עבור לתוכן

מערכת לסטודנט....

Featured Replies

פורסם

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון...

חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667

כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

פורסם

אתה בכיוון הנכון. מה שאמרת לגבי הסרווין והילדים לא רחוק מהאמת. הדיימונד שציינת הם ברירת המחדל בסכום הזה לרצפתי חדש all-rounder. שווה לבדוק מול אומגה אודיו הישראלית אם יש להם משהו בתקציב. כמובן שגם כאן יד שניה עדיף. באשר למגבר, תוכל למצוא מגברי סטריאו ישנים בסכום הזה. נסה לבדוק דגמים ישנים של NAD, ROTEL ו-CAMBRIDGE AUDIO שנמכרים בסכומים כאלו.

אגב, אם החדר לא גדול, רמקול מדפי יתן לך תמורה טובה בהרבה מרצפתי, במיוחד בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אני די מוגבל כספית לכן להוסיף עוד 1000 ש"ח לסאב בלתי אפשרי כרגע,חברים אמרו לי שאם אני קונה מדפיים אני מוותר לגמרי על הבאסים.אם אני קונה רצפתיים

יש כאלה שתומכים בתדרים נמוכים כמו הוורפידל 8.4 .

אני מחפש יותר המלצה בכיוון של מה רמקול טוב,שאני אהיה מבסוט בבית יש לי צמד רמקולי אינפיניטי מלפני 12 שנה שנשמעים פגז הם עלו בזמנו 3-2 אלף ש"ח

עם 3 אלמנטים+טוויטר,אם אני יגיע לסאונד שלהם אני אהיה ממש מבסוט....אם אתה מכיר מדפיים שיהיו ממש איכותייים אני אשמח....אם אני קונה מדפיים בכלל אפשר לחבר גם סאב?הם הרי קטנים...

פורסם

אפשר לחבר סאב, אבל אם אתה מתעקש על כמות בריאה של באס, אז בתקציב הזה רק רצפתי. מדפי יהווה פשרה בתחום הבאס, אבל יעניק יתרונות בתחומים אחרים.

פורסם

השאלה היא אם אתה נהנה מדיוק של סאונד או מסאונד מרקיד ומנענע. יש קשר לא קטן בין זה לבין סוגי המוזיקה שאתה מאזין להם.

הבעייה כמובן שקשה מאוד לשלב בין השניים בתקציב נמוך, וגם בתקציב גבוה זה הרבה פעמים אתגר לא קטן.

צריך להבדיל בין איכות סאונד לאופי סאונד, שני דברים שונים לחלוטין כשלדעתי השני חשוב יותר מהראשון.

פורסם
  • מחבר

אני שומע מוזיקה קצבית:מזרחית,האוסים,מוזיקה שחורה....בדקתי ביד שתיים מגברים ואני בהתלבטות,מצאתי מגבר וינטג' של רוטל דגם rx 850 בן 20 ומשהו שנה

עכשיו אפשר לקנות אותו בסכום של 600 ש"ח .מצד שני אפשר לרכוש ב 600 ש"ח מגבר רגיל של ימאהה דיגיטלי עם שלט מה יותר עדיף?הישן או החדש?הסאונד לפני 20-30 שנה שווה את ההשקעה?המפענחים של הסטריאו פעם לא "עלובים" ביחס להיום...

בקשר לרמקולים דיברתי עם חבר שהמליץ לי יותר על הסרווין ווגה ,הוא אומר לי שדווקא בגלל שאני שומע מוסיקה קצבית ולא קונצרטים,עדיף לי הסרווין ווגה מאשר הוורפידל דאימונד 8.4 .אני חושב שרמקולים ב 1000-2000 ש"ח זה מספיק איכותי,למגבר אני לא יכול להשקיע 2000 ש"ח במשהו חדש אלא רק 600-700

תודה

פורסם

קודם תבחר לעצמך רמקולים ואז תחפש מגבר. הרוטל הזה לא רע, אבל לא בטוח שיתאים לך. יש לו סאונד יחסית רגוע באיזור הבאס. אני לא יכול להגיד בביטחון של 100%, אבל אם תבחר במשהו כמו סרווין יכול להיות שהשילוב יישמע טוב. אם תבחר ללכת על משהו כמו הדיימונד ותרצה עוד קצת באס, תחפש מגבר של מרנטז או של סאנסוי, הם דיי כבדים בבאס (כמו רוב הדברים מאותה תקופה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים