עבור לתוכן

שאלה| החבילה מעוכבת במכס

Featured Replies

פורסם

הזמנתי אייפון מאיביי

אמרתי למוכר שישלח את זה בלי הקופסא של האייפון וישים עם האייפון בובות ושיגיד שזה שווה פחות מ50 דולר כדי שהמכס לא ידעו שזה אייפון ואני לא ישלם מכס, מה אתם אומרים זה יעבוד?

עכשיו רשום לי באתר של USPS

Your item is being processed by customs in ISRAEL. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Detailed Results:

Into Foreign Customs, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL
Arrived Abroad, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL
International Dispatch, April 21, 2010, 7:37 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099
Arrival
Acceptance, April 19, 2010, 7:16 pm, BOSTON, MA 02205

כמה זמן עד שזה יגיע אלי?

אם הם ראו שזה אייפון(חס וחלילה xD) והם ירצו שאני ישלם מכס אז אני משלם בסניף דואר או לשליח?

תודה! סהר,

• תגובות 31
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. אי אפשר לדעת זה תלוי במזלך אם זה יעבור או שיעלו עליך ותצטרך לשלם קנס (פשוט לשלם פעמיים).

ב.אם זה ישוחרר מהמכס בלי בעיות אז זה תלוי במשלוח שבחרת(בד"כ יום/יומיים שלושה) אבל אם יעלו עליך אז זה כנראה יהיה מעוקב במכס ותצטרך לשחרר את זה בעצמך או דרך חברת עמילות מכס.

ג.אפשר לשלם בדואר אם לא יעקבו לך את החבילה.

פורסם
  • מחבר

אם הם יתפסו את זה אז לא ניראה לי שאני ישלם קנס כי הם יכולים לחשוב שהבובות הם להגנה על האייפון

בכל מיקרה לפי מה שאתם יודעים(מנסיון אישי שלכם) במידה זה לא נתפס במכס כמה זמן עד שזה הגיע אליכם

ואפשר לדעת אם זה יגיע עם שליח או לסניף דואר?

כי לפני חודש הזמנתי אוזניות והם גם נשלחו עם USPS והם הגיעו עם שליח

תודה, סהר

פורסם

אם הם יתפסו את זה אז לא ניראה לי שאני ישלם קנס כי הם יכולים לחשוב שהבובות הם להגנה על האייפון

LOL... אתה חמוד אתה.

אתה חושב שאתה הראשון שמנסה לתחמן את המכס?...

ובשביל לדעת אם חבילות שנשלחו באמצעות USPS יופצו באמצעות דואר שליחים, פשוט מסתכלים על מספר המעקב. מספרי מעקב של USPS המתחילים ב "EC" אמורים להיות מופצים באמצעות EMS בישראל.

פורסם
  • מחבר

חח

שלי מתחיל בCP מה זה אומר..?

ושוב אני שואל לפי מה שאתם יודעים(מנסיון אישי שלכם) במידה זה לא נתפס במכס כמה זמן עד שזה הגיע אליכם

פורסם

אם זה ישוחרר מהמכס בלי בעיות אז זה תלוי במשלוח שבחרת(בד"כ יום/יומיים שלושה)

פורסם

מישהו יודע להסביר, במידה ונדרש תשלום מכס/מע"מ, מתי החבילה מגיעה לדואר ונדרש במעמד הקבלה, ומתי החבילה נעצרת במכס וצריך להגיע לשם פיזית?

פורסם

לי נעצרה חבילה במכס וקיבלתי הזמנה בדואר להגיע למשרדי המכס בתל אביב כדי לשחרר אותה. בסך הכל הבאתי חשבונית של Paypal כדי להראות את השווי האמיתי של המוצר (כמה שלטים ל-Wii) ולשלם את המכס הנדרש והחבילה ניתנה לי במקום (למרות שזה לקח קצת זמן).

פורסם

רק כדי להבהיר, גם אם מקבלים מכתב מהמכס לא חייבים להגיע לשם. מספיק לפקסס את הקבלה המקורית בצירוף עם המכתב שקיבלת והצהרה שהסכום שרשום בקבלה הוא אמיתי.

אגב, אם המכס תופסים מישהו מנסה להתחמק מתשלום בצורה לא חוקית הם יכולים להחרים את החבילה ולהטיל קנס. אני מדבר מניסיון כואב של הפסד כמה מאות $.

פורסם
  • מחבר

ללכת עכשיו על המכס...? למי יש כוח לזה??!

רק הלחצתם אותי

נקווה לטוב:)

פורסם
  • מחבר

זה יצא מהמכס!!

Out of Foreign Customs, April 28, 2010, 8:13 am, ISRAEL

מתי אתם אומרים שזה יגיע?

פורסם

קח את מס' המעקב ותזין אותו כאן - http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform

יכול להיות שהיא עדיין תקועה במכס ואתה תצטרך לפקסס את המסמכים הרלוונטיים, או להגיע לשם בעצמך.

פורסם

זה יצא מהמכס!!

Out of Foreign Customs, April 28, 2010, 8:13 am, ISRAEL

מתי אתם אומרים שזה יגיע?

לא אומר כלום. ייתכן ותצטרך לשלם את המיסים בדואר.

פורסם
  • מחבר

כבר בדקתי שם

זה מה שרשום

הפריט התקבל מארה"ב ב 27/04/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען

מתי אתם אומרים שזה יגיע?

פורסם

בגדול, יש 2 אפשרויות במידה והמכס עלה על החבילה שלך

אם הם יודעים בכמה להעריך את שווי החבילה - הם פשוט "יחייבו" אותך, ועל הטופס של הדואר שתקבל לשחרור החבילה יהיה רשום הסכום שתדרש לשלם.

לעיתים - הסכום מופקע - ואז יש תהליך של הגשת ערעור (זה עובד).

במקרה הגרוע - הם לא יודעים את שווי החבילה ואז אתה צריך לספק "הוכחות" עבור שווי החבילה (קבלות של פייפאל לדוג'). אתה יכול ללכת עד לשם עם המסמכים ולשחרר את זה, או לעשות זאת דרך הטלפון ע"י שליחת הטפסים אליהם. ואז המכס שולח את החבילה לסניף הדואר.

אתה תדע את זה כשתראה שהחבילה לא מגיעה לסניף הדואר תוך זמן סביר - או לחילופין - תקבל מהמכס מכתב בו תדרש לצור קשר עבור חבילה מס' כך וכך..

שיהיה בהצלחה.

טיפ - עבור מוצרים מסויימים, לא כלכלי להתפתות ולשלם את המכס שהם דורשים, עדיף לערער ולבטל \ להפחית את המחיר . שווה את ההמתנה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים