עבור לתוכן

[בעיה] וירוס שפגע לי בEXPLORER.EXE כנראה-דחוף!!

Featured Replies

פורסם

טוב אז שהדלקתי את המחשב, הEXPLORER.EXE לא עולה, אלר רק הרקע שלי והתיקיה "המסמכים שלי".

אני חושב שיש לי וירוס אבל עשיתי סריקה עם AVIRA וmalwarebytes ומחקתי מה שהיה אבל הבעיה לא נפטרה וזה עדיין לא פותח לי את הEXPLORER.EXE רגיל.

בבקשה עזרה דחוף אני לא יודע מה לעשות...!?!

פורסם
  • מחבר

מישהו?!?!?

פורסם

תריץ אותו דרך ה TASK MANAGER

CTRL+SHIFT+ESC->ALT+F->NEW TASK->EXPLORER.EXE

נ.ב.

לא לשכוח ללחוץ ENTER בסוף... ;D

פורסם

אתה משתמש בWIN 7?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם ניראה לי.

הEXPLORER.EXE פותח לי את ה"מסמכים שלי".

גם אם אני יוצא מהתיקיה אני רואה רק רקע, ואז שאני נכנס למנהל משימות אני עושה משימה חדשה EXPLORER.EXE וזה פותח לי שוב את המסמכים שלי. כאילו עכשיו הEXPLORER.EXE במקום לפתוח לי את המחשב רגיל הוא רק פותח את ה"מסמכים שלי".

ויש לי XP

פורסם

אוקי. תנסה להוריד את המסמכים שלי למטה וללחוץ כפתור ימני על שולחן עבודה ומאפיינים. שם תלך לתצוגה ובאפשרויות המתקדמות תוסיף לך אייקונים אם חסרים.

כעיקרון, וירוס שעושה מה שתיארת ממש לא מוכר לי, אבל אולי הדרך הכי פשוטה לפיתרון היא קודם כל ליצור אייקון של שולחן עבודה על ידי ההוראות הבאות:

1. לחץ על התחל, לחץ על הפעלה, הקלד notepad בתיבה פתח את ולאחר מכן לחץ על אישור.

2. העתק בזהירות ואז הדבק את הטקסט הבא לחלון פנקס הרשימות:

[shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

3. בתפריט קובץ, לחץ על שמירה בשם ולאחר מכן שמור את הקובץ על שולחן העבודה בשם Show desktop.scf. סמל הצג את שולחן העבודה נוצר על שולחן העבודה שלך.

4. לחץ ואז גרור את סמל הצג את שולחן העבודה אל סרגל הכלים 'הפעלה מהירה'.

זה אמור להוביל אותך ישירות לשולחן העבודה. מה שקרה לך עם הקובץ הוא לא וירוס לדעתי אלא פשוט פגיעה בנתיב ההפעלה שלו (קבצי EXE הם קבצי Execute והם מוציעים לפועל מה שכתוב בתוכן שלהם), לכן תלך למיקום של הקובץ בתיקיית וינדוס ופשוט מאוד קליק ימני על הקובץ וEDIT ותראה אם הכל כתוב כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים