עבור לתוכן

משקיע 4.5K בזוג רמקולים רצפתיים+רסיבר סראונד מיד שניה. צריך את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך.

הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל)

אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול.

אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר.

במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף?

אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'..

המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. יש לי גם סאב "טוב" לבינתיים.

החדר שלי לא גדול. משהו כמו 4X3.5 מטר. מרוהט. אני לא מתלהב מעוצמה גבוהה מדיי. מעניין אותי האיכות. שיהיה מאוזן.

יש הבדל בין חברות כמו JBL, KEF, JAMO, HK, BOSS ?

אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם השאלות שנתתי. כל מה שחשוב לי כרגע זה האיזון בתקציב, כמה סכום לתת לכל רכיב, ואז אתחיל לחפש יותר ממוקד.

פורסם

יופי של תקציב למערכת חמודה מיד שניה.

מהם סוגי המוסיקה והסרטים ומה סדר העדיפויות בין השניים?

מה ישמש כמקור?

תתחיל בנתיים במקומות האלו:

http://www.aufi.co.il/ser/index.php?second

http://www.fuse.co.il/categories/9411

בהתאם לתשובות שלך נוכל להתמקד.

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא כמעט להכל.

סוגי מוזיקה שאני אוהב לשמוע: ראפ, האוס, קצת רוק (לא כבד) ושירים שמושמעים ברדיו.

סרטי אקשן בעיקר. אני חובב סרטים. רוצה לראות סרט ולהרגיש בפנים. ( :) )

המחשב ישמש כמקור עם כרטיס קול X-fi של קריאטיב, וכן כנראה שאתחיל לשמוע מוזיקה ממקור איכותי כמו FLAC וכו'.

סרטים ינוגנו בעיקר באיכות FHD.

יש הבדל אם החיבורים יהיו באמצעות כאבל אופטי? HDMI? חיבור רגיל? זה משפיע על המחיר?

תודה

פורסם

התמקד בחיפוש אחר רסיבר קולנוע ביתי מחברות מוכרות כמו ימאהה, דנון, אונקיו, הרמן קארדון, מאראנטס. באשר לרמקולים, לחברות כמו ג'אמו, קף, ג'י-אם לאב, טאנוי, וורפדייל, מישן, מורדאונט שורט יש תוצרת טובה בתקציב שלך ולמטרות שהעמדת.

הרסיבר יחובר באופן דיגיטלי למקור, לכן לא משנה אם יהיה זה כבל אופטי, קואקסיאלי או HDMI. כיום רסיבר מודרני מכיל את שלושת הכניסות הנ"ל.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

Fkl0ster תודה על העזרה.

התחלתי לבדוק שם כמה דברים, רושם ראשוני נראה מעולה! נקווה שזה גם מעבר...

אני אשתדל לעדכן את הפוסט בהמשך כשאתקדם ואתמקד עם החיפוש.

ואם מישהו שמע או מכיר דיל טוב על הפרטים שציינתי, הוא מוזמן לפרסם פה. זה מאוד יעזור לי.

תודה ויום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים