עבור לתוכן

קרוב משפחה מגיע לבקר בארץ..אם הוא מביא לי משהו משם, יהיה מכס?

Featured Replies

פורסם

מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות..

אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן..

האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה?

תודה רבה [=

פורסם

חוקי? לא.

אתה כעקרון צריך לשלם מע"מ ועוד איזה 15% מכס אם הם בכלל יצליחו לקטלג מה זה (שזה מגיע לאפקטים הם בד"כ לא סגורים על זה).

בתכלס נכנסתי עם מגבר 40 קילו חדש מהניילונים ועברתי במכס בלי בעיות.

ואם יש לך כ"כ הרבה כסף לבזבז, למה מולטי אפקט?

פורסם

אם כבר ,מומלץ שיפתח את הקופסאות ,ואם ישאלו שיגיד שזה הרכוש הפרטי שלו ,ככה ימנעו כל הבעיות .

אני ככה הבאתי בזמן Ps3 לחבר .

פורסם

אף אחד מהמכס לא יעצור תייר שמגיע לארץ מארה"ב

פורסם

באמת למה מולטי אפקט? בתקציב הזה אתה יכול להביא דברים הרבה יותר טובים.

גיטרה טובה ומגבר יש לך?

פורסם

אף אחד מהמכס לא יעצור תייר שמגיע לארץ מארה"ב

אתה בטוח?

בידיוק עומדים להביא לי פלאפון מחו"ל..

פורסם

אתה בטוח?

בידיוק עומדים להביא לי פלאפון מחו"ל..

הבן אדם שמביא לך את הפלאפון צריך להגיד שזה הפלאפון שלו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנתם..מדובר בתייר בארץ, בנאדם שחי בארה"ב שבא לבקר פה וחוזר..

אם הוא מביא איתו 2 מולטי אפקטים חדשים בקופסא, יש מישהו שיעצור אותו ויגיד לו לשלם על זה?

הבנתי שהמכס בודק רק בחזרה לעיר המוצא, לא?

יש לי ציוד סביר..אני מתכנן להחליף אותו בקרוב אבל בגלל שזה יעלה ים כסף, אני מעדיף להשקיע במולטי קודם שאפשר לחבר למחשב בלי שום הגברה..

מדובר בBOSS GT10

500 דולר בחו"ל..שזה גרושים..

גיטרה ומגבר בעתיד..כשיהיו לי סכומים אדירים של כסף..

פורסם

אם 500 דולר זה גרושים בשבילך אז לך על זה הכסף הוא שלך רק שבמחיר הזה אתה יכול להביא דברים הרבה יותר טובים כמו כמה פדאלים אנלוגיים או מגבר מנורות טוב ואם אתה אומר שאתה מביא 2 GT-10 אז לא עדיף לקנות גיטרה? אתה יכול להביא בובה בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אני מביא אחד..השני הוא לחבר...

סך הכל אני משלם 500 דולר, 1900 שקל בערך..

מה אפשר לקנות בזה?

עדיף מולטי HIGH END כמו הGT10 מאשר 2-3 אפקטים קצת איכותיים יותר..

יש בו מלא פונקציות שאני צריך, הוא ממש נוח, איכותי ונחשב לטוב שבטוב.

אם אקנה גיטרה טובה [מה שיקח זמן כי צריך לחסוך עוד כסף], לא ייצא לי מזה הרבה..

מגבר חדש, כנ"ל..

מולטי? יפתח לי המון אפשרויות, במחיר זול יותר משאר הציוד שאני רוצה לקנות ואקנה מאוחר יותר..

פורסם

תראה מבלי לדעת איזה סגנון אתה מנגן זה קצת קשה לתת המלצות ככה ישר מהראש אבל דבר אחד נראה לי תמיד ישאר נכון- סאונד אנלוגי פשוט נשמע יותר טוב מדיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא אוהב סאונד דיגטלי..מעדיף סאונד טבעי ככל האפשר..

אנלוגי? אתה מדבר איתי על מגברי מנורות?

שמע, אני רחוק מלהיות עשיר או אפילו מבוסס כלכלית. אין לי כסף לאפקטים בודדים שעולים 800 שקל כל אחד, וכמו כן, אין לי זמן לחרוש על עשרות חנויות מוסיקה ועל מאות פדלים, שכל אחד מציע משהו אחר, במחיר אחר..

מולטי אפקט יהיה מושלם עבורי. הGT10 נחשב לטוב שבטוב, דגש על סאונד ופונקציות..אמנם הכל שם דיגיטלי, אבל שמועות אומרות שהאיכות מטורפת.

אם אני מחבר אליו את הגיטרה ומשרשר ישירות למחשב, אני מקבל סאונד מעולה להקלטה..

עם הזמן יבוא מגבר וגיטרה חדשים..אני בונה לכיוון PRS ומגבר חזק ואיכותי כלשהו.

בכל אופן, אשמח בבקשה לתשובה חד משמעית בעיניין מכס לתייר שמבקר בארץ..

תודה רבה!

פורסם

מה שלא תעשה פדאלים אנלוגים>מולטי דיגיטלי ל99% מהעולם.

אני השקעתי בציוד שלי (חוץ מהגיטרה) טיפה יותר ממך. מגבר מנורות זול ב200$ ו2 פדאלי בוטיק ישראלים (ארטפקט זנית', ובראון פיג) שכל אחד עלה בערך 180$ ולדעתי זה נשמע בנז. (והרבה יותר טוב מGT10 עם איזה מגבר מעאפן, או אפילו GT10 עם המגבר שלי לדעת כל מי שניגן איתי)

עזוב לרגע, נגיד ומעניין אותך המולטי וזה מה שעושה לך את זה, לפחות לך לשמוע אותו לפני שאתה מזמין.

שמועות? מוסיקה וסאונדים זה עניין סובייקטיבי, לפני שאתה מזמין לך תשמע מגבר מנורות ופדאלים אנאלוגים מול GT10 ומגבר טרנזיסטור (כמו שיש לך בבית עם הגיטרה שיש לך בבית), אם הסאונד של הGT10 קסם לך תקנה אותו.

פורסם

אם אתה רוצה מולטי אפקט באמת איכותי אז אני מציע לך את הG MAJOR של TC ELECTRONICS.

זה ברמה אחרת ממה שאתה מכיר.

פורסם

בתור בעלים ל GT-8 וחובב מולטי-אפקטים באופן כללי, אני חושב שזה כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים