פורסם 2011 בינואר 2314 שנים כשאני נתקל בשם "ספרטאקוס" אני נזכר בסרט האגדי משנות ה-60 של קירק דאגלס,שלוש וחצי שעות של תענוג, לזה קוראים קולנוע במיטבו.זה לא רק קירק דאגלס, זה גם לורנס אוליביה, פיטר יוסטינוב וטוני קרטיס בתפקיד קטן יחסית.הבמאי של הסרט היה בחור צעיר יחסית עם רק שני סרטים משמעותיים ברזומה. קירק דאגלס, שעבד איתו באחד משני סרטים אלו (שלא היה מוצלח במיוחד בקופות), היה זה שהביא אותו לסט.לבמאי קראו סטנלי קובריק.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים איך הסדרה יחסית לאיכות של "רומא" ? זה שילוב של רומא עם 300.אולי פחות איכותי מרומא מבחינות מסוימות, אבל די טוב שלעצמו, ומפצה על זה בדרכים אחרות.התפלשות בבוץ של השחיתות שהיתה באותה תקופה, דרך הסיפור של בעל עסק והגלדיאטורים שלו.הסקס והאלימות קפצו בכמה רמות.לרומא היתה גירסה רגילה וגירסה מצונזרת.אם תנסה לצנזר את ספרטקוס לא ישאר לך מה לראות.מי שאהב גם רומא וגם 300 לא יכול שלא לאהוב את הסדרה.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים זה שילוב של רומא עם 300. אולי פחות איכותי מרומא מבחינות מסוימות, אבל די טוב שלעצמו, ומפצה על זה בדרכים אחרות. התפלשות בבוץ של השחיתות שהיתה באותה תקופה, דרך הסיפור של בעל עסק והגלדיאטורים שלו. הסקס והאלימות קפצו בכמה רמות. לרומא היתה גירסה רגילה וגירסה מצונזרת. אם תנסה לצנזר את ספרטקוס לא ישאר לך מה לראות. מי שאהב גם רומא וגם 300 לא יכול שלא לאהוב את הסדרה. לא אהבתי את רומא (למרות שציפיתי בסדרה עד הסוף) ושנאתי את 300, אבל מאוד נהנתי מspartacus.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים לא אהבתי את רומא (למרות שציפיתי בסדרה עד הסוף) ושנאתי את 300, אבל מאוד נהנתי מspartacus. זה לא נוגד את מה שאמרתי. וגם אם יש כמה אנשים בודדים שכן אהבו את רומא ו300 ולא אוהבים את ספרטקוס, זה לא מעיד על הכלל. סך הכל שילוב של רומא ו300 זה תיאור די מוצלח לספרטקוס.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים לאחר צפיה בפרק הראשון של המיני סדרה, אני חייב להגיד שספרטקוס שמרה על הרמה הגבוהה שלה, פשוט תענוג. גם העובדה שספרטקוס עצמו לא מופיע, לא הורסת, כי בינינו, התת עלילה שלו בעונה הראשונה לא היתה הכי מענינת. אגב, כשצופים בפרק, מתקבלת תחושה שדוחפים את הסקס והעירום לעלילה בלי קשר לכלום, אבל מצד שני, למי אכפת אם רואים לזינה הנסיכה הלוחמת את השדיים?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אנדי וויטפילד עצמו לצערנו כבר לא יחזור לעונה השנייה, כי הסרטן שחשבו שהצליח להתגבר עליו חזר, ולכן החליפו אותו בשחקן אלמוני בשם ליאם מקינטיירhttp://www.tv.com/liam-mcintyre-takes-over-as-spartacus-in-starz-spartacus-blood-and-sand-season-2/webnews/264040.html?tag=news_list;title;4אנדי וויטפילד באמת הפתיע אותי לטובה ביכולות משחק שלו, בפרקים הראשונים של הסדרה חשבתי שהוא סתם עוד איזה שחקן ג'נרי של סדרות\סרטים דלי תקציב.נוכחתי לגלות שטעיתי וככל שהפרקים התקדמו ונוספו סצנות שהוא צריך להעביר בהם רגשות חזקים הוא הראה את טיבו ע"י הצורה האוטנטית שבה הוא שידר את מה שהדמות אמורה להרגיש ובכך הראה שהוא לא סתם עוד איזה "שחקן ברירת מחדל".בהחלט מצער שהוא לא ממשיך לעונה השנייה :'(
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים יש לו עבר במשחק בסרטים לא רעים בכלל דווקאתסתכל ב IMDB, גם לא סרטים סתם.אני לא יודע על איזה עבר בדיוק אתה מדבר, הוא שיחק בסך הכל ב-2 סרטים (שהאחרון מבניהם לא בדיוק הצליח לתפוס קהל גדול...).לגבי הסרט "גבריאל" ראיתי אותו מזמן ,אני לא זוכר כל כך איך המשחק שלו היה שם אבל הסרט זכור לי כסרט די מגוחך.http://www.imdb.com/name/nm1813878/
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים ראיתי את הפרק האחרון עכשיו - אחלה פרק המיני סדרה התחילה חזק, נחלשה קצת באמצע, וחזרה לפינאלה מפוצצת. מומלץ מומלץ מומלץ למי שאיכשהו הצליח לפספס את הסדרה הזו.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים חח גם אני בזכות הת'רד הזה התחלתי לראות, ראיתי קודם את כל הפרקים של blood and sand, היה טוב באמת נהנתי, הפרק האחרון היה מרהיב באמת חחחעכשיו אני רואה god of the arena , זה יפה שהם החליטו לחזור לעבר, מסביר יותר טוב את העלילה של הblood and sand.
פורסם 2013 באפריל 1312 שנים מחבר הקפצה טוב, הסדרה הסתיימה עם סוף מעולה וקצת זכרונות מאנדי ז"ל :'( (I am Spartacus !!!) למי שאולי לא יודע את הסדר: Spartacus: Blood and Sand Gods of the Arena Vengeance War of the Damned
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.