עבור לתוכן

בעיה בPS3

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פו יש לי בעיה הגיעה לידי PS3 שהבעלים שלו אמר שהוא תקול ולא מקבל דיסקים אבל זאת לא נראלי הבעיה היחדיה כשאני מחבר תPS ומדליק אותו זה ישר מדליק לי אופדיט כול שהוא לפני שזה נכנס לטפריט האופדיט הזה נעצר ב 46% כמופיעה שגיאה an error occured during the update operation contact technicl support for assistance מספר השגיאה 8002F14E תודה לעוזרים זה דחוף D:

פורסם

:o :o :o

טוב, קודם כל בוא אני יתרגם למי שעוד ירצה לעזור לך:

שלום, אני חדש פה.

יש לי בעיה, הגיע לידיי PS3 שהבעלים שלו אמר שהוא תקול ולא מושך (?) דיסקים אבל זאת לא נראית לי הבעיה היחידה.

כשאני מחבר את ה-PS3 ומדליק אותו זה ישר מפעיל לי update כלשהו לפני שזה נכנס לתפריט.

ה-update הזה נעצר ב-46% ומופיעה שגיאה:

an error occured during the update operation contact technicl support for assistance

מספר השגיאה הוא 8002F14E.

תודה לעוזרים זה דחוף D:

תנסה להוריד את העדכון מכאן:

http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item275508/Update-features-%28ver-3-30%29/

שים אותו על דיסק-און-קי ותתקין אותו ממנו.

אם אתה עדיין נתקל באותה הבעיה תבדוק אם יש למכשיר אחריות ושלח אותו לבדיקה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עם יש לו אחריות כי למי שהמכשיר שייך לא ממש אמר לי את זה והוא נתן לי אותו בגלל שהוא קנה חדש :kopfpatsch: קיצור פתרתי תבעיה של האופדיט בכך שפירקתי את הכונן בלו ריי ומתחת לדבק יש את הכבל שמחבר את הבלו ריי ללוח אם של הPS אז הוא היה משוחרר אבל אכשו יש לי עוד בעיה כשאני מנסה להכניס דיסק הוא לא מקבל אותו כאילו הסנסורים מקולקלים ואין לי מושג למה ומה הוא רק מוציא דיסקים להכניס אי אפשר ..

וכמה עולה בלו ריי חדש לPS ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים