עבור לתוכן

אוביקטיביות המפרטים המומלצים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי P4, ציטוט מ- http://www.hardcoreware.net/reviews/processors/axp_vs_p4/9.htm :

The AthlonXP 2000+ certainly won't set you back very far, and it will easily handle a P4 2.0A. However, when you consider the overall picture, especially the physical advantages of the Pentium 4 Northwood, and the fact that your P4 motherboard will support the next few Intel CPU releases, I would have to say it is probably worth the extra change for the new P4. Once more programs start to make use of SSE2 instructions, the gap will become even wider. Go back and look at the Prim95 test results to see what I mean.

If there was any doubt in your mind about which company makes the fastest CPU in the business, there shouldn't be anymore. AMD is now rounding out the 2001 year with an absolutely amazing CPU, which rips apart the Pentium 4 in nearly every benchmark we threw at it. While the 1.67 GHz (2000+) processor doesn't have any technological advances compared to previous Athlon XP processors, its extra clock speed gives it a nice extra boost to show the Pentium 4 who's the boss.

זו אמורה להיות תגובה? תשובה לשאלה? אני לא ממש מבין מה זה אמור להיות או איך זה סותר את מה שאני אמרתי...

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא משנה, אתה צודק. אין לי כוח להתווכח עם אנשים אטומים.

ענקודר, לסגור.

פורסם
  • מחבר

לא משנה, אתה צודק. אין לי כוח להתווכח עם אנשים אטומים.

ענקודר, לסגור.

לתת ציטוט שלא קשור לכלום זה לא ממש להתווכח....

כשאני קונה נעבד אני קונה ל-2-3 שנים אני רוצה לדעת איזה מעבד יהיה עדיף לטווח הארוך לא לעכשיו. לא מעניין אותי עם AthlonXP מריץ Q3 יותר טוב, השאלה היא מה לגבי משחקים ותוכנות עתידיים.

מהבחינה הזאת אני חושב שה-P4 עדיף ואם מישהו חושב אחרת אני אשמח לדעת למה כי אולי אני באמת טועה...

פורסם

אתה טועה

הראיתי כבר שאת'לון עוקף פנטיום 4 בתוכנה עם אופטימיזציות לפנטיום 4!

SSE כבר בן כמה? 3 שנים? יותר? ועדיין, אפשר לספור על כף יד אחת את התוכנות שעושות שימוש ב-SSE. למה שזה יהיה שונה עם SSE2?

כל זה בניגוד ל-3DNow! שחלק גדול מאוד מהתוכנות עושות בו שימוש.

פורסם
  • מחבר

SSE נהפך לסטנדרט (בדיוק כמו MMX) ובגלל שיש לא כל כך הרבה דרישה אפילו AMD הוסיפו תמיכה ב-SSE

למה שזה לא יקרה גם עם ה-SSE2 ?

כמתכנת, ראיתי הרבה יותר מאמרים ברשת בנושאים של SSE מאשר של 3DNOW (בעיקר בדברים שקשורים לגרפיקה בתלת מימד)..

והעובדה ש-AMD תומכת ב-SSE ובטח גם תתמוך ב-SSE2 רק תגרום למתכנתים לעבוד רק עם SSE* ולא עם 3DNOW מה שגורם לאינטר להשאר צעד אחד קדימה...

אבל בגלל שאני מדבר על איך ישרוד ה-AthlonXP לעומת ה-P4 (ולא על גרסאות עתידיות של המעבדים) אפשר לראות שה-SSE2 הוא תוספת הרבה יותר משמעותית מה-3DNOW המורחב - כלומר יותר אפשרויות לאופטימיזציה ל-P4 ?

פורסם

SSE? סטנדרט? אין סיכוי!

התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב עליהן שתומכות ב-SSE הן קווייק 3 ופוטושופ...

פורסם
  • מחבר

לידיעתך כמעט כל משחק ומנוע גרפי משתמש ב-SSE לכפל מטריצות, וקטורים, ושאר חישובים.

אפילו הקוד המתמטי של D3DX (ספרייה ב-DirectX) מכיל אופטימיזציות שתלויות במעבד (SSE,SSE2 וגם 3DNOW)

פורסם

התרד הזה הופך לויכוח לא רלוונטי.

פורסם

לתת ציטוט שלא קשור לכלום זה לא ממש להתווכח....

כשאני קונה נעבד אני קונה ל-2-3 שנים אני רוצה לדעת איזה מעבד יהיה עדיף לטווח הארוך לא לעכשיו. לא מעניין אותי עם AthlonXP מריץ Q3 יותר טוב, השאלה היא מה לגבי משחקים ותוכנות עתידיים.

אורי no, כבר אמרנו, נכון?

עינקודר, לנעול....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים