פורסם 2010 באפריל 2815 שנים בגדול, יש 2 אפשרויות במידה והמכס עלה על החבילה שלךאם הם יודעים בכמה להעריך את שווי החבילה - הם פשוט "יחייבו" אותך, ועל הטופס של הדואר שתקבל לשחרור החבילה יהיה רשום הסכום שתדרש לשלם.לעיתים - הסכום מופקע - ואז יש תהליך של הגשת ערעור (זה עובד).יש לך מושג למה חברות כגון UPS ו-DHL גובות כ-50$ כדמי טיפול במקרה כזה?
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר מה שהזמנתי זה אייפון 3GS אז אם הם תפסו את זה אז הם בטוח יודעים כמה מכס אני צריך לשלם כי זה מוצר מוכר, ככה שמקסימום אני ישלם 200-300 שקל יש לי הרגשה שזה יגיע מחר
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מה שהזמנתי זה אייפון 3GS אז אם הם תפסו את זה אז הם בטוח יודעים כמה מכס אני צריך לשלם כי זה מוצר מוכר, ככה שמקסימום אני ישלם 200-300 שקל יש לי הרגשה שזה יגיע מחר אתה חיי באשליות... נאמר שהמכס יעריכו את האייפון ב500 דולר(רוב הסיכויים שזה מה שיקרא) 33%(מכס ומע"מ)=165$ לפי שער הדולר של היום:618.585
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר אבל זה לא 33% מכס ומעם זה אמור ליהיות 16.5% או מכס או מעם אני לא זוכר וזה יצא יחסית מהר מהמכס אז ניראה לי שאני לא צריך לשלם עליו ומה שעשיתי עבד
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים בקשר לשאלות שנשאלו כאן:אם אתה רוצה לוודא שהחבילה במכס - פשוט תתקשר אליהם ותתן להם את המספר של החבילה, והם יבדקו לך אונליין.בקשר לחברות שילוח צד שלישי, משום מה , חלק מהמדיניות שלהם היא להעביר בבדיקה במכס את כל החבילות שלהם, ככה שאי אפשר לצאת משם בלי נזק (התנסות אישית, אשמח לדעת אם זה שונה)הדמי טיפול הללו , אין לי כל כך מושג מה הם, אבל בגדול מדובר בתשלום של מכס, והמשלוח עד אליך (אולי זה הכל בתשלום אחד), בכל מקרה - אי אפשר לצאת משם בלי לשלם.לכן, הכי טוב להשתמש בשירות דואר רגיל, לרוב USPS אם מדובר בחבילות מארה"ב, כמו כן, חבילות אקספרס "נתפסות" יותר במכס.כל האמור כאן, הוא מנסיוני האישי בלבד.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים זה תמיד יהיה קודם כל 16.5% מע"מ ואחר כך מכס(אם יש על המוצר הספציפי הזה) אם אני לא טועה אז על מוצרי אלקטרוניקה יש.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר תודה על העזרה!מה המספר של המכס??יש להם כמה סניפים.. אני בירושליםתודה! סהר
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר יששששש!!!!! איזה כיףףף!!קיבלתי פתק ללכת לדוארועל הפתק יש חותמת מאוד יפה שרשום עליהה "פטור ממיסים"!!!!! ישששששש!הם כניראה חשבו שיש שם רק בובותהדואר הפתח ב16:00 אני יטוס לשם!
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אני לא יודע איך אצלכם, אבל באשדוד החבילה מגיעה לסניף רק למחרת. כלומר אם קיבלת את הפתק היום החבילה תגיע פיזית לסניף רק מחר.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר הזמנתי כבר כמה דבריםואיך שקיבלתי את הפתק הלכתי לדואר וזה היה שם בלי בעיה
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר יששששש!!!!! איזה כיףףף!! קיבלתי פתק ללכת לדואר ועל הפתק יש חותמת מאוד יפה שרשום עליהה "פטור ממיסים"!!!!! ישששששש! הם כניראה חשבו שיש שם רק בובות הדואר הפתח ב16:00 אני יטוס לשם! -------------------------------- בדיוק חזרתי מהדואר עכשיו עם האייפון אצלי בלי לשלם מכס!! אמרתי לשולח שישלח עם האייפון בובות שלא יהיה מכס והוא אמר בסדר אבל עכשיו פתחתי את החבילה ובכלל לא היו בה בובות רק מלא קלקרים כאלה והאייפון היה עטוף בפצפצים, ועל החבילה הוא רשם שהיא שווה 30 דולר ושיש שם דיסקים, אין לי מושג איך לא שילמתי מכס זה פשוט עניין של מזל תודה לכולם עשרתי לי מאוד! ועכשיו רק נשאר להגיד "תתחדש" __________________
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים בקשר לשאלות שנשאלו כאן:אם אתה רוצה לוודא שהחבילה במכס - פשוט תתקשר אליהם ותתן להם את המספר של החבילה, והם יבדקו לך אונליין.בקשר לחברות שילוח צד שלישי, משום מה , חלק מהמדיניות שלהם היא להעביר בבדיקה במכס את כל החבילות שלהם, ככה שאי אפשר לצאת משם בלי נזק (התנסות אישית, אשמח לדעת אם זה שונה)הדמי טיפול הללו , אין לי כל כך מושג מה הם, אבל בגדול מדובר בתשלום של מכס, והמשלוח עד אליך (אולי זה הכל בתשלום אחד), בכל מקרה - אי אפשר לצאת משם בלי לשלם.לכן, הכי טוב להשתמש בשירות דואר רגיל, לרוב USPS אם מדובר בחבילות מארה"ב, כמו כן, חבילות אקספרס "נתפסות" יותר במכס.כל האמור כאן, הוא מנסיוני האישי בלבד.לא תמיד, קיבלתי סלולארי בשווי של 240 דולר במשלוח DHL EXPRESS ולא חוייבתי במיסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.