עבור לתוכן

למתמחים בנושאי שיווק...

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ודרך אגב כן אני עובד בחרא עבודה אבל לפחות אני עובד בעבודה נורמלית

• תגובות 71
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol:

ודרך אגב כן אני עובד בחרא עבודה אבל לפחות אני עובד בעבודה נורמלית

אל תוציא את ההודעה מההקשר המקורי שלה - לא אכפת לי במה אתה עובד, זאת היתה רק דוגמא.

אני לא מתכוון בכלל להתדיין איתך על מה אני מוכר, מהסיבה הפשוטה שהדיון יתדרדר שוב לוויכוח מתמשך שבו אני מביא לך מענה שמבוסס על נסיון וידע על שאלות וטענות שמבוססות על טמטום ודיעות קדומות.

הדיון הזה נמשך הרבה מעבר לנקודה שבה הוא היה צריך להגמר, ואני מתכוון לעצור כאן. אם הדיון הזה היה עם אדם אינטלקטואלי שיודע על מה לאזעזל הוא מדבר הייתי בכיף ממשיך ועונה לו על השאלות והטענות, אבל כיוון שמדובר בך... :nixweiss:

עכשיו אני מבין למה במשך כל הזמן שאתה פה אתה מהווה בדיחה...פעם ריחמתי עליך, עכשיו אני פשוט מצטרף לחגיגה.

פורסם

Xeydo,

כל המפיצים הכושלים כמו שאתה קורא להם לא ראו איש מכירות ברחוב וחשבו להתעשר מהר.

רוב האנשים שנכשלו הם כאלה שראו איזו מודעה שמזמינה אותם לכנס של חברה כזו או אחרת, ובכנס דואגים לעשות שטיפת מוח יסודית לאנשים.

נושא ההתמקדות בכנסים האלה היא בכלל לא המוצרים או איכותם. רוב הכנס מוקדש לסיפורי הצלחה ולשכנוע אנשים שזו הדרך להגיע "לעצמאות כלכלית" ולהתעשר מהר. המוצרים הם סתם תוצר לוואי, ובכלל לא משנה מה הם. הסיבה היחידה שצריך מוצר היא כדי שזה לא יקרא פירמידה.

נציגי חברות השר"ש אפילו לא מתביישים לפרסם מודעה עמומה בלי פרטים במדור הדרושים בעיתונים, וכשמגיעים ל-"ראיון עבודה" מסתבר שזה בעצם כנס מטופש כזה או אחר.

כל נושא השר"ש פשוט מעורר בחילה.

פורסם

Xeydo,

כל המפיצים הכושלים כמו שאתה קורא להם לא ראו איש מכירות ברחוב וחשבו להתעשר מהר.

רוב האנשים שנכשלו הם כאלה שראו איזו מודעה שמזמינה אותם לכנס של חברה כזו או אחרת, ובכנס דואגים לעשות שטיפת מוח יסודית לאנשים.

נושא ההתמקדות בכנסים האלה היא בכלל לא המוצרים או איכותם. רוב הכנס מוקדש לסיפורי הצלחה ולשכנוע אנשים שזו הדרך להגיע "לעצמאות כלכלית" ולהתעשר מהר. המוצרים הם סתם תוצר לוואי, ובכלל לא משנה מה הם. הסיבה היחידה שצריך מוצר היא כדי שזה לא יקרא פירמידה.

נציגי חברות השר"ש אפילו לא מתביישים לפרסם מודעה עמומה בלי פרטים במדור הדרושים בעיתונים, וכשמגיעים ל-"ראיון עבודה" מסתבר שזה בעצם כנס מטופש כזה או אחר.

כל נושא השר"ש פשוט מעורר בחילה.

זה שלא ראית חברות שמשקיעות במוצרים עצמם לא אומר שלא קיימות חברות כאלה. אני אישית לא מתעסק במספר חברות בו זמנית אז אני מכיר רק חברה אחת כזאת.

מה שאתה אומר נכון מאוד, וכמו בכל מקום - הפוטנציאל הגדול שאגור בעסק השר"ש לעיתים רבות מנוצל לרעה על ידי חברות כפי שאתה תיארת, ועלינו תמיד לנקוט באמצעי זהירות ולמצוא מה באמת טוב ומה לא.

לא אמרתי שכל עסק השר"ש הוא הנקודה הקדושה זבת חלב ודבש, כמו בכל מקום בעולם תמיד יש את אלה שמנסים לדפוק אותך. אולי כאן זה בתפוצה רבה יותר כי זה יותר קל, לך תדע. באופן אישי נקודת מבט זו מעולם לא עניינה אותי.

פורסם

אוי תעשה לנו טובה אתה אפילו לא מוכן להגיד איזה מוצר אתה מוכר

מעניין למה ...

פאקינג בולשיט

פורסם

אוי תעשה לנו טובה אתה אפילו לא מוכן להגיד איזה מוצר אתה מוכר

מעניין למה ...

פאקינג בולשיט

אני לא מתכוון בכלל להתדיין איתך על מה אני מוכר, מהסיבה הפשוטה שהדיון יתדרדר שוב לוויכוח מתמשך שבו אני מביא לך מענה שמבוסס על נסיון וידע על שאלות וטענות שמבוססות על טמטום ודיעות קדומות.

זו ההודעה האחרונה ממך שאני מעניק לה יחס, עד שלא תחזור עם תעודה ממרכז לטיפול בבעיות טרולינג (trolling - שזה עיקר הפעולה שלך בדיון הזה) ותעודה שסיימת את ביה"ס היסודי (במיוחד בשבילך אני לא מנסח את ההודעות שלי ברמה גבוהה...כנראה שזה לא מספיק) ואת שיעורי הלשון (תתמקד בהבעה כדי לחסוך לעצמך זמן).

פורסם

טוב טוב תמשיך למכור "מגדילי זין" במקום לזין לנו במוח ;D

פורסם

טוב טוב תמשיך למכור "מגדילי זין" במקום לזין לנו במוח ;D

קראתי את כל הדיון, מעניין ..

כמה דברים - אני לא חושב שהעסק עצמו הוא טעות כלכלית, ואגור פוטנציאל כלכלי עצום בתחום. וכמו שXeydo אמר במילים אחרות,

צריך לברר קודם ולדעת לאיזה מיטה אתה מכניס את הראש שלך.

מה שאני כן חושב, שהמוצרים שנמכרים בתחום הם לא שימושיים בחלק הגדול מאוד, העסק מיועד לכאלה שאוהבים לדפוק אחרים. בלי זיוני שכל נוספים.

לגבי הויכוחים שנוצרו פה - קרירין, אל תתאמץ .. מדיונים אחרים כבר ראיתי שXeydo פשוט אוהב להתעלם מעובדות, לרדת לפסים אישיים, לגדף.

ובסוף לבוא אל האנשים שהוא התווכח איתם ולהגיד שהם לא בסדר. שמע .. הבנאדם סיפר לך באשכול הזה מה המקצוע שלו. ( :lol::screwy:)

אפשר להבין למה הויכוחים איתו מגיעים לרמה כזו. אל תתאמץ.

בסופו של דבר זה ייגמר בזה שיהיה לו קשה להשלים עם העובדות, הוא יקרא לך טרול. אולי אפילו יצרף לך איזה תמונת MEME נחמדה, וזהו ..

הרבה יותר פשוט מאשר להודות שהוא לא צודק :s07:

נראה לי הוא מוכר את הזכות לדעת מה הוא מוכר

;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: שנון ביותר : :smile1:

פורסם
  • מחבר

חברה שבאמת פועלת כאילו זה לא שר"ש זאת חברה שמתמקדת במכירות ולא "מכירות למפיצים".

אגב, קיבלתי מכתב מ-GPN Israel, אתר המפיצים בישראל (קשור לניו סקין):

שבוע טוב לכולם

ראשית רצינו לברך את כל הרובי החדשים אנחנו גאים בכם מאוד,תתחילו לארוז....

לאחר FST מדהים ומרגש כולנו מוכנים לצאת לפעולה מאסיבית ולשבור במאי שיא חדש של צמיחה ,להזכירכם באפריל יצרנו את החודש הטוב ביותר בניו סקין ישראל (-:

חשוב לזכור שכדי לסיים את החודש עם תוצאות מדהימות צריך להתחיל בפעולה מתחילחתו ,לכן.... הזמינו כמה שיותר אורחים כבר למחר (יום ראשון) בערב.

שימו לב בעקבות ה FST לא תתקיים מחר הדרכת מתחילים ב 18:30 !

6\9 יום ראשון - מצגת במשרדיי החברה 20:30

6\10 יום שני -הדרכה ומצגת בחיפה 19:00 הדרכה 20:30 מצגת

6\11 יום שלישי -הדרכה ומצגת בירושלים 19:00 הדרכה 20:30 מצגת

6\12יום רביעי -הדרכה ומצגת במשרדיי החברה 19:00 הדרכה 20:30 מצגת עסקית

6\13 יום חמישי -הדרכה ומצגת בקריות. 19:00 הדרכה 20:30 מצגת

ומצגת בוקר 11:00 במשרדיי החברה

6\14 -יום שישי - מצגת בוקר במשרדיי החברה 10:30

שימו לב!

ב 6\21 -יום שישי - תתקיים הדרכת מוצרים של חיים ואלכס המדהימים במשרדיי החברה,תדאגו לפנות את הבוקר ולהזמין לקוחות פוטנציאלים

* מצגות נוספות יעודכנו במהלך השבוע

המומנטום כבר כאן! זה לא הזמן להסס,לחשוב או להתבטל,אל תישנו על האף...וזיכרו לא משנה כמה קשה תעבדו בניו סקין השנה בסופה של השנה תצטערו שלא עבדתם יותר!

שיהיה שבוע טוב לכולם

כל ההדרכות המצגות והאירועים ב"לוח אירועים" באתר כנסו והתעדכנו

"האורחים" כפי שהדגשתי אלה כבייכול האנשים החדשים שיעשו להם שטיפת מוח כדי שהצטרפו.

למי שלא הבין מה זה "רובי", זאת דרגה של מפיצים, היא נחשבת בינונית ומרווחים בה בערך 12,000 ש"ח לחודש.

עם כל הכבוד לכסף, יש לי כבוד עצמי ואני לא רוצה להתקדם על גב של אחרים.

פורסם

קראתי את כל הדיון, מעניין ..

כמה דברים - אני לא חושב שהעסק עצמו הוא טעות כלכלית, ואגור פוטנציאל כלכלי עצום בתחום. וכמו שXeydo אמר במילים אחרות,

צריך לברר קודם ולדעת לאיזה מיטה אתה מכניס את הראש שלך.

מה שאני כן חושב, שהמוצרים שנמכרים בתחום הם לא שימושיים בחלק הגדול מאוד, העסק מיועד לכאלה שאוהבים לדפוק אחרים. בלי זיוני שכל נוספים.

לגבי הויכוחים שנוצרו פה - קרירין, אל תתאמץ .. מדיונים אחרים כבר ראיתי שXeydo פשוט אוהב להתעלם מעובדות, לרדת לפסים אישיים, לגדף.

ובסוף לבוא אל האנשים שהוא התווכח איתם ולהגיד שהם לא בסדר. שמע .. הבנאדם סיפר לך באשכול הזה מה המקצוע שלו. ( :lol::screwy:)

אפשר להבין למה הויכוחים איתו מגיעים לרמה כזו. אל תתאמץ.

בסופו של דבר זה ייגמר בזה שיהיה לו קשה להשלים עם העובדות, הוא יקרא לך טרול. אולי אפילו יצרף לך איזה תמונת MEME נחמדה, וזהו ..

הרבה יותר פשוט מאשר להודות שהוא לא צודק :s07: ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: שנון ביותר : :smile1:

אם אתה מתייחס ל"דיונים אחרים" בתור הדיון ההוא שאותו אדם פלט אמירה גזענית (אולי לא בכוונה, אבל למי אכפת) והתחיל וויכוח לגבי התועלת של הרוסים שבסופו של יום התחלת להתווכח עם אחד מחברי הפורום על עובדות היסטוריות, ובגלל המזג החם שלו הוא התחיל לרדת לפסים אישיים ולגדף אותך, אז כל הכבוד לך, אבל אין לי צורך ב-2 משתמשים לכן תשאיר את הגידופים והעלבונות למי שאחראי עליהם.

לגבי מה שאתה כן חושב, כמובן שמותר לך להביע את דעתך. זה בסדר - גם אני חושב הרבה דברים על המדינה שלנו, זה לא בהכרח אומר שהם נכונים.

אם עברת על הדיון, יכולת לשים לב (ולא צריך להתאמץ יותר מדי) לדברים שציינתי בהודעתיי הקודמות.

אם אתה מרגיש שהתעלמתי מעובדה או טענה שלך או כל מישהו אחר, אתה מוזמן לציין זאת, רק נא לשמור על רמת דיון גבוהה ולא "lloLOLOlolollllooloololLOL מגדילי זין!@#11 :.lol: :lol: :lol:"

חברה שבאמת פועלת כאילו זה לא שר"ש זאת חברה שמתמקדת במכירות ולא "מכירות למפיצים".

אגב, קיבלתי מכתב מ-GPN Israel, אתר המפיצים בישראל (קשור לניו סקין):

"האורחים" כפי שהדגשתי אלה כבייכול האנשים החדשים שיעשו להם שטיפת מוח כדי שהצטרפו.

למי שלא הבין מה זה "רובי", זאת דרגה של מפיצים, היא נחשבת בינונית ומרווחים בה בערך 12,000 ש"ח לחודש.

עם כל הכבוד לכסף, יש לי כבוד עצמי ואני לא רוצה להתקדם על גב של אחרים.

למען הסרת ספק, אין לי שום מידע על אותו ארגון GPN Israel, וגם אין לי שום מידע אודות ניו-סקין, למרות שהרבה מאוד חברות בשר"ש "ממחזרות" חברות אחרות, תקווה שזה לא המקרה.

פורסם

כל עוד כסף מתגלגל וזז זה בהחלט טוב לכלכלה של המדינה. אם זה נעשה בדרכים קצת ערמומיות אז זה בעיקר פוגע במוסר של התושבים שיילך ויתדרדר.

הבעייה בשיטות השיווק האגרסיביות האלו של החברות היא שהלקוחות להם מוכרים את הרעיון (XEYDO למשל) יעשו הכל בכדי להגן על השיטה כי הם "כביכול" מרוויחים מזה שיש עליה BUZZ ושכולם יירצו אותה וכך בלי לדעת הם בעצם משווקים את השיטה שמכניסה כסף לחברה (כמו שנאמר - המוצר הוא שולי). ואז אנשים צריכים לסבול אוסף של שטויות ושטיפות מוח כולל מידע מעוות ולא מבוסס (כן כן" 35% אחוז מהתמ"ג של ארה"ב משווק בדיוק בשיטה המוזכרת...").

בסופו של דבר רמת המוסר של העסק הזה בפועל (ולא בתאורייה) או ברוב המקרים הזמינים די דומה לרמת המוסר של השיווק של סלקום או של אנשים שמוכרים מוצרים מזוייפים באיביי, קשה להגיד רע על משהו שמגלגל כסף אבל קל להגיד רע על משהו כזה שעלול ליצור נפגעים.

בסופו של דבר כדאיות קשורה בכמה אתה מקבל מול כמה שאתה משקיע, כסף הוא לא שם המשחק אלא רק כלי כדי לתרגם תועלות מסוג אחד לשני.

נקודות למחשבה:

כלכלן מתחיל מרוויח בין 5000 ל 7000 ש"ח.

עבודה אמורה לתחזק משפחה,ילדים והוצאות בחיי היום יום בצורה יציבה ולאורך זמן.

הדרך היחידה להתעשר היא על חשבון אחרים.

לגבי השיטה השנוייה במחלוקת שמוזכרת פה, לא בדקתי ואני בטח לא מתכוון לבדוק אותה לעומק אבל מכירה עצמאית ע"י רכישה פשוטה של זכיונות היא דבר די נחמד, העברה שלהם הלאה ותלות בשכוות היא דבר נורא.

ד"א - גם הבורסה לניירות ערך היא דבר נורא עם מוסר יירוד - אבל... התועלת לציבור חוזרת ובענק מכיוון שהכסף הזה מניע פעילות כלכלית ובלי הכסף הזה היינו חיים באוהל, בוכים שמישהו כבש אותנו ודורשים סיוע ממדינות המערב ;) .

פורסם

אני שמח שיש התעניינות רבה בעסקי השר"ש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים