עבור לתוכן

הרומן שלי עם פנדה מחשבים

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני.

ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי.

יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם.

בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח.

הרכבתי אותו באותו יום במחשב שלי ומסתבר שהוא לא תקין.

אחרי יומיים החזרתי אותו לפנדה ומכיוון שהיה במלאי מידי, ניסו להחליף לי אותו באחרים שהיו בחנות.

להפתעתם (והפתעתי) מסתבר שכל הזכרונות מאותו סוג שהיו להם היו לא תקינים. :yelclap:

נאמר לי שאני יכול או לקבל זיכוי ולקנות במקום אחר, או להזמין זכרון אחר מהם, ביקשתי זיכוי.

אחרי בערך שבוע של התכתבות עם הנהלת החשבונות שלהם, מישהי בשם "לינדה" טענה שהזכרונות נמצאו תקינים (?) ושבבאר שבע (הסניף המדובר) אין טכנאים (?) והבדיקה נעשית בקיסריה.

היא נתנה לי אופציה לשלוח את הזכרונות לקיסריה לבדיקה (הם לא נמצאו תקינים?) ובמידה וימצאו מקולקלים, לקבל זיכוי בחנות עצמה.

אחרי קצת עצבים בטלפון עם הסניף בבאר שבע, הסכימו להזמין לי זכרון אחר.

אחרי כמה ימים התקשרתי אליהם לראות מה קורה והם גילו שאת הזכרון שהם הזמינו לי (אותו סוג של A DATA) אין להם יותר, ולא יהיה גם.

הזמנו זכרון אחר (KINGSTON מאותו סוג) ועד עצם היום הזה אני מחכה שיגיע.

מיותר לציין שלאורך כל הזמן הם מבטיחים שיחזירו אלי טלפונים, וזה קרה רק פעם אחת מתוך 20 בערך.

הWALL OF TEXT הזה הוא במטרה לתת לקונים חומר למחשבה, אני יודע שאני הייתי צריך כזה וחפשתי אותו פה ולא התחשבתי בו בסופו של דבר.

קניתי כבר פעם בפנדה וגם שם מרחו אותי המון זמן למרות שבסוף קיבלתי תמוצרים, אבל זה היה מזמן ולא כל כך רלוונטי כרגע.

יום טוב לכולם :]

פורסם

נסה להריץ כאן בפורום חיפוש קצר על "פנדה". אתה עשוי לגלות שאתה ממש לא לבד...

פורסם

גם הCRUCIAL וגם ה A-DATA לא היו תקינים ?

פורסם

קראתי הרבה מאוד סיפורים על גולשים שלא נהנו מחברה מסויימת, אבל פה אני מתעצבן יותר (על החנות, כמובן). התייחסות פשוט מזלזלת ומגעילה... שיהיה בהצלחה איתם בנאדם.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הפוסטים על פנדה, משום מה קניתי שם בכל זאת :\

את הA DATA לא היה להם בכלל והם הפסיקו לייבא אותו, זה הם נזכרו להגיד אחרי שאני התקשרתי אחרי כמה ימים.

תודה.

פורסם

בפעם האחרונה שהרכבתי מחשב בפנדה אי שם בשנת 2004 הייתה להם נטייה לפרסם המון מוצרים מעולים של מיטב החברות שאין להם בכלל במלאי, אי אפשר להזמין ואף אחד לא יודע מתי יהיה. אני זוכר הרכבתי מפרט מעולה ואז התחילו הטלפונים "אין לנו כרטיס מסך של חברה X במלאי קח של חברה Y" אמרתי בסדר. אחרי חצי שעה מתקשרים פעם נוספת "מתנצלים אין לנו את הלוח אם הספציפי שהזמנת במלאי קח של חברה אחרת." בסופו של דבר החלפתי חצי מפרט. לצערי הרבה לא השתנה מאז.

פורסם

אני רואה שאחרי הכל גם אתה (לב) לא מת על פנדה.

פורסם

גם אני כמו לב,לפני חצי שנה בערך באתי לשמה במטרה לקנות זיכרון,בקיצור רציתי בהתחלה של PATRIOT לא היה להם והם לא מוכרים כבר את החברה הזאת,אחרי זה עברנו לחברה אחרת גם...בקיצור בסופו של דבר הבאתי של A-DATA.

לגבי השירות דווקא אתמול הייתי שמה לקנות דיסק קשיח(F3),האנשים שמה אחלה בכללי,אפילו הייתה לי מנה חמה בתיק וביקשתי לחמם קומקום ולשים שמה מים הם אמרו אין בעיה :cool2:

פורסם

ביקשת לפני או אחרי שקנית את הF3?

פורסם

קורה כמובן ששוכחים לעדכן באתר שפריט כלשהו אינו במלאי וגם לא יהיה (למרות שגם זו טעות שניתן להמנע ממנה אם מספיק רוצים), אבל אם כבר קרה כזה מצב הייתי מצפה שמי שמטפל בהזמנות באותה חנות יתקשר מיוזמתו לקונה תוך פרק זמן סביר ולא יחכה שהלקוח יהיה זה שיתקשר אליו - ובנוסף שחוץ מקניית מוצר דומה אחר או זיכוי לרכישה עתידית תוצע ללקוח גם האפשרות לבטל את הקניה לחלוטין וכמובן לקבל בחזרה את כל מה שחוייב. אחרי הכל, אם משום מה בא לי דווקא על זכרונות מחברה X, מה אכפת לי שיש זכרונות דומים? אין את מה שביקשתי, אני אלך לחנות אחרת - ואין לחנות שום עילה שלא להחזיר ללקוח את הכסף בצורת כסף ולא בצורת זיכוי.

אה, וRed-Gunner - המוכרים בפנדה באמת אחלה, למרות כל מה שאני חושב על החנות הזאת בכללי. הם נחמדים ואדיבים והכל... הבעיה מתחילה כשמה שאתה מבקש עולה להם כסף (שירותי אחריות, ביטול הזמנה וכו') ובעיקר אם העניין דורש ממך לעבוד ישירות מול מנהל שירות הלקוחות שלהם (סמי משהו). אז פתאום האדיבות מתנדפת.

פורסם
  • מחבר

הם סתם נשמעים נחמדים.

תנסה לחכות שיחזירו לך טלפון :\

פורסם

אני חושב שפנדה היא חברה שאפשר לסמוך על האמינות והמקצועיות שלה, אבל בכל דבר שקשור לתפעול השוטף היא לא חזקה במיוחד (טלפונים והתנהלות מול הספקים בעיקר).

פורסם

אני קונה בפנדה כבר 3 שנים ולדעתי השירות שלהם מצויין.

א. כהיה חסר להם באתר משהו שרציתי לדוגמא עכבר MICROSOFT X8 וLOGITECH G35 דיברתי איתם בצ'אט באתר והם פשוט הוסיפו את זה.

ב. כשקניתי זיכרון והוא היה תקול הם החליפו לי לאחד חדש, מהיר וטוב יותר מאותה הסידרה כי לא היה להם כמו שלי (שאלו לפני).

אני לא אומר שאתם משקרים פשוט לא מספרים הכל.

לא נשמע כמו אותה חנות שאני קונה ממנה.

פורסם

הסיפור שלך לא שולל את הסיפור שלי ולהיפך. גם עם אייבורי יש לי באופן אישי גם נסיון חיובי, אז מה?

פורסם

ביקשת לפני או אחרי שקנית את הF3?

אחרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים