עבור לתוכן

המחשב דוחה מערכות הפעלה; או: RPC error

Featured Replies

פורסם

קצת באיחור אבל בתור משהו שעובד בתחום אני אומר לך ב 99% שזה היה וירוס בלסטר, למה?

א. הופיע רק בגירסת 2003 ו XP

ב. זאת התופעה שהוא נותן בדיוק הודעה הידועה לכול

ג. נכון שפירמטת אבל כנראה ש:

1. הוירוס הגיע מהארד-דיסק אחר שיש לך

2. הוירוס נכנס לך דרך האינטרנט - איך ? יש לך כבלים וחיבור לכבלים הוא בעצם רשת פנימית שלהם לפני החיבור לאינטרנט בעזרת החייגן, חברות האינטרנט חסמו בשלב מסויים את פורט דרכו עובר הוירוס אבל חברות הכבלים, לא! ככה שאפשר ובקלות להדבק בויורס במיוחד לאחר פירומט כי אתה מחובר לכבלים או אינטרנט, ועדיין אין לך אנטיוירוס או פיירוול - ועד שאתה מתקין אז נדבקת אז אתה כבר עם בעיות ואפילו יכול להיות שאתה נתקל בגירסה שהיא יותר חמורה של וירוס לכן קצת קשה להתפטר ממנה (אני יכול לספר לך על אנשים שרק חיבור את מודם למחשב אז מייד קבלו את וירוס בלסטר)

אז מה לעשות לפני פירמוט לדאוג לאנטי וירוס (גם פיירוול מומלץ אבל רק אם אתה יודע לתפעל אותו כי אם לא תחסום לך את אינטרנט בכלל) להתקין את אנטיוירוס (וגם פיירוול במידה ובחרת להשתמש בו) לפני התקנה של המודם (אפשר גם לנתק אותו אם הוא מחובר על כ.רשת כי אם לא אתה ישר מחובר לכבלים ומקבל את וירוס) בנוסף להוריד עדכון אבטחה מתאים למערכת הפעלה שלך מאתר של מיקרוסופט וגם אנטיוירוס יעודי לבלסטר מאתר של סימנטק (תופסים דיסקט כל אחד מהם אפילו לא צריך לצרוב אז ניתן להביא בקלות מחבר עם אינטרנט אם שלך לא עובד) וכמובן להתקין אותם לאחר התקנה של מערכת הפעלה אפילו לפני האנטיוירוס כי הם יותר חשובים (אנטיוירוס רגיל לא יעזור כי הוא לא מעודכן) לאחר שהתקנת את שני אלו ואת אנטיוירוס הרגיל, בטוח יותר להתקין את מודם להתחבר לאינטרנט ואז דבר ראשון לעדכון את אנטיוירוס (ופיירוול) ומערכת הפעלה.

(מקווה לא פספסתי משהו) לדעתי לא יהיו לך בעיות לאחר מכן (דברים ניתנים כאן כהמלצה אין 100 אחוז במחשבים למי שאני מכיר זה עזר)

* ממולץ לבצע פעולות דומות גם בחיבור של ASDL או אנלוגי (אינטרנט רגיל) תאימו את פעולות לחיבור המתאים.

** שימו לב אין להבין מדברי שחיבור כבלים פחות טוב במידה כזאת או אחרת יש לו את יתרונות שלו, בעיה של וירוס בלסטר יכולה להיות גם ב- adsl אבל קיים סיכון גדול יותר בכבלים (אבל לכל דבר יש פיתרון אתם יכולים לאמץ את שלי ) אני אישית מחובר בכבלים ולא ראה בזה שיקול חשוב לבחירת תצורת החיבור לאינטרנט.

מקווה שעזרתי

at

עריכה:

סלחו לי פספסתי עמוד או שניים של הודעות אז לא ראיתי שכבר אמרו את רוב בכל במקרה מצטער אם חזרתי על דברים - מקווה שהוספתי לפחות קצת לתפיסה הכללית של הנושא/בעיה

• תגובות 30
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים