פורסם 2010 באפריל 2415 שנים הישארתי את המחשב שלי והאחינים שיחקו לי בו וכיבו אותו כשבאתי להפעיל אותו לא עולה לי הוינדוס מופיע לי חלון כזה התמונה הזו כאילו יש סיסמה מה לעשות איך אני פותר את זה אני לא יכול להיכנס למחשב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים בעסה.אני מניח שזה מופיע עוד לפני עליית ה BIOS נכון ? (יענו כשאתה מדליק זה המסך הראשון שמופיע)
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אממ חוץ מלחפש דרך לאפס ביוס (שזה סיבוך בניידים, דורש פירוק), עדיף לממש אחריות עם יש .
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים במחשבים ניידים אי אפשר סתם ככה לאפס ביוס. חוץ מזה מה שוות כל יכולות האבטחה האלו אם אפשר לעקוף אותן בכזאת קלות?לדעתי כדאי לך לפנות לשירות של Dell ולבדוק איתם מה ניתן לעשות.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר הם לא יודעים למה הם ניכנסו הם שיחקו הכול היה בסדר ושהם כיבו ובאתי להדליק זה הופיע אז האפשרות האחרונה שלי היא ללכת ל דל וליראות מה הם יכולים לעשות תודה
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים מחבר אחרי שהמשכתי להפעיל את המחשב ולנסות כול מיני סיסמאות כניסיון אחרון לפני הפניה לחברה נוספו שני מסכים לפני ההודעה עם הקוד המסך הזה וזה
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים מחבר תלחץ F2 (אאל"ט) ותיכנס לביוס לבדוק שהכל מוגדר נכון ואז תצא ותבדוק שוב.לחצתי F2 לא ניכנס לי לכלום מה זה (אאל"ט)
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים אם אני לא טועה כשאני כותב משהו זה אומר שצריך גם להבין מה אני כותב ולא רק לבצע. אם המקש הוא שונה אז לפחות להבין ששהכוונה היתה להיכנס לביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.