עבור לתוכן

רוצים להשאר סטרייטים ? תפסיקו לאכול עופות !

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי דבר כזה לשניה אחת מדודה.

לא משנה מה אמרת, זה לא נכון, ככל הנראה המוח שלהם מגיב בצונה שונה להורמונים, אני רוצה לראות אותך אומר להומו בגובה 1.95 ובמשקל של 120 קילו שריר שחסר לו טסטסטרון פנים :smile1:

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרתי דבר כזה לשניה אחת מדודה.

אבל גם מה שאמרת אינו נכון.

לא משנה מה אמרת, זה לא נכון, ככל הנראה המוח שלהם מגיב בצונה שונה להורמונים, אני רוצה לראות אותך אומר להומו בגובה 1.95 ובמשקל של 120 קילו שריר שחסר לו טסטסטרון פנים :smile1:

נתקלת בהרבה הומואים כאלה?

פורסם

נתקלת בהרבה הומואים כאלה?

הם מתחבאים מתחת למיטה :D

למה אנשים מסתבכים כל כך? לפחות האלמוני שלנו לא מבולבל...

יש ת'צד שטוען שהומוסקסואליזם הינו דבר שנולדים איתו,והצד השני טוען שהומוסקסואליזם הוא דבר הנרכש

וכמובן,כמו בכל מקום אחר,אף צד לא מוכן לנסות להבין ת'צד השני :bash:

זה כמה האנשים שמאמינים שציפי ליבני היא כל הטוב שבעולם -כל החלטותיה נכונות וטובות ,וביבי מנגד - השטן בהתגלמותו!(ולהיפך)

אין שחור ולבן כאן,לעזאזל! שמאל?ימין?מרכז??כמה חשוכים אתם יכולים להיות? אומנם ביבי יותר מושך בתור אישה,אבל לפעמים הוא צודק ,ולפעמים העוגיפלצת צודקת.

אם תנסו לא להתבלבל לרגע מהדוגמא למעלה;תבינו,שני הצדדים צודקים כאן,רק שצד אחד חושב שהצד השני אומר דברים מנוגדים לשלו,ולא כך הדבר.

בני האדם טיפשים.ילד יכול להיות בטוח שהוא לא אוהב מלפפון,ובכך לא לאכול מלפפון במשך 20 שנה - עד ליום שבו הוא מגלה שהמלפפון דווקא די טעים!

זה לא אומר שמלפפון טעים או לא...זה אומר שאותו בן אדם - חמור!זה הכל.כמו חנון שטוען שהוא לא אוהב ריקודים ,רק מחשבים.למה שלא תנסה יא איבני? רוב האנשים נתקעים רק עם סוג מוסיקה אחת,קלאסיקה או רוק כבד לדוגמא,אבל למה או? למה לא גם?

אפשר ללמוד לאהוב דברים ששונאים,ואפשר ללמוד לשנוא דברים שאוהבים;זה מה שמגניב במוח הלא מושלם שלנו.אתה יכול לגרום לבן אדם הכי מכוער בעולם(נשתמש שוב בציפי כדוגמא) להאמין שהיא האדם הכי יפה בעולם! גרוע מזה,אתה יכול לשכנע את עצמך שהיא היפה בעולם!!!!

אם תתקע באי בודד,רק אתה והכיבשה שלך,לאט לאט אתה עלול "לגלות" שגם אתה זאופיל :o

מה עם אותם החברה ה"בודדים" בכלא,נראה לכם שאחוז גבוה כל כך של הומואים מגיע לשם?פשוט אין מה לנשנש..

נ.ב עדיין הייתי מעדיף לעשות אותה מאשר את ביבי(!)

נב2 אני סתם צוחק,היא לא נראית רע,כל כך.

פורסם

נטייה מינית היא לא דעה או אמונה. היא חלק מההוויה של בן אדם. נסה פעם להימשך לגברים, ונראה כמה נטייה מינית היא "נרכשת" ו"ניתנת לשינוי".

בקשר לזה רציתי להגיד שלדעתי, אתה טועה.

תראה מה קורה בכלא, אנשים רגילים, סטרייטים נכנסים ואתה יודע מה הם עושים אחד לשני כעבור זמן לא ארוך שהם לא נמצאים בחברת נשים.

http://www.nybooks.com/articles/archives/2010/mar/25/the-way-to-stop-prison-rape/

זה נראה לי די גמיש הנושא, גם כמה שזכור לי פרויד אמר שהמיניות של אדם נקבעת בילדות או משהו כזה[br]פורסם בתאריך: 26.04.2010 בשעה 23:40:56

חשבתי שב2010 כולם כבר הבינו שגייז הם אנשים שנולדו עם כמות טסטוסטרון ויכולת ייצורו הזהות לכמות המצויה בגוף אישה.

זה לא משהו "שבא עם הזמן".

זה מבוסס מה שאתה אומר?

כי זה דווקא מעניין, אם אתה אומר שזה משהו פיזיולוגי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים