עבור לתוכן

דילמה - אשתי נתנה לי אתמול חולצה לבנה והיום לובשים לבן בגלל שליט (תמונה תוקנה)

Featured Replies

פורסם

אשתי צירה איזה ציור ולפני חודשיים-שלוש אמרתי לה שאני רוצה אותו על חולצה. וכל הזמן אני אומר לה - "איפה החולצה שלי?". אתמול היא סוף סוף נתנה לי חולצה לבנה עם ההדפס . כששאלתי אותה "מה, לא היה צבע אחר? " היא אמרה שצבע אחר זה יקר ומסובך.

אין לי כלכך בעיה להפגין סולידריות אבל מה אני לא כלכך מאמין ששליט יחזור ואני גם לא חושב שצריך להחזיר אותו בכל מחיר. נו טוב אני אלבש את החולה הלבנה ואגיד לאנשים שזה לא בגלל שליט למרות שלא אכפת לי שהוא יחזור הביתה. מה שחמאס עושה זה להתעלל באנשים פרטיים בשביל מטרות פוליטיות - לפי דעתי המסר ומתן הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות איתם זה שאנחנו נירה עליהם והם ירו עלינו. גם ככה במלחמה שעברה הם בקושים פגעו ואנחנו השגנו kill ratio מצוין. רק אל קאידה הצליח להרוג יותר אבל הם רמאים שהורגים אזרחים בכוונה.

הורדתי את הרזולוציה וצינזרתי כיתוב

27apr0001tshirtcensored.jpg

הסתבכתי קצת עם האתר שלי אז לקחתו host חינמי

פורסם

אין קשר בין להאמין ששליט יחזור לבין ללבוש חולצה לבנה. זו רק הפגנת תמיכה אם זה חשוב לך. אישית לבשתי חולצה ירוקה כהה. נראה כמו צבא כזה. גם זה משהו.

פורסם

לא יודע למה אבל תמיד נראה לי שההפגנות האלו רק עוזרות לחמאס לא לשחרר אותו .

כמה שיותר בישראל מפגינים תאריך השחרור שלו מתרחק , כך אני רואה את זה . ( כאילו המניות שלו עולות בעיניי החמאס )

פורסם
  • מחבר

אתה כבר מתמודד על פרס המשתמש ההזוי לשנת 2010 ?

מה הפרס ? אולי כדאי לי להתאמץ .

פורסם

באן לשנה מתנת HWZONE, בחסות alldays

אשתך מתקמצנת עליך בצבע לחולצה, וזה מה שמפריע לך?

פורסם
  • מחבר

בסך הכל אנשים אהבו את החולצה. יש לציור הזה גם משמעות והיא קשורה במידה מסוימת לעובדה שצריך לדחוף אותי ממש חזק לסולידריות כי אני במחנה הפחות סימפטי.

פורסם

אשתך ציירה לך ציור והדפיסה לך אותו על חולצה. אחלה... באמת... אבל מה אתה רוצה? שקל? יש לך לפרוט לי מעשרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים