עבור לתוכן

פרויקט נאטל -הסגה CD של הדור הזה ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

TheHunter אני לא פתחתי את הדיון לתמוך בתוסף של סוני

אבל אם כבר תזכור שלתוסף של סוני יש גם כפתורים רגילים כולל אנלוגית ופוינטר וגם שהוא לא לוקח כוח חישוב מהPS3 שנועד למשחקים קימים

ככה שלא צריך להיות בעיה לסוני להוציא תמיכה בהרבה מאוד כותרים ובעלות מינימלית

למעשה הם לא צריכים יותר מטלאי קטן למשחק לאפשר את זה

בנאטל זה בעיה הרבה יותר גדולה

אבל גם ככה אני לא חושב שהתוסף של סוני יצליח יותר מידי בדור הזה

פשוט כי זה מאוחר מידי

• תגובות 38
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער, אני מאוד מכבד אותך אבל הדיון הזה פשוט טיפשי.

אז עדין לא הכריזו על משחקים שיתמכו בנאטל, וראית תמונה מפוקפקת של איך מחברים אותו ל-360, שבספק אם היא אמיתית, או שזה בכלל הגרסה הסופית, ביג פאקינג דיל.

כשיוכרזו דברים בצורה רשמית עם תאריכי יציאה מלאים, אז אפשר יהיה לבדוק אם תהיה הצלחה או נפילה. עכשיו באמת שאין על מה לדבר.

פורסם

קרירין, אני לא מבין למה אתה חושב שלחבר את המצלמה גם לשנאי וגם למכשיר זה מסורבל..

לי באופן אישי, זה נשמע הגיוני לגמרי.

מה גם שזה באמת מאד מוקדם להתחיל לשפוט הצלחה של תוסף שאפילו עוד לא יצא לעולם.

גם לי אישית זה נראה כמו פיצ'ר מיותר שלא הייתי מעוניין להשתמש בו, אבל לא אני הוא זה שקובע את הצלחתו.

ובלי קשר לדיון, הייתי ממליץ לך ללמוד כבר אחת ולתמיד מה ההבדל בין "אם" ל- "עם", יעשה לך רק טוב בחיים תאמין לי..

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה העצבים אני אמרתי לדעתי זה יכשל אבל אני לא אלוהים

לי כל הרעיון הזה ניראה מיותר לדור הזה של הקונסולות

פורסם

אתה סתם מפחד שזה יאכל את ה-WII היקר שלך בלי מלח.

אני לא טיפוס של קונסולות, בעיקר בגלל בעיית השליטה המצ'וקמקת, אבל יש מצב שאם זה יצליח אני אפילו אקנה לי 360. אבל נחיה ונראה...

פורסם

כן אבל הטענות שאתה נותן חסורת בסיס

מה רק בגלל שיש לו כבר מתח ...מה אתה רציני .?

בגלל שכולם יעברו לPC..בקונסוליות יתישנו ...WII צריך היה לצאת יחד עם PS2 בכלל ועדיין נחשב כמוצר מניב

פורסם
  • מחבר

WII מוכר הרבה לקהל קזואלי אין לזה קשר ל360\PS3 שבהתחלה שווקו כקונסולות בעיקר לגימרים

רק עכשיו MS וסוני מנסות לפנות לקזואל

אבל תזכור הWII הושק ב250$ וזה כלל גם משחק קזואל

היום הWII נימכר ב200$ ויכול לרדת עוד יותר

PS3 + תוסף או 360 + תוסף עולים הרבה יותר וכניראה שנהם יצתרכו שנאי נוסף אבל הכי חשוב הם לא סטנדרט

בטח יצאו משחקי קזואל אבל לי זה ניראה כמו איחור הרכבת בדור הזה והיו צריכים לחכות לדור הבא של הקונסולות או להוציא דגמים חדשים שכוללים בתוכם את התוסף ולא בנפרד

פורסם

למי פאקינג אכפת כמה שנאים יש חוץ ממך, כשאתה מנסה נואשות למצוא חיסרון במוצר מתחרה?

פורסם
  • מחבר

לAVGN

פורסם

אני אגיד לכם את הדעה שלי?

מה שמנסים לעשות בלהפוך את כל הגיימינג בקונסולות לשליטה בתנועה זה חרא ועל הפנים

זה דווקא מצויין אבל רק למשחקים שצריך שליטה אמיתית על חפץ מסויים כמו למשל משחק עם חרב או משחק ספורט שיש לך מחבט טניס

אבל מה שהווי הושק איתו זה ביזיון, היה צריך להיות בקר 1:1 מההתחלה, לא, יודעים מה? הווי היה צריך לבוא עם שלט כמו הקודמים, גיימפאד כמו הקלאסי!

ואופציה לרכוש שלט תנועה 1:1 בשביל משחקים שמשתמשים בתכונה כזאת כמו red steel 2

הנה קחו דוגמה: בפורט של זלדה נסיכת הדמדומים חצי משחק אני רק מנפנף בעדינות בשביל לדמות לחיצה ממושכת על כפתור B

אבל אם זה לא היה פורט וזה היה אשכרה משחק שתוכנן גם לא לזה אלא לבקר כמו motion plus שהוא 1:1 והצורה שאני מניף את הנשק משפיעה על ההתקפה וכו' אז זה כבר היה משהו

אני לא מחבב את הרעיון שהקונסולות הולכות לזנוח את הגיימפאד, אם אני רוצה משהו כמו עכבר אז יש לי מחשב (BTW, כל אלה שמשחקים FPS על גיימפאד, משעמם לכם בחיים אה?)

פורסם
  • מחבר

זלדה WII יתמוך בM+

נינטנדו כניראה ידחו קצת הוצאת יורשת כי כרגע הם צריכים לתת משבים וזמן ל3DS

אני מעריך שרק עוד שנתים יצא יורש לWII בגלל ה3DS

שנה הבא בטח יוציאו כל מיני אוספים\פורטים\ומשחקים מוזלים לWII למשוך זמן

פורסם

ידוע של זלדה WII יתמוך, וככה צריכים להיות אלה שמתמשים בחרב, אבל לדחוף נענוע לסופר מאריו גלאקסי למשל זה היה ממש מטומטם, פשוט יכלו לתת לו גיימפאד ולקרוא לו סופר מאריו 256 או שם מופלץ אחר

ומה זה השטויות האלה משקיעים משאבים ב3DS, מי צריך את זה בכלל? יש לי את הDS LITE ואני באמת שלא מחפש שום 3D בינתיים

דפקו לכולם את השכל עם ה3D הזה תאמינו לי

פורסם
  • מחבר

ה3DS כניראה (לפחות אני מתפלל ) תיהיה קונסולה חדשה לגמרי

שזה אומר מעבד חדש \כרטיס גרפי חדש \וכו ובגלל זה אני מחכה לה ולא בגלל ה3D

ה3D לא כל כך מענין אותי מה שאני רוצה זה קונסולה שתיהיה הרבה יותר חזקה מהDS מבחינת חומרה

פורסם

אם הם ישלבו את הtegra 2 של nvidia מעניין אם הם יכולים להגיע לרמת גרפיקה של הגיימקיוב

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהtegra 2 יכול להגיע לביצועים יותר גבוהים מהגימקיוב ואפילו הWII

הבעיה בנטבוקים וסלולרים יחסית חזקים זה הרבה פחות החומרה ויותר התוכנה עצמה שמדובר במשחקים

סתם לדוגמה להרבה סלולרים יש כבר 256 מגה זיכרון ראשי וחלקם אפילו 512 מגה -לWII יש רק 128

המעבד של חלקם מגיע קרוב לWII ואולי אפילו עובר אותו

בכרטיס הגרפי יש דברים מסוימים שאין בWII כמו לדוגמה תמיכה ב720P ותמיכה מובנית בשדרים

ככה שבאופן תאורטי נינטנדו יכולה להוציא מכשיר יותר חזק מהWII -לא בטוח שיעשו את זה אבל אני מעריך שהוא יהיה לפחות הרבה יותר חזק מהPSP

ולי אישית DS באיכות גרפית של PSP היה מספיק בהחלט -לניד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים