן הוא כמו הבגרות...לנו הייתה מעבדה די נחמדה על עוצמת הארה ביחס למרחק.ערן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.