עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רובי ריבלין מציג:חוסר רגישות במיטבה

Featured Replies

פורסם

http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3402175,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3879226,00.html

האיש שאני נושאת כל חיי הבוגרים בלבי בכאב - יאבד את שמו וייטמן בחלקת השאר. איך לא הבנתי שאחרי 24 שנים פג תוקפו של רון, כמו גם של יהודה כץ, צבי פלדמן, זכריה באומל, גיא חבר ומג'די חלבי. יש בסך הכל שבעה נעדרים לצה"ל, והדבר היחיד שנותר לאנשים האלה הוא השם שלהם.
פורסם

לא הבנתי על מה היא (ואתה) מתבכיינים.

על זה שהוא אמר "בלה בלה בלה החיילים הנעדרים, גלעד שליט וכל השאר", ולא ציין את רון ארד ספציפית?

עם כל הכבוד זאת פשוט התבכיינות פתטית ומגוחכת. לא ראיתי אותה יוצאת במחאה כאשר ציינו רק את רון ארד ולא את כל אחד משאר הנעדרים ספציפית... עכשיו במקרה לא התייחסו אליו ספציפית אז פתאום היא יצאה מהחור שלה. צביעות.

פורסם
  • מחבר

לא כזה סיפור, רק חוסר רגישות

או שבאמת היתה טרחה גדולה להזכיר את כל הנעדרים?

פורסם

מה קשור טרחה?

עכשיו כל פעם שאתה מזכיר את החיילים הנעדרים אתה חייב להתחיל לפרט כל אחד ואחד ספציפית בשמו?

אז למה לא לעשות את זה גם על כל ההרוגים? אה, כי יש יותר והרשימה ארוכה ארוכה ?

צביעות.

כולה אמר "החיילים הנעדרים, גלעד שליט וכל השאר". אפשר לחשוב איזה זלזול נוראי ברון ארד! מזעזע! חוסר רגישות משווע!

מגוחך.

פורסם

לא כזה סיפור, רק חוסר רגישות

או שבאמת היתה טרחה גדולה להזכיר את כל הנעדרים?

מה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

מסתבר שזה משנה לחלק מהאנשים...

פורסם

אז האנשים האלה שזה משנה להם, צריכים לבדוק את עצמם קצת.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהפורום הזה מלא בחסרי טקט

אני בטוח שזה יעזור לכם המון בחיים

פורסם

מה קשור טרחה?

עכשיו כל פעם שאתה מזכיר את החיילים הנעדרים אתה חייב להתחיל לפרט כל אחד ואחד ספציפית בשמו?

אז למה לא לעשות את זה גם על כל ההרוגים? אה, כי יש יותר והרשימה ארוכה ארוכה ?

צביעות.

כולה אמר "החיילים הנעדרים, גלעד שליט וכל השאר". אפשר לחשוב איזה זלזול נוראי ברון ארד! מזעזע! חוסר רגישות משווע!

מגוחך.

+1

זו צביעות, הוא ציין את כולם באופן כללי ואת האחרון באופן פרטני, זה לא שהוא ציין את כולם אחד ואחד ורק על רון ארד דילג. להתבכיין כשלא הזכירו את רון ארד בנפרד כאשר במשך שנים הזכירו אותו בנפרד ואל השאר התייחסו יחד זו צביעות והתבכיינות - איפה היא היתה לפני כן? למה רון ארד יותר טוב מזכריה באומל, יהודה כץ ואחרים?

סיבה נוספת שניתן לציין היא שגלעד שליט הוא נעדר צה"ל היחיד שיש סיכוי סביר שהוא עדיין בחיים.

פורסם

מסתבר שזה משנה לחלק מהאנשים...

אין לי ספק שזה כואב לתמי ארד שהקמפיין הציבורי להשבתו של רון ארד הלך ודעך עם השנים, ומאז חטיפתו של גלעד שליט רון ארד הלכה למעשה נמחק מהתודעה הציבורית. אני בטוח שזה כאב לה מאוד שרון ארד לא הוזכר בשמו, אבל זה הכאב הפרטי שלה, ואף על פי שאפשר וצריך להזדהות עם הכאב הזה - אין שום סיבה להשתמש בזה ככלי לנגח את רובי ריבלין - כי הוא לא עשה שום דבר שהוא לא בסדר או אפילו לא רגיש. כרגיל, התקשורת יורדת לפופוליזם הכי זול שאפשר..

מעניין האם בכלכליסט היה מתפרסם טור אישי שכזה, וזוכה לתהודה רבה כל כך, אם מי שהיה נעלב מדבריו של ריבלין לא הייתה תמי ארד, אלא מי מקרובי משפחתם של נעדרי קרב סולטן יעקב...

פורסם
  • מחבר

קשקוש

אם היה לו זמן למנות את כל שכונות ירושלים בנאומו, יכול היה להכניס עוד 7 שמות ולכן התשובה שלו

הברירה במעמד זה היתה, להזכיר את שליט כסמל לכל נעדרי צה''ל או שלא להזכיר את הנושא כלל

היא פשוט מגוחכת.

אף אחד לא מת מהפגנת אמפתיה (מילה גסה פה בפורום)

אבל לא מפתיעות אותי התגובות שלכם, אפילו די צפויות

אז מיני ושאר המודרים, אתם מוזמנים לנעול.

פורסם

זה לא חסר טאקט.

זה שאתה מהמתיפיפים ומהרגישים האלה, זה לא אומר שזה חוסר טאקט, זה שכולם פתאום רגישים ומתייפיפים ובגלל שלא אמרו שם של חייל לעשות סיפור.

אז מה, כל פעם שנגיד שם של חייל שנהרג במלחמה, נצטרך להגיד את כל ה22,684 כי אחרת הם נחשבים, "שאר ההרוגים"?

נו באמת.

ואם אתה תגיד לי, שאתה מדבר על הנעדרים, ומזכיר את השם של גלעד שליט, ואומר את כל שאר הנעדרים, אז אני חוזר בי.

פורסם

להתבכיין כשלא הזכירו את רון ארד בנפרד כאשר במשך שנים הזכירו אותו בנפרד ואל השאר התייחסו יחד זו צביעות והתבכיינות - איפה היא היתה לפני כן? למה רון ארד יותר טוב מזכריה באומל, יהודה כץ ואחרים?

תתבייש!!!!

אתה חסר רגישות ובן אדם מגעיל!!!

פורסם

לאחר חטיפת גלעד שליט כל השאר, כמו שאמר דן, נמחקו מהתודעה הציבורית.

גלעד שליט עומד כסמל החיילים השבויים וכדמות שכל הציבור היהודי-ישראלי מזדהה עימה. להגיד גלעד שליט בהקשר של צבא זה כמו להגיד סנדביץ' בהקשר של בית ספר. נכון, יש גם פיתות ובאגטים ומנות-חמות אבל אם תגיד את אחד מהם, יקח לציבור קצת יותר זמן להבין על מה אתה מדבר מאשר אם תגיד "סנדביצ'ים" ובכך תייצג את כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.