עבור לתוכן

רגע האמת הגיע- מאיפה לקנות PS3 ואיזה?

Featured Replies

פורסם

למשחקי PS3 אין הגנה אזורית

כן יש הגנה אזורית על DVD\בלו רי \ומשחקי PS1 וPS2 בגרסאות שתומכות אחורנית

אין משחקים ל- NTSC או PAL , זה הכל אותו הדבר?

זה אומר שאם קונים דרך ה- PSN אין בעיה?

פורסם

אין הגנה אזורית אבל כן יש משחקים לPAL\NTSC\וJ-NTSC

תזכור שבאזורים שונים יש חקיקה שונה ומטבע שונה ושפות שונות

ובגלל זה כן צריך גרסאות שונות פשוט סוני לא מגבילה אותך לנגן אותם רק מהאזור של הקונסולה שלך זה הכל

בעניין הPSN אתה יכול לפתוח "משתמש" לכל שלושת האזורים

פורסם

אין הגנה אזורית אבל כן יש משחקים לPAL\NTSC\וJ-NTSC

תזכור שבאזורים שונים יש חקיקה שונה ומטבע שונה ושפות שונות

ובגלל זה כן צריך גרסאות שונות פשוט סוני לא מגבילה אותך לנגן אותם רק מהאזור של הקונסולה שלך זה הכל

בעניין הPSN אתה יכול לפתוח "משתמש" לכל שלושת האזורים

חברים , רק אתמול קיבלתי את ה- PS3 שלי.

מישהו מוכן לעשות סדר? מה זאת אומרת הגנה איזורית?

אני רוצה את האפשרות לרכוש משחקים מה- PSN ולשחק אותם ב- PS3 PAL שלי.

כמה יוזרים ואיפה אני צריך לפתוח?

פורסם

רוב משחקי ה"ריטיל" (אלו שנימכרים בחנויות רגילות ) לא זמינות נכון להיום בPSN

ככה שמשחקים כמו אנצרטאד 2 וGOW3 לדוגמה תצתרך להזמין מחנות (עדיף חנות מחול שעושה הזמנות לארץ )

בPSN יש כל מיני משחקים "קטנים" בעיקר -יש לפעמים משחקים טובים שם אבל זה לא הבשר האמיתי ולא לזה קונים PS3

מבחינת הגנה אזורית -יש קונסולות שכוללות הגנה אזורית וזה אומר על רגל אחת שמשחק מאזור א לא עובד על קונסולה מאזור ב ולאפך

לWII לדוגמה יש את זה

ול360 יש את זה על חלק מהמשחקים

במשחקי PS3 אין את זה -אבל זה לא אומר שאין הבדלים בין משחק מאזור אחד לאחר כי מין הסתם יש הבדלים בשפות וחקיקה וכו

בעניין יוזרים אני ממליץ לפתוח לך 3 יוזרים לPS3 אחד לכל אזור (יפן\אירופה\וארצות הברית ) וזה כדי שיהיה לך גמישות בקנית תכנים

סתם לדוגמה עם יוצה משחק יריות ארקידי מאוד טוב ביפן אבל הוא לא מתוכנן לצאת באזורים אחרים ככה תוכל לקנות ולהנות מימנו בלי לחכות למשיח

חוץ מזה עם תרצה לקנות חבילות הרחבה למשחק שקניתה ולזה צריך לקנות מאותו אזור של המשחק תיהיה לך את הגמישות הזאת

פורסם

רוב משחקי ה"ריטיל" (אלו שנימכרים בחנויות רגילות ) לא זמינות נכון להיום בPSN

ככה שמשחקים כמו אנצרטאד 2 וGOW3 לדוגמה תצתרך להזמין מחנות (עדיף חנות מחול שעושה הזמנות לארץ )

בPSN יש כל מיני משחקים "קטנים" בעיקר -יש לפעמים משחקים טובים שם אבל זה לא הבשר האמיתי ולא לזה קונים PS3

מבחינת הגנה אזורית -יש קונסולות שכוללות הגנה אזורית וזה אומר על רגל אחת שמשחק מאזור א לא עובד על קונסולה מאזור ב ולאפך

לWII לדוגמה יש את זה

ול360 יש את זה על חלק מהמשחקים

במשחקי PS3 אין את זה -אבל זה לא אומר שאין הבדלים בין משחק מאזור אחד לאחר כי מין הסתם יש הבדלים בשפות וחקיקה וכו

בעניין יוזרים אני ממליץ לפתוח לך 3 יוזרים לPS3 אחד לכל אזור (יפן\אירופה\וארצות הברית ) וזה כדי שיהיה לך גמישות בקנית תכנים

סתם לדוגמה עם יוצה משחק יריות ארקידי מאוד טוב ביפן אבל הוא לא מתוכנן לצאת באזורים אחרים ככה תוכל לקנות ולהנות מימנו בלי לחכות למשיח

חוץ מזה עם תרצה לקנות חבילות הרחבה למשחק שקניתה ולזה צריך לקנות מאותו אזור של המשחק תיהיה לך את הגמישות הזאת

הבנתי בקשר למשתמשים , תודה

אז בגדול זה אומר שאין שום בעיה בקשר למשחקים ב- PS3 מבחינת הגנות / איזורים

פורסם

כן אבל תזכור שמשחק מיפן לדוגמה לא תמיד יכיל שפה אנגלית

או משחק אירופי לפעמים יכול להיות יותר מצונזר ממשחק מארצות הברית

וכמובן יש גם הבדל בתמחור שמושפע מערך המטבע מול השקל -היום לדוגמה משחקים מארצות הברית זולים יותר ללקוח ישראלי

פורסם
  • מחבר

קרירין עשית לי סלט עכשיו.

שאלה פשוטה אחי : אם יש לי PS3 גירסה אירופאית ואני קונה משחק NTSC. המשחק יעבוד?

יש לי חבר עם PS3 גירסה אירופאית ואני רוצה לקנות גירסה אמריקאית. תהיה לנו בעיה להחליף משחקים?

רק משחקים מעניינים אותי. לא סרטים.

פורסם

יש לי חבר עם PS3 גירסה אירופאית ואני רוצה לקנות גירסה אמריקאית. תהיה לנו בעיה להחליף משחקים?

לפי מה שאני קורא פה בפורום , זה לא משנה אם המשחק הוא PAL או NTSC , המכשיר יודע לקרוא את שניהם.

הבעיה היא רק שמורידים חבילות הרחבה.

מישהו יכול לאשר?

פורסם
  • מחבר

אז בקשר לבעיה של החבילות הרחבה אתה יכול לפתוח משתמש לכל איזור וככה לקנות חבילות הרחבה לא?

דרך אגב- מאיפה קנית את הPS3 ובכמה?

פורסם

לפי מה שאני קורא פה בפורום , זה לא משנה אם המשחק הוא PAL או NTSC , המכשיר יודע לקרוא את שניהם.

הבעיה היא רק שמורידים חבילות הרחבה.

אכן

אז בקשר לבעיה של החבילות הרחבה אתה יכול לפתוח משתמש לכל איזור וככה לקנות חבילות הרחבה לא?

אכן

פורסם

כן יעבוד וכן לא תיהיה לך בעיה להחליף משחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים