עבור לתוכן

בעיה בשיתוף כוננים ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר.

אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)

whwtynofhmnm.png

פורסם
  • מחבר

כן גם בלשונית "שיתוף" וגם בלשונית "אבטחה" של הכוננים

אני לא מבין את זה......

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אבל באיזה מחשב בדיוק אני מבצע את כל הדברים שהוא ביקש ממני?... במחשב "הראשי" כביכול (השולחני) או במחשב הנייד (זה שאני רוצה לתת לו הרשאה לעשות עם הכוננים המשותפים מה שהוא רוצה)

ולא הבנתי בדיוק את השלב של ה Grant Permissions in Windows 7

פורסם

תכתוב בכתב רגיל בבקשה , אלא כן אתה צריך להדגיש משהו במשפט שלך.

את הבעלות את צריך לקחת במחשב שממנו אתה נתקל בבעיה.

פורסם

היי,

תנסה לעשות את השלבים הבאים בתקווה שזה יעזור:

קודם כל תיקח את אחד הקבצים שאתה רוצה ותעתיק אותו לתיקייה משותפת. ברגע שאתה מעתיק ההרשאות של הקובץ הופכות להיות שלך.

תנסה להעביר את הקובץ עכשיו.

איך אתה מתחבר בין המחשבים? כלומר דרך איזה משתמש?

אני אישית עושה זאת ע"י יצירת משתמש שהוא admin על כל המחשבים בשם share ונותן לו סיסמא. הסיסמא צריכה להיות אחידה כדי לחסוך לעצמך כאב ראש בחיבור בין כל מחשב.

אחרי שתגדיר את המחשבים לעבוד עם המשתמש הזה המצב אמור להסתדר ולא יהיו צורך בשינוי הרשאות.

וודא שהמקום אליו אתה מעתיק הוא מקום שיש לך הרשאות אליו. הכי פשוט זה לנסות ליצור קובץ TEXT. במידה וזה הצליח אתה מסודר.

במקרה הכי גרוע כנס להגדרות האבטחה של הקובץ במחשב שממנו אתה רוצה להעתיק ותתן ל everyone הרשאת קריאה.

מקווה שזה עזר.

יקיר.

פורסם

היי,

תנסה לעשות את השלבים הבאים בתקווה שזה יעזור:

קודם כל תיקח את אחד הקבצים שאתה רוצה ותעתיק אותו לתיקייה משותפת. ברגע שאתה מעתיק ההרשאות של הקובץ הופכות להיות שלך.

תנסה להעביר את הקובץ עכשיו.

איך אתה מתחבר בין המחשבים? כלומר דרך איזה משתמש?

אני אישית עושה זאת ע"י יצירת משתמש שהוא admin על כל המחשבים בשם share ונותן לו סיסמא. הסיסמא צריכה להיות אחידה כדי לחסוך לעצמך כאב ראש בחיבור בין כל מחשב.

אחרי שתגדיר את המחשבים לעבוד עם המשתמש הזה המצב אמור להסתדר ולא יהיו צורך בשינוי הרשאות.

וודא שהמקום אליו אתה מעתיק הוא מקום שיש לך הרשאות אליו. הכי פשוט זה לנסות ליצור קובץ TEXT. במידה וזה הצליח אתה מסודר.

במקרה הכי גרוע כנס להגדרות האבטחה של הקובץ במחשב שממנו אתה רוצה להעתיק ותתן ל everyone הרשאת קריאה.

מקווה שזה עזר.

יקיר.

בהחלט מסכים עם מה שנכתב. נסה את זה, אמור לפתור את הבעיות כי יש לי הרגשה שלא יצרת משתמש באותו שם עם סיסמה. מה שקורא הוא שמיקרוסופט יצרו את השיתוף עם חובת הסיסמה בכדאי להגן על תיקיות משותפות (לפחות ב-XP זה ככה). לכן אם לא תשים סיסמה (זהה כמובן) תיתקל בבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים