עבור לתוכן

לנובו עסקי האם שווא את ההשקעה ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיטוטים רבים ומכיוון שאני עוסק 90% בגרפיקה על ה CS4 ובאינטרנט האם באמת הלנובו החדש הזה שווא את ההשקעה ?

LENOVO ThinkPad T410 2518-C3U 4GB

14 "

עוד שאלה שצצה לי , אני קצת מפחד מכרטיסי המסך של אינטל האם כרטיס המסך שיש למחשב זה יעמוד בתהליכי עיבוד גדולים של ה CS4 ?

איך השירות של לנובו בארץ למישהו יש מושג ?

תודה רבה וחג עצמאות שמח לכולם !

שי ו.

:hi:[br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 07:50:31

להל"ן המפרט המלא -

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2609

פורסם

השירות של לנובו בארץ לרוב טוב מאוד ומעלה.

לגבי שווה את ההשקעה - תלוי איך מסתכלים. אני אוהב מחשבים עסקיים בגלל איכות בנייה, עמידות לאורך זמן, מאפיינים שחשובים לי אישית (מסמ מאט, טראקפוינט), וגם שירות.

אבל אם מסתכלים על מפרט פר מחיר, מחשב עסקי לא יהיה יותר כדאי, אלא פחות.

במקרה שלך, אם יש חשיבות לכרטיס גרפי חזק לעיבודי 3D (למיטב הבנתי בCS4 יש אפשרות להשתמש בכוח של המאיץ הגרפי בחלק מהעיבודים), אז כרטיס המסך של אינטל לא יעזור לך פה יותר מידי, ובאופן כללי, הכרטיסים שיש בT410, גם של NVIDIA, הם לא חזקים במיוחד.

מצד שני, אם אתה לא עוסק בעיבוד 3D כבד, אולי אתה לא צריך כרטיס חזק במיוחד, ושווה לך ללכת על מחשב עסקי בשביל היתרונות האחרים.

פורסם

לגבי המחשב שאתה ציינת לפי השימושים שלך אתה תצטרך מחשב עם כרטיס גרפי יותר חזק, אני לא יודע (כי אין לי אישית ניסיון) אם עבודה גרפית במסך של 14 נוחה יותר/פחות אבל חלק אמרו לי שזה גם שיקול .

אני מתאר לעצמי שביום מן הימים תרצה לעבור ל CS5 (המדהים) ושם תהיה לך קצת בעיה עם הכרטיס הגרפי, תיכנס לאתר של אדובי ותראה את הדרישות חומרה זה די יעזור לך.

גם הרזולציה של המחשב שציינת היא די גבולית כזה. (בחלק מין התוכנות כמו פרמייר למשל הדרישות שלהם הם דורשים 1600X900 מינימום).

אם אני לא טועה הt410 באה גם בקונפיגורציה של 1600X900 ועם כרטיס מסך של nividia quadro 3100m 512MB וכמו ש QTTP ציין אני לא יודע אם הוא מספיק טוב לתלת ממד אבל אני חושב שכן.

פורסם

נכון לעכשיו, 1440X900 היא הרזולוציה המקסימלית המוצעת בT410.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים