עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לNES/SNES

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, התחלתי להתעניין בקניה של אחד מהמכשירים הנ"ל

סתם כי אני מתגעגע לקצת משחקים של פעם...

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים:

1) יש משחקים שיפעלו בלי קשר לאיזור או שאני חייב להתאים כל משחק לאיזור של המכשיר?

2) ראיתי מכשיר שהוא מין הכלאה של הNES והSNES (מריץ משחקים של שניהם) מישהו יכול להגיד אם כדאי לקנות אותו?

3) מבחינת כמות המשחקים, לאיזו מן הקונסולות יש ספריה רחבה יותר או משחקים יותר טובים?

פורסם

אתה כבר יכול לקנות WII אם גימפאד קלסי יש שם המון משחקים בחנות הווירטואלית מהNES\סופר נינטנדו ועוד הרבה קונסולות ישנות

בכל מקרה לסופר נינטנדו יש הרבה יותר משחקים טובים יחסית להיום אבל אם אתה אוהב את סגנון המשחקים הזה עדיף לך לקנות כבר DS LITE

יש לו הרבה משחקים ברוח התקופה הזאת רק יותר חדשים וכמובן את יתר המשחקים הרגילים

בנוגע לאפשרויות אחרות יש אמולטורים למגוון מכשירים אבל קיבצי המשחקים עצמם לא חוקים

בכל מקרה אני לא ממליץ לך לקנות את הNES או סופר נינטנדו האורגינלים כי משלוח לארץ על כל משחק יעלה לך יותר מידי כסף

ותחשוב הזה שלדוגמה משחק NES רגיל עולה לך 5$ בחנות הווירטואלית ומשחק סופר נינטנדו בערך 8$ וגם לא צריך לחכות לזה

פורסם
  • מחבר

אתה כבר יכול לקנות WII אם גימפאד קלסי יש שם המון משחקים בחנות הווירטואלית מהNES\סופר נינטנדו ועוד הרבה קונסולות ישנות

בכל מקרה לסופר נינטנדו יש הרבה יותר משחקים טובים יחסית להיום אבל אם אתה אוהב את סגנון המשחקים הזה עדיף לך לקנות כבר DS LITE

יש לו הרבה משחקים ברוח התקופה הזאת רק יותר חדשים וכמובן את יתר המשחקים הרגילים

בנוגע לאפשרויות אחרות יש אמולטורים למגוון מכשירים אבל קיבצי המשחקים עצמם לא חוקים

בכל מקרה אני לא ממליץ לך לקנות את הNES או סופר נינטנדו האורגינלים כי משלוח לארץ על כל משחק יעלה לך יותר מידי כסף

ותחשוב הזה שלדוגמה משחק NES רגיל עולה לך 5$ בחנות הווירטואלית ומשחק סופר נינטנדו בערך 8$ וגם לא צריך לחכות לזה

קודם כל, תודה על התשובה :)

WII אני לא הולך לקנות כנראה... עם העלות שלו זה כבר יוצא מאוד יקר...

ויש לי כמה מקורות בשביל להשיג משחקים - כולל בחינם ככה שאין לי צורך בזה

שאלה אחרת:

נתקלתי במכשירי חיקוי כאלה שהם מריצים משחקים של NES וגם SNES ביחד

שמות: FC Twin ו Retro Duo , מעניין אם יש למישהו ניסיון חיובי איתם כי

לפי קצת חיפושים אז אולי יש קצת שינויים קלים בסאונד ובקונטרולר אבל בסה"כ הם מכשירים סבירים...

פורסם

יש אליהם ביקורות ביוטיוב

אבל תבין שהם לא מוצרים רישמים של נינטנדו ויכולים להתקלקל

פורסם
  • מחבר

יש אליהם ביקורות ביוטיוב

אבל תבין שהם לא מוצרים רישמים של נינטנדו ויכולים להתקלקל

זה ברור לי...

גם לNES יש מצב טוב להתקלקל עם בלאי של 20 שנה :)

תודה על העזרה !

פורסם

יש לי N64 שעדין עובד -רק שחלק מהמשחקים עצמם עושים בעיות

הרבה מהקונסולות מבוססי קלטות היו מאוד עמידים (אני לא מדבר על זיופים כמו מאגסון )

סך הכל לרובם לא הייתה מערכת הפעלה והיא הייתה בקלטת עצמה (המשחק מערכת ההפעלה )

ולא היו חלקים זזים כמו ארד דיסק או מאוורר

והם לרוה היו בנוים טוב

בכל מקרה אתה יכול לחפש מאגסון במקום NES כי סך הכל מדובר בדיוק באותם משחקים וביצועים

מאגסון זה זיוף ישיר לNES והיו הרבה מגאסונים בארץ

סופר נינטנדו זה יותר בעיתי אבל באיבי יש בטח המון

פורסם

יש לי במגירה SNES עדיין בקופסא מקורית ועובד כמו גדול בפעם האחרונה שבדקתי אותו.

אבל לא חשבתי עדיין למכור אותו האמת, הוא לא אוכל ולא שותה.. אז לא מפריע לי.

נשאיר אותו אולי לאחת ההרצאות שאני אתן לילדים שלי בעתיד על "משחקים ומכשירים מהעבר - מעבדה" ..

לגבי ה FC TWIN , אולי ה REVIEW הזה יעזור לך קצת :

פורסם

יש היום כל מיני מוצרים כמו הFC TWIN

יש אפילו דגמים נידים שמנגנים קלטות SNES רגילות (לא מדבר רק על נידים שהם אמולטור בלי חריץ לקלטות SNES )

פורסם

אתה יכול לשחק באמולטור ופשוט לחבר שלט של NES\SNES למתאם מיוחד שמתחבר לUSB

פורסם

אם יש לך PS2, אז יש אמולטורים נהדרים עבור SNES וגם MEGA DRIVE של סגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים