פורסם 2010 באפריל 2515 שנים באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ?עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם?תודה רבה!
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אם מצוין שהיא רק עזבה את ארה"ב אז אין מעקב עדיין בארץ.אם תצטרך לשלם מכס אז תשלח לך הודעה על כך בדואר.אתה יכול לשחרר את החבילה בעצמך או להשתמש בעמילות מכס- http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר אפשר לבדוק בדואר איכשהו מה הסטטוס שלה בארץ?המ"ס מעקב של החבילה הוא בפורמט: CJ1XXXXXXXXUS
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מוזר שזה לא עובד לך, כי לדוגמא אני הזמנתי חבילה שנשלחה דרך USPSוהיא יצאה מארה"ב ב21 ועדיין לא הגיע לארץ ובדקתי סטטוס באתר של רשות הדואר(ישראל) וזה מה שהיה כתוב:מעקב פריטים מידע על פריט שמספרו CPXXXXXXXXXXUSהפריט נשלח מארה"ב ב 23/04/2010
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר אני אנסה שוב עוד כמה ימים אולי זה לא התעדכן.זה אמור לכתוב שם גם מתי זה הגיע לסניף הדואר שליד הבית שלי, או רק על ההגעה של הפריט לארץ?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים זה מראה כל הזמן את המיקום הנוכחי של החבילה. אם בusps מופיע לך שהחבילה יצאה מארה"ב ובאתר של הדואר היא עדיין לא מופיעה אז:1. החבילה בדרך לארץ.2. כשהיא תגיע באתר של הדואר יהיה רשום שהיא נמצאת במכס3. יכול להיות שיהיה רשום שהיא מועברת לסניף מכס אחר4. אם לא השלב הבא הוא שיהיה רשום אם החבילה מעוכבת או שהיא מועברת אל סניף הדואר5. באתר של הדואר יופיע שהחבילה הגיעה לסניף הדואר והודעה נשלחה אל הנמען.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אם אני לא טועה זה תלוי בסוג המשלוח, במשלוח מסוייימים בכלל לא רשום אם זה עזב את ארה"ב ויש כאלה שכן, אני מניח שאם המשלוח מספיק יקר יהיה גם מעקב מחוץ לארה"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.