עבור לתוכן

עדכון תוכנה של ה-Wii נתקע

Featured Replies

פורסם

רכשתי בסוף השבוע Wii חדש. אחרי שחיברתי אותו לאינטרנט הוא הודיע לי שיש עדכון (הגירסה שקיבלתי היתה 3.4). ניסיתי להוריד את העדכון אבל אחרי כמה דקות הוא נתקע לי עם הודעת שגיאה 32002 שהוא לא מצליח לעדכן. בדקתי בפורומים שונים באינטרנט וראיתי שהמליצו לשנות את ה-Channel של הנתב האלחוטי ל-11 (יש לי נתב EDIMAX BR-6204Wg). שיניתי את ההגדרה והרצתי עדכון מחדש. הפעם העדכון נתקע אחרי קצת יותר התקדמות אבל אחרי חצי שעה שזה לא זז ולא נתן שום הודעת שגיאה החלטתי לכבות ולהדליק את המכשיר.

המכשיר עלה ובהגדרות ראיתי שהגרסה היא 4.2 אבל משום מה ה-Wii Shop עדין מבקש שדרוג תוכנה כדי לעבוד (יתכן שזה בגלל שהשדרוג לא הסתיים).

האם מישהו יכול לסייע למה השדרוג נתקע, איך להגדיר את הנתב האלחוטי כדי שיעבוד תקין והאם זה בטוח לכבות ולהדליק את המכשיר אם תהליך העדכון נתקע באמצע בלי הודעת שגיאה?

תודה,

רוני

פורסם

לגבי הגדרת הנתב האלחוטי, רצוי להיעזר בפורום "רשתות ואינטרנט. אם יש לך איזשהו משחק חדש יחסית (אני לא בטוח שכל משחק כולל עדכון), נסה להפעיל אותו וה-WII אמור להתקין את העדכון ישירות מהדיסק.

פורסם

רכשתי בסוף השבוע Wii חדש. אחרי שחיברתי אותו לאינטרנט הוא הודיע לי שיש עדכון (הגירסה שקיבלתי היתה 3.4). ניסיתי להוריד את העדכון אבל אחרי כמה דקות הוא נתקע לי עם הודעת שגיאה 32002 שהוא לא מצליח לעדכן. בדקתי בפורומים שונים באינטרנט וראיתי שהמליצו לשנות את ה-Channel של הנתב האלחוטי ל-11 (יש לי נתב EDIMAX BR-6204Wg). שיניתי את ההגדרה והרצתי עדכון מחדש. הפעם העדכון נתקע אחרי קצת יותר התקדמות אבל אחרי חצי שעה שזה לא זז ולא נתן שום הודעת שגיאה החלטתי לכבות ולהדליק את המכשיר.

המכשיר עלה ובהגדרות ראיתי שהגרסה היא 4.2 אבל משום מה ה-Wii Shop עדין מבקש שדרוג תוכנה כדי לעבוד (יתכן שזה בגלל שהשדרוג לא הסתיים).

האם מישהו יכול לסייע למה השדרוג נתקע, איך להגדיר את הנתב האלחוטי כדי שיעבוד תקין והאם זה בטוח לכבות ולהדליק את המכשיר אם תהליך העדכון נתקע באמצע בלי הודעת שגיאה?

תודה,

רוני

עדכון מגרסאות 3 ל4 זה עדכון מאוד ארוך

פשוט צריך לתת לו לעדכן בלי לגעת ובלי לדאוג שהוא יסים הוא יגיד לך כבר

העניין בעדכון הזה זה שנינטנדו הוסיפה תמיכה בכרטיסי זיכרון יותר מתקדמים לפתור את בעית האכסון והיו עוד כל מיני דברים

במילים אחרות שינוי גדול למערכת ההפעלה הקטנטנה של הWII וזה לוקח זמן

העדכונים שהגיעו אחרי 4.0 היו הרבה יותר קטנים

פורסם

קשה לי להאמין שאתה צודק קרירין.

העידכונים לרוב למכשירים האלו מבוססים על שבבי FLASH שעליהם יושבת המערכת הפעלה והם בגודל קבוע (FIRMWARE , לא SOFTWARE ... יש הבדל אפילו במונח) ככה שעידכון קטן - דינו בגודל כעידכון גדול - וככה זה לדוגמא בPS3.

ליביו

פורסם

אני אומר את זה מנסיון שלי

שאני עברתי ל4.0 זה לקח המון זמן

פורסם

וזה אומר בערך כלום.

זה גם יכול להגיד שפשוט האינטרנט שלך היה עמוס באותו יום / השרתים היו עמוסים כי זה היה עידכון חדש / WHATEVER.

שורה תחתונה - העידכון לא לוקח מקום על הכרטיס זיכרון -> הוא על הFLASH של הFIRMWARE בלבד -> 99.9 אחוז שהוא בדיוק אותו הגודל כמו כל הקודמים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים