עבור לתוכן

תוכנה טובה לעריכת סרטים \ יצירת סרטונים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים?

תודה רבה!

פורסם

אף פעם לא התנסיתי, אבל שמעתי דברים טובים על Adobe Premiere.

פורסם

Adobe Premiere או Sony Vegas. שתיהן טובות מאוד.

פורסם

אני חושב שהכי טובה זו Pinnacle.

פורסם

התנסיתי בשלושתן די הרבה אני יכול קצת להמליץ.

פרימייר אני חושב שהכי פחות מומלצת פה למרות שעבדתי איתה די מזמן אני זוכר שהיא מאוד כבדה ומאוד מסובכת יחסית למה שהיא נותנת.

ווגאס ופינאקל קצת מכוונות למקומות שונים-

פינאקל מיועדת לסרטים של הצגת תמונות סרטי משפחה וסרטים קצת פשוטים...זה מובי מייקר משופר - נראלי בדיוק בשבילך.

ווגאס מיועדת יותר לדברים המסובכים נגיד מאסקים שזה דבר נדיר ושליטה יותר בכיוון פריימים מאשר זמנים.

[אפשר לעשות עם שתיהם אותו דבר, ווגאס טיפה יותר חזקה אבל פינאקל פי אלף יותר פשוטה]

יש גם את אדיוס שבוודאי ערוץ 10 הפקות ימליץ...אבל אני לא חושב שהייתרונות שלה מיועדות אליך. [בעיקר זמן עבודה קצר יותר בפרוייקטים ארוכים]

פורסם

אני גם עבדתי (ועובד) עם פרימייר .. היא יחסית כבדה , אבל מסובכת היא לא .

פורסם

מבחינת ממשק אולי היא קצת פחות מסובכת. אבל אני זוכר שלי קרו בעיות עם הגדרות ודברים כאלה שלקחו לי שעות לפתור.

אולי פשוט זה היה על גרסא קצת ישנה לכן אני לא פוסל את פרימייר..אבל כדי להשיג מובי מייקר++ הכי מומלצת זאת פינאקל

פורסם

גם אני מחפש תוכנת לעריכת סרטונים אבל משהו בסיסי ביותר כרגע יש לי פרימייר אלמנטס 8, הממשק מאוד נוח וקל אבל חוץ מזה לא הבנתי ממש איך להשתמש בה.

יש לי קובץ וידאו עם איכות ממש טובה ואני רוצה לשמור על האיכות (בנתיים לא הצלחתי לעשות את זה עם התוכנות השונות) וגם להוסיף לסרטון מוזיקה וקרדיטים..

פורסם

גם אני מחפש תוכנת לעריכת סרטונים אבל משהו בסיסי ביותר כרגע יש לי פרימייר אלמנטס 8, הממשק מאוד נוח וקל אבל חוץ מזה לא הבנתי ממש איך להשתמש בה.

יש לי קובץ וידאו עם איכות ממש טובה ואני רוצה לשמור על האיכות (בנתיים לא הצלחתי לעשות את זה עם התוכנות השונות) וגם להוסיף לסרטון מוזיקה וקרדיטים..

ממליץ ללמוד ממדריכים בyoutube. הנה כמה לדוגמא:

פורסם

אכן זאת התוכנה. מעולה ליצירת סרטים ביתיים אבל ברמה לגמרי שונה ממובי מייקר.

ההוא על הרזולוציה פשוט תבדוק מה ההיתה הרזולוציה ומקודד לפני או שבמקודד תבחר mpeg-4

פורסם

Vegas

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים