פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לחכות 20 דקות כדי לראות סרטון של 5 דקות זה פשוט מגוחך. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להאיץ את הטעינה? נ.ב speedbit video accelerator זו חרא של תוכנה
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים זה תלוי מהירות חיבור . מה אתה מנסה לראות?אם אתה מנסה לראות סרטון באיכות גבוהה 720P ומעלה מזה אז כן הטעינה שלו יותר איטית מאשר של אותו סרטון באיכות פחותה..
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר אני רץ על חיבור 4.5MB, שזה סביר לחלוטין.לפעמים גם בטעינה של סרטונים לא HD הטעינה נתקעת, ואי צריך להתחיל לעשות F5..
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים 1. תוודא שהמהירות הורדה שלך מהספק תקינה. אם לא> בדוק מהתשתית ופנה אליהם אם לא תקין.2. תבצע מוניטור למהירות שלך כשאתה ביוטיוב בעזרת תוכנה. אם המהירות נמוכה מאוד, נסה אחרי חצות. אם עדין נמוך, הספק שלך לא משהו כנראה.אם הספק שלך לא משהו, תעשה סקר שוק מי הכי מהיר לשימושים שלך/ מעבר לחבילת גיימרים מעביר אותך לקווי גלישה פחות עמוסים של הספק.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר איך אני מודד מהירות מהספק ומהתשתית? כמו כן סתם שאלה על הדרך מה ההבדל בין download speed ל upload speed?ולפעמים זה כ"כ איטי עד שאני צריך לחכות מעל 40 דקות לטעינה של סרטון 480P!
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים בוא נתחיל מהבסיס - תסגור כל תוכנת שיתוף במחשב שלך ובשאר המחשבים בבית (בהנחה שאתם מחוברים לאותה רשת)עכשיו תנסה לראות סרטון ב-YouTube ותדווח לנו אם המהירות סבירה.DOWNLOAD SPEED = מהירות הורדהUPLOAD SPEED = מהירות העלאהלאחר מכן תכנס לאתר הזה:http://www.speedtest.net ותלחץ "Begin Test"אתה אמור לראות שם תוצאה למהירות ההורדה והעלאה שלך.קח בחשבון שלדגומא אם אתה של 4.5 מגה - אתה אמור לקבל ערכים של : 560 להורדה ו-56 להעלאה, הרבה מתחת לזה זה כבר לא סביר.תעשה את הבדיקות ותחזור לפה עם תשובות כדי שנוכל להתקדם.נועם
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר כתוב לי download 3.34 MB/s וב upload 0.42 Mb/s.. על שרת בת"א, והיה DOWNLOAD של איזה 0.36 על שרת במרחק של כולה 50Milles.. לא נשמע לי סביר במיוחד :-\ ואני יודע את הפירוש של המילה "UPLOAD", אבל אני לא יודע למה הכוונה במונחי אינטרנט.. DOWNLOAD זה באיזה קצב אני מוריד דבר (ביחס של מידת נפח/שנייה כמובן), אז מה זה UPLOAD? כמה מההורדה "דולף", כמה מהירות "נעלמת" ממהירות ההורדה המקורית שלי?
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים Download זה המהירות שהמידע זורם מהאינטרנט למחשב שלך, וUpload זה המהירות שהמידע זורם מהמחשב שלך לאינטרנט.(גם כשאתה מוריד דברים, עדיין יש שימוש בUpload, לשליחת בקשות, לשליחות ack וכו'..)את הבדיקות עדיף לעשות מהאתרי בדיקות של התשתיותבזק: speedtest.bezeq.co.ilהוט: speed.hot.net.il(כמובן בהתאם לתשתית שאתה מחובר דרכה)
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אני לא מבין למה אתה חושב שיש פתרונות קסם פה?גם עם כל ה caching שיש להם מכל שירותי ה CDN וגם ה caching שהספקיות עושות יהיו עומסים מדי פעם.תשים על pause ולך תכין קפה במקום לחפש על מה להתעצבן.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים תבדוק מהירות כשאתה מעלה סרטון בresource monitor של ווינדוס, כמו בתמונה שצירפתי.חוץ מזה, תשנה בהגדרות חשבון שלך ביוטיוב את האיזור לישראל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר ההורדה המקסימלית שהייתה לי זה 3.34 למרות שאני מחובר לחבילה של 4.5MB, ז"א שסביר להניח שזאת הבעיה. להתקשר לבזק ולשאול למה זה ככה, או שיש פתרון שלא מצריך המתנה של חצי שעה? אני לא מבין למה אתה חושב שיש פתרונות קסם פה? גם עם כל ה caching שיש להם מכל שירותי ה CDN וגם ה caching שהספקיות עושות יהיו עומסים מדי פעם. תשים על pause ולך תכין קפה במקום לחפש על מה להתעצבן. אני לא מחפש על מה להתעצבן, אבל אני בטוח שאתה לא מחכה פאקינג 40 דקות על סרטון באיכות 480P במשך 5 דקות
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים גם עם הורדה של 3.34 אתה לא אמור להיות צריך לחכות כל כך הרבה זמן. אני מחובר ל-2 מגה וכמעט תמיד לא צריך לחכות בכלל (זה מספיק לטעון תוך כדי ההרצה).
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר צפיתי עכשיו בסרטון והטעינה עדיין איטית (אמנם לא 40 דקות, אבל כן צריך לחכות איזה רבע שעה על איכות של רק 360P..).מה לעשות? להתקשר לבזק?
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים בוודאי להתקשר לבזק. אני עם חיבור 3MB ולסרטונים של 360/480P אני כמעט אף פעם לא צריך לחכות... רק כשממש ממש עמוס. בשעות הלילה (וגם, להפתעתי, לפעמים בשעות היום) אני יכול להריץ גם סרטוני 720P בלי שצריך לחכות לטעינה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.