פורסם 2010 באפריל 1915 שנים --------------------------------------------------------------------------------היי חבריה שלום רבלוח אם ecs p4s5mg+gl מערכת הפעלה xp home בהתקנים אחרים מופיע כי חסר בקר מסך תואם VGA באתר ecs חיפשתי אך לא מצאתי את הדרייבר להורדה עם setup אודה מראש על הפתרוןאהוד
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=42&CategoryID=1&DetailName=Driver&MenuID=52&LanID=0בסוף העמוד יש הדרייבר שאת מחפש אם הוא לא יבוא בצורת Setup פשוט דרך המנהל התקנים תעשה התקנה ידנית (מתקדמת) לדרייבר . אגב , לפי האינדיקטור בפורום , יש לך 7 WIN או XP64 , לפי האתר אין בכלל דרייברים כאלה .
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר INFERNo היי \ראשית תודההורדתי את הדרייבר הזה עשרות פעמים ותמיד מופיע כקובץ bin ניסיתי עם שלל תוכנות לפתוח אותו ואו לצרוב כקובץ image אך הוא לא זוההאכן צדקת, זה לא המחשב שלי ,הוא של בן אחותי אנסה להפעילו דרך מנהל ההתקנים תודה
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים שאלות/הפניות :1. האם זה הלוח שלך ? P4S5MG/GL+ PCB:7.0- האם כ.המסך שלך הוא מובנה בלוח ? במידה וכן, כל השאר רלוונטי, במידה ולא, אתה מנסה להתקין דרייבר לא תואם לחומרה.2. מהי מע' ההפעלה שלך ? אין דרייברים למע' ההפעלה ויסטה או 7 מהסדרה הזאת. במידה והותקנה ויסטה או 7 , צריך לבצע כמה עקיפות.3. כדי להפעיל באופן תקין דרייבר של כ.מסך על הלוחות מהסדרה הנ"ל, צריך להתקין דרייבר נוסף ( XP ) SiSAGP GART driver R1.21 , האם הוא מותקן ? http://www.sis.com/download/agreement.php?id=1558714. הדרייבר האחרון הכי מעודכן הוא SiS UniVGA3 Graphics Driver v3.73 http://www.sis.com/download/agreement.php?id=155931בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.