עבור לתוכן

משחקים ל2 שחקנים

Featured Replies

פורסם

היי שלום,

הייתי מעוניין לדעת איזה משחקים מאפשרים לשחק עם 2 שחקנים לא אונלין.

קניתי 2 שלטים למחשב ואני מחפש משחקים שמאפשרים לנו להתמודד יחד או להתחרות אחד נגד השני.

הייתי שמח לשמוע על משחקי יריות/ספורט.

תודה

פורסם

מז"א "2 שלטים למחשב"? למיטב ידיעתי מחשב ביתי ממוצע לא יודע לעבוד עם שני אמצעי קלט זהים במקביל (אם תחבר שני עכברים למחשב, למשל, שניהם ישלטו על אותו סמן ולא יצוץ לך פתאום סמן נוסף), אבל יכול להיות כמובן שאני טועה. בתוכנה שמגיעה עם השלטים שקנית אתה רואה הגדרות למצב בו יש יותר משלט אחד?

פורסם
  • מחבר

מז"א "2 שלטים למחשב"? למיטב ידיעתי מחשב ביתי ממוצע לא יודע לעבוד עם שני אמצעי קלט זהים במקביל (אם תחבר שני עכברים למחשב, למשל, שניהם ישלטו על אותו סמן ולא יצוץ לך פתאום סמן נוסף), אבל יכול להיות כמובן שאני טועה. בתוכנה שמגיעה עם השלטים שקנית אתה רואה הגדרות למצב בו יש יותר משלט אחד?

יכול כמו גדול,ניסתי עם 2 מקלדות אחת אלחוטית ואחת עם חוט ,עובד מצוין.

זה השלטים שקניתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170441252086

פורסם

ה"נסיון" שלך כלל לא סותר את מה שאמרתי. נכון, שתי המקלדות עובדות, אבל האם לדעתך המחשב יבדיל בין המקש "D" במקלדת אחת לאותו המקש במקלדת האחרת? אם יש לך שני עכברים, האם המחשב יידע האם הפקודה להזזת הסמן שמאלה הגיעה מהאחד או מהשני? התשובה היא לא. אני חושש שגם במקרה שלך, לא תהיה לך האפשרות המעשית "לקשור" שלט אחד לשחקן אחד ושלט אחר לשחקן אחר, באופן שהמחשב ידע איזו הוראה הגיעה מאיזה שלט.

אולי יש תוכנות שמאפשרות הקצאת "ערוץ" נפרד לכל שלט, אבל אני לא מכיר משחקים שתומכים בכך.

פורסם
  • מחבר

ה"נסיון" שלך כלל לא סותר את מה שאמרתי. נכון, שתי המקלדות עובדות, אבל האם לדעתך המחשב יבדיל בין המקש "D" במקלדת אחת לאותו המקש במקלדת האחרת? אם יש לך שני עכברים, האם המחשב יידע האם הפקודה להזזת הסמן שמאלה הגיעה מהאחד או מהשני? התשובה היא לא. אני חושש שגם במקרה שלך, לא תהיה לך האפשרות המעשית "לקשור" שלט אחד לשחקן אחד ושלט אחר לשחקן אחר, באופן שהמחשב ידע איזו הוראה הגיעה מאיזה שלט.

אולי יש תוכנות שמאפשרות הקצאת "ערוץ" נפרד לכל שלט, אבל אני לא מכיר משחקים שתומכים בכך.

הבנתי אותך,השלטים צריכים להגיע עוד יומיים ואני חושב שלא תיהיה התנגשות המשחק יזהה 2 שלטים כל אחד בנפרד.

יש לך משחקים להמלצה?

פורסם

בוא נטפל בזה כשנעבור את הגשר, טוב? אם התוכנה בדיסק שבא עם השלט לא כוללת אופציה להגדרה של יותר משלט אחד, פשוט חבל על הזמן.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם חבר שמבין,והוא אמר שלא צריך להיות שום בעיה הוא שיחק עם חבר בעזרת 2 שלטים ולא היה שום התנגשות או בעיה.

יש לך משחקים להמליץ?

פורסם

בעיקרון משחקי ספורט כגון PES 2010 למחשב או FIFA/NBA , כמו כן יש גם משחקי טניס כגון VIRTUA TENNIS 2009 ...

פורסם

יש לי זוג שלטים (אפשר אפילו להגיד זהים לאלה שקנית)

Win 7, שניהם מזוהים ברגע שמחברים את הUSB, ולכל אחד מהם אפשר לשחק בהגדרות בקונטרול פאנל

הייתי ממליץ לך לשחק איתם NBA2k10 או PES2010

כיף חיים

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,ולמשחקי יריות אין משחק שמאפשר להתחרות או לשחק ביחד ?

פורסם

משחקי יריות נורמליים במחשב בנויים לשליטה בעכבר ומקלדת

נראה לי סיוט להתחיל לזוז עם גויסטיק אחד ולכוון רובה עם אחר...

הרבה עבודת אגודלים...

פורסם

הנה עוד כמה, לא הכי חדשים- אבל מהנים:

Jack JazzRabbit 2

Get Medievel

Mars Taxi

Lord of The Rings: The Return Of The King

Lord of The Rings: Conquest

פורסם
  • מחבר

הנה עוד כמה, לא הכי חדשים- אבל מהנים:

Jack JazzRabbit 2

Get Medievel

Mars Taxi

Lord of The Rings: The Return Of The King

Lord of The Rings: Conquest

אואו אכן ישנים,ועל משחקי מרוצים יש משהו? כל הסידרה של NEED FOR SPEED יש אפשרות להתחרות אחד בשני?

פשוט קניתי גם 32 אינץ ובקרוב יגיע הכבל DVI HDMI.

פורסם

Street Fighter IV

פורסם

כן כמובן, על סדרת הNeed for Speed תומכת SPLIT SCREEN שזה אומר

שהמסך יהיה מחולק לחצי, חצי אחד המכונית שלך חצי השני המכונית של היריב.

אם אתה רוצה המלצה ל2, תשחק בUnderground2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים