עבור לתוכן

מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא היום

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום

תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד

כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד...

חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן

תודה

פורסם

אם גודל משקל וניידות לא ממש משנים לך...

dell precision m6500

ואם זה כן משנה לך:

dell precision m4500 (החדש, נמכר בנתיים רק באספיר למיטב ידיעתי), או thinkpad w510 (שנמכר אצל מספר משווקים).

אלו מחשבים שמוגדרים כ- workstation אז כך בחשבון שכל היתרונות שלהם ככאלו, באים בד"כ על חשבון משקל וניידות, למרות שהאופציה השנייה שנתתי לך די קלה יחסית...

ייתכן וקיימות אלטרנטיבות יותר זולות/קלות/ניידות שמתאימות לצרכים שלך אבל זה רק הצעה ממה שידוע לי בכל מקרה לשיקולך.

פורסם

אין לי ספק שמתאים לך מחשב מסדרת workstation עסקית, ולכן הממלצות של woodi על Thinkpad או Precision הן במקום. אפשר להוסיף גם את HP Elitebook.

במחשבים ניידים עוצמה ומשקל הולכים פעמים רבות ביחס הפוך זה לזה. כי בשביל משקל נמוך צריך מחשב קטן, ובמחשב קטן בעייתי לשים רכיבים חזקים מאוד (במיוחד כשמדובר בכרטיסים גרפיים לעיבודי 3D מקצועיים), משום שהם פולטים המון המון חום, שקשה להתמודד איתו במארז קטן.

לכן, במחשבי 15"-16" תוכל למצוא כרטיסי מסך חזקים יותר מאשר ב-13-14". במחשבי 17" (שלעניות דעתי כבר קשה להחשיבם ניידים) תמצא כרטיסים חזקים עוד יותר ולפעמים גם מעבדים יותר עוצמתיים (מרובעי ליבה למשל).

תענה לעצמך על השאלה הבאה - האם אתה מחפש ביצועים כמה שיותר גבוהים בכל מחיר, ומוכן להתפשר על משקל וגודל, או שאתה קודם כל מכוון לגודל/משקל כלשהו, ומחפש את הביצועים הגבוהים ביותר בקטגוריה הזו?

פורסם
  • מחבר

חשובים לי הביצועים יותר מהמשקל אך יהיה נחמד גם אם אקבל ביצועים הכי גבוהים שיש במשקל סביר

פורסם

המחשב הכי "קל" ונייד שנחשב תחנת עבודה הוא ה-8440w של HP

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=FN093UT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=70&aff=Zap〈=he

לא מכיר מוצר דומה ללנובו או דל. שם ת"ע ניידת מתחילה בגודל של 15.6 אינצ'.

זה נכון שה8440W מוגדר כworkstation, אבל בפועל הקונפיגורציה שבקישור לא עדיפה ממה שאפשר להשיג גם ב-T410. ה-FX 380M הוא כרטיס quadro די בסיסי, פחות או יותר ברמה של ה-3100M שיש בT410, שגם הוא ניתן לקנפוג עם ה-Core i7-620M.

עם זאת, נראה שאת ה8440W ניתן לקנפג עם מעבדי Core i7 Quad, מה שלא ניתן בדגמי ה14" העסקיים של DELL/לנובו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים