פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מספיק לשמוע 20 שניות ראשונות מכל אחד: הראשון: והשני: http://www.youtube.com/watch?v=zWID5aDELRk
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים יש יותר מדמיוןאהבתיאני כבר לא מעט זמן עובד עם ויסטה ו-7 שכבר שכחתי את המנגינה הזו
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים בטח עוד לא שמעתם את זה- כשאני מתחיל ללמד את התלמידים שלי אקורדים בגיטרה ואומר להם שעכשיו הם יכולים לנגן כמעט כל שיר בתחילת השיעור הם לא מאמינים לי, אבל בסוף אני מקבל שכר כפול כי גם ההורים בשוק ;D אבל למעשה הדבר נובע מעובדה פשוטה מאוד, יש כמות מוגבלת של תווים וכמות עוד יותר מוגבלת של מרווחים שסגנון מוסיקה מסויים משתמש לכן דיי הגיוני שפה ושם יהיו קטעים ממש דומים...
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים הלינק שהבאת מטורף. אה, והלינק הראשון הוא לחלוטין גניבה מהשיר של סוואג' גארדן.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים וואי, זו ממש העתקה! בטח עוד לא שמעתם את זה- כשאני מתחיל ללמד את התלמידים שלי אקורדים בגיטרה ואומר להם שעכשיו הם יכולים לנגן כמעט כל שיר בתחילת השיעור הם לא מאמינים לי, אבל בסוף אני מקבל שכר כפול כי גם ההורים בשוק ;D אבל למעשה הדבר נובע מעובדה פשוטה מאוד, יש כמות מוגבלת של תווים וכמות עוד יותר מוגבלת של מרווחים שסגנון מוסיקה מסויים משתמש לכן דיי הגיוני שפה ושם יהיו קטעים ממש דומים... מדהים, לא פחות
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים המקצב אותו מקצב, המנגינה באמת אותה מנגינה אבל סולם שונה לחלוטין ולכן זה לא גניבה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.