פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים למשוך לבנק או לאשראי.באשראי יש לפאיפאל עמלה (ויש גם סכום מינימום למשיכה), ויש גם את השער המרה שלהם שהוא לא ממש מדהים. אפשר לחשב הכל באתר שלהם.בנוגע לחשבון בנק, אני עוד לא ניסיתי לעשות את זה, אבל ישנה אפשרות שכזו.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים כמו שאמרתי, אפשר למשוך כסף לבנק גם בישראל. אתה יכול להיכנס לחשבון שלך, ללחוץ על withdraw, ולראות שיש אשראי ובנק (גם בישראל).לפאיפאל אין עמלות בעניין אפילו (אלא אם מושכים סכום קטן של מתחת ל-1000שקלים), אבל צריך לברר מול הבנק.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים לפייפל יש עמלה של 8.5 שקלים במשיכה לתוך הבנק, חוץ מזה אין שום עמלות. אצלי זה הגיע לחשבון בבנק הפועלים תוך 3 ימים.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים העמלה הזו היא רק במשיכות קטנות של מתחת ל-1000 שקלים.לבנק את שום עמלה כלל? אם כך זה בהחלט נוח יותר מאשר אשראי.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים העברתי לא מזמן $760 לחשבון הבנק שלי מפאיפאל ( הבינלאומי ) הגיע עוד באותו שבוע לחשבון ללא שום עמלה , כמובן שאצלהם הדולר הוא 3.6 שקל או משהו כזה אז הסכום היה נמוך יותר ממה שהיית מקבל אם היית מחליף ישירות דולרים לשקלים.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים הבנק לא לקח עמלה, אבל מאוד יכול להיות שזה בגלל שיש לי חשבון צעיר (ללא עמלות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.