עבור לתוכן

מחיקת מערכת הפעלה windows xp (קיימות 2 מע. הפעלה זהות אצלי במחשב)

Featured Replies

פורסם

מצחיק אבל אמיתי. התקנתי במחשב שלי פעמיים מע. הפעלה windows . הטעות נובעת מכך שהייתי סבור שבהתקנה השניה יפורמט הדיסק ומע. ההפעלה הקודמת תמחק. כנראה שטעיתי היכן שהוא ומע. הפעלה אחת מותקנת ב c והשניה ב d.

כשאני מאתחל את המחשב אני מקבל תפריט איתחול בו עלי לבחור באחת מ 2 ההתקנות.

השאלה שלי כמובן היא איך מתפטרים מההתקנה הראשונה, ב c.

תודה

פורסם

תוריד את השורה הלא נחוצה מתוך boot.ini ואז פשוט תמחק את הקבצים שאתה לא צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה,

הסרתי את השורה המיותרת מ boot.ini. ה windows המיותר מותקן אצלי בדיסק c. לא נראה לי ש windows מאפשר למחוק את windows. תוכל לפרט מה מוחקים ואיך ?

פורסם

בטח שאפשר. אתה הרי לא מוחק את המערכת שאתה נמצא בה אלא מערכת אחרת וזה בסה"כ לא יותר מקבצים.

למחוק אפשר את תיקיית windows וגם את הפרופילים מ documents and settings אחרי שבדקת שאין שם משהו שנחוץ לך.

פורסם
  • מחבר

תודה, צדקת.

קבצי הווינדוז נמחקו ללא בעיה. היתה תוכנה (פלאש) שהותקנה בתיקיה זו ואותה מאן הווינדוז למחוק. רמז כלשהו מה עלי למחוק ב program files ?

שוב תודה

פורסם

אני אגיב פה במקום לפתוח עוד ת'רד

אני באותו מצב ואני יודע על המחיקה הפשוטה שהסבירו פה אבל הבדל הוא שאני רוצה להתקין שוב את XP אבל מהניסיון שלי אני זוכר שאם אני אתקין את XP שוב אז אחר כך 7 לא תזוהה לי במערכת בגלל שאקס פי ישנה יותר.

איך אני עושה את זה?.

בשורה התחתונה יש לי המון בלאגן עם מערכות ההפעלה ואני רוצה לפרמט אבל שבסוף יהיה לי גם 7 וגם אקס פי.

תודה

פורסם

pssheba, תמחק את מה שאתה לא צריך. אני לא יודע להגיד לך מה יש לך בדיסק קשיח, זה כבר עניין אישי שלך.

elada22, איך זה קשור לדיון? איו שום בעיה להתקין את שתי המערכות ביחד ולא משנה באיזה סדר. פשוט לכל סדר יהיה צורך בפעולה אחרת.

אתה יכול לעיין בסטיקי FAQ כי שום דבר לא השתנה מתקופת ויסטה בעניין הזה.

פורסם

נראה לי שאתה אולי מתבלבל כי אני זוכר בוודאות ש'אסור' להתקין מערכת ישנה אחרי שהתקנת מערכת חדש יותר (במחיצות שונות)

אתה בטוח במה שאתה אומר?..

פורסם

איפה רשום שאסור?

אפשר להתקין מערכת הפעלה ישנה אחרי חדשה זה רק יצרוך יותר עבודה אחרי זה, יכול להיות שיהיה צורך לעשות "תיקון" לstart up של ה-OS הכי חדש במחשב,

ובנוסף הוספה לתפריט שלו את כל ה-OS הקיימות במחשב.

פורסם

תמיד אפשר להכניס תדיסק התקנה של ווינדוס 7 יש שם תיקון איתחול שפותר הכל

פורסם
  • מחבר

pssheba, תמחק את מה שאתה לא צריך. אני לא יודע להגיד לך מה יש לך בדיסק קשיח, זה כבר עניין אישי שלך.

תודה, מה שהיה חשוב לי לעשות, עשיתי בעזרתך.

אין לי שום צורך דחוף למחוק עוד דברים ובכך ולהסתכן שבסופו של יום אאלץ להתקין windows בשלישית.... :)

תודה

פורסם

אוקיי, אני פירמטתי את כונן C והתקנתי Xp ובכונן D יש את 7 שכבר לא מזוהה לי בזמן ההעלאה של המערכות הפעלה, עכשיו איך אני גורם למחשב לזהות גם אותה?

פורסם

זה לווינדוס ויסטה אחי

אני צריך לשחזר את ווינדוס 7 דרך האקס פי שאני עובד עליו כרגע.

פורסם

אני לא אח שלך.

7 משתמשת באותו bootloader בדיוק שהיה לויסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים