עבור לתוכן

תואר בהנדסת חשמל/ פיזיקה בטכניון

Featured Replies

פורסם

התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל

ולא לפיזיקה

לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות.

השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות.

השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות.

עריכה:

בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)

פורסם

החומר של 5 יחידות לא רלוונטי לטכניון. מלמדים הכל מחדש, ברמה שונה לחלוטין.

וכן, מתחשבים במי שיש לו ליקויי למידה - לרוב בצורה של הארכת זמן.

פורסם
  • מחבר

אתה באגודה של חשמל נכון? או שאני מתבלבל עם מישהו אחר?

בכל אופן טוב לדעת שזה ככה בטכניון, באוניברסיטה הפתוחה אמרו לי שרק חוזרים על החומר ולא מלמדים אותו ברמה הדרושה

פורסם

אתה מתבלבל..

פורסם

אם יש לך שאלות אני לומד חשמל.

חלק מהחומר של 5 יחידות רלוונטי, חלק פחות. מה שרלוונטי מלמדים מחדש בצורה יותר יסודית ועמוקה

פורסם

בקשר ללקויי למידה, אתה יכול לקבל הקלות רק אם אתה עושה אבחון מחדש במוסד אבחון שעובד רק עם הטכניון או שיש לך הפרעות קשב וריכוז.

פורסם

הניסיון שלי מראה שעיקר הידע הנדרש הוא בגאומטריה וטריגונומטריה. בהרבה מהקורסים שאני למדתי (החל מהבסיסים ביותר כמו חדוא 1, ועדד קורסים הרבה יותר מתקדמים שתרצה למות רק מהשם שלהם), יש בזה המון שימוש וכמעט ולא מלמדים את זה, בטח לא ברמה הדרושה - שהיא לא הרבה יותר גבוהה מרמה תיכונית. תחזור על פונקציות טריגונומטריות, זהויות, משפט הקוסינוסים והסינוסים ותהיה פחות או יותר מסודר.

שאר החומר לא כל כך רלוונטי מכיוון שלומדים אותו מחדש וברמה הרבה יותר גבוהה, אבל כדאי לחזור טיפה על חישוב גבולות פשוטים, אינטגרלים, נגזרות וכו' כדי שלא תהיה בהלם מוחלט שהמרצה יכתוב פונקציה הזויה, יכתוב את הנגזרת וליד זה את המשפט "קל לראות".

פורסם

אני לא יודע ממש לענות על השאלות שלך אבל רציתי להגיד בהצלחה :)

אני גם התחלתי בפתוחה במטרה להמשיך לטכניון (אני בצבא כרגע אז אני לומד לאט אבל מקווה עד השחרור להספיק כמה וכמה קורסים)

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים