עבור לתוכן

קרוב משפחה מגיע לבקר בארץ..אם הוא מביא לי משהו משם, יהיה מכס?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי..אתחיל מהבסיס..

למה אני רוצה מולטי כזה?

הופעות, הקלטה באיכות טובה במחשב בלי מגבר, מגוון מטורף של מודולציה לסאונד עם מבחר בלתי נדלה של פאצ'ים, איכות סאונד גבוהה מאוד ביחס למולטי, אחרי הכל הוא נחשב לאחד המולטי האיכותיים ביותר שיש..וספינת הדגל של BOSS.

אני לא אוהב סאונד דיגיטלי. א בל מדובר פה במולטי איכותי מאוד שייתן לי סאונד טוב. מן הסתם שקודם אשמע אותו בחלילית, אבל זה לא רלוונטי לשאלה, כי אני דיברתי פה בכלל על מכס.

הייתי מת למגבר מנורות, עם פדלים איכותיים ואיזו PRS ב16 אלף שקל..אבל אין לי סכומים כאלו. כל פדאל איכותי עולה איזה 500-1000 שקל כשהוא גם לא יתרום יותר מידי לציוד שלי,דגש על המגבר. כמו כן,המבחר הוא ענק ואני מוגבל מבחינה של נסיעות..אני עובד כל יום עד 7 בערב ואין לי אוטו בשביל לנסוע לחנויות מוסיקה ולחרוש על פדאלים..כשבנוסף, פדלים לא נותנים לי אופציות להקליט סמפלים ולהשמיע אותם בלופ..או לחבר את הציוד למחשב להקלטה באיכות גבוהה..וכ'ו וכ'ו..

פדאל בורד עולה ים של כסף..ועוד מאות שקלים על כבלים, שנאים ומה לא..

בינתים אני רוצה להשקיע במה שיש לי ולדעתי מולטי כזה בפחות מ2000 שקל חדש [מציאה!] יתן את השיפור המשמעותי ביותר.

יש לי CORT X6 ומגבר 15 וואט מדגם ZOOM FIRE15..

גיטרה סבירה, למרות שלרמה שלי הייתי צריך כבר מזמן להחליף ציוד. המגבר גרוע, אבל לדעתי הוצאתי ממנו בערך את המקסימום שניתן.

מישהו פה שמע פעם את הלהקה OPETH בLIVE? הם משתמשים באותו המולטי ויש להם את אחד הסאונדים הכי טובים ששמעתי בהופעות. כמובן שנכנסים לפה מגברים באלפי דולרים וגיטרות מטורפות, אבל עדיין..המולטי נכנס לשרשור הזה ועושה את העבודה שלו, כמו שצריך..

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?

פורסם

זה פורום מחשבים לא מוזיקה, נכון שיש פה הרבה אנשים אבל מתוכם יש ממש מעט שמנגנים ועל גיטרה בפרט.

אני מציע לך לנסות פורום כמו MUSIC TALK אולי ילך לך יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

בנאדם..לא שאלתי שום דבר על מוסיקה..

שאלתי על מכס

\=

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?

פורסם

מישהו בבקשה?

לפי מיטב ידיעתי, (הבאתי לארץ בדרך שאתה מתאר כמה מחשבים ניידים)

אם הם יכנסו לארץ, ויגידו "קנינו את זה בארה"ב בשביל קרוב משפחה שלנו ואנחנו משאירים את זה בארץ!" אז כן, הם ישלמו.

כמה בדיוק, אני לא יודע. ההודעה הראשונה בדיון הזה פירטה על אחוזים וכדומה. תקרא אותה בשנית.

אבל, אם הקופסא פתוחה והם אומרים "זה שלי. זה חוזר איתי לארה"ב" אי אפשר לעשות להם כלום.

אתה מבין את ההבדל?

עכשיו, מה זה "הם אומרים"?

במידה ומישהו מהמכס יפנה אליהם, יתחילו לשאול שאלות. ואז הם יענו לפי אחת מהאופציות הנ"ל (כי אין יותר מדי אפשרויות).

כמו שכבר נאמר, הסיכויים שיפנו אליהם שואפים לאפס.

למה שמישהו יטריד תייר מחו"ל?

בד"כ מכס פונים לאנשים צעירים שנוסעים לבד או בזוג.

כשאני הבאתי את 2 המחשבים, חזרתי עם כל המשפחה שלי (5 נפשות סה"כ) ולכן לא שאלו אותנו כלום.

כי זה לא נראה הגיוני שנביא משהו. וגם אם כן, זה סה"כ מחשב אחד או שניים. לא ביג דיל.

כל זה נאמר בהסתייגות מסוימת. כי זה לא מדע מדויק.

ההחלטה שלך. בהצלחה.

פורסם

בנאדם..לא שאלתי שום דבר על מוסיקה..

שאלתי על מכס

\=

אני לא מבין מה אתה שואל.

אתה שואל אם הוא אמור על פי חוק לשלם על זה מכס? בוודאי.

אתה שואל אם מישהו יעצור ויבדוק אותו במידה והוא יעבור כמו כל עם ישראל במסלול הירוק? רוב הסיכויים שלא.

פורסם
  • מחבר

מה ששאלתי הוא אם יעצרו במכס תייר מחו"ל שבא לבקר בארץ..לרוב, המצב הוא הפוך..חבר'ה ישראלים טסים לחו"ל ומביאים משהו ארצה בזול..פה המקרה הוא שונה...בגלל זה אני שואל.

ונראה שעניתם לי...תודה!

מעניין אותי רק איך בדיוק הם מחליטים מה חדש ומה לא?

רצוי להגיד לאותם קרובי המשפחה להוציא את המולטי מהניילונים או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים