עבור לתוכן

המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 בתקציב של עד 450 שקל

Featured Replies

פורסם

המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955

חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה

פורסם

לוחות כמו:

http://www.skypc.co.il/pl_product~950770~10~0.htm

יהיו נחמדים מאוד, זה לא כזה משנה שיש כרטיס OB (למה זה משנה לך?)

אם אתה מתעקש אפילו לוחות כמו הMA770-UD3 יספיקו.

(האם תמיכה במעבד וDDR2 זה באמת כל מה שאצה צריך?)

פורסם

כן, הלוח יתאים, כמו גם עוד 100 לוחות.. אם תהיה יותר ספציפי בדרישות שלך אז יהיה קל יותר להמליץ על לוח מתאים.

ולמה שלא תמכור את ה-DDR2 שברשותך? ההפרש מחיר ל-DDR3 אינו גדול והתמורה הרבה יותר גדולה (שדרוגים עתידיים).

פורסם
  • מחבר

נכון חשבתי על בשביל עוד 250 שקל חבל

השימושים שלי זה משחקים פתיחת WINRAR .חשוב לי מעבד חזק כמה שיותר חזק במחיר של 800 שקל בערך

לוח אני מעדיף ATX ולא micro atx

פורסם

לא הבנתי מה אמרת.. "חשוב לא חשוב מעבד Winrar.." קצת פיסוק וזה היה מובן. :nixweiss:

בקיצור- בתקציב שרשמת בכותרת אתה יכול לקחת AM3 אבל תצטרך להחליף זיכרונות. אם אתה רוצה AM2+ אז אפילו הלוח הכי זול יעשה את העבודה. מבחינת הלוח אין הבדלי ביצועים, ההבדלים הם בחיבורים ובפונקציות.

פורסם
  • מחבר

אני רק צריך לדעת אם יש הבדל בין 925 945 955 .כי לא מצאתי סיקור על 925

בקשר לWINRAR הכוונה לפתיחת קבצים מהירה.כי עם המעבד שלי AMD6000 זה לא זז לוקח לו המון זמן.למשל קובץ של 4 גיגה לוקח לו 6 עד 8 דקות לפתיחת הקובץ

פורסם

הדבר שהכי משפיע כיום על פתיחת RAR זה כונן קשיח, תשכח מהמעבד. אם אתה רוצה מהירות אז תקנה SSD. מעבד חזק יותר לא יתן לך שיפור נראה לעין. אם יש לך כונן קשיח ישן אז כונן קשיח חדש יותר גם כן יהווה שיפור מסוים.

ואתה יכול לקחת בראש שקט את הזול מביניהם, אם כי ההפרש במחיר קטן בין ה-925 ל-945 לכן עדיף לקחת את ה-945.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים