עבור לתוכן

שגיאת בשרות מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה

The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty.‏‏

כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים)

The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized

כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות

פורסם

אין קשר להבנתי בין שתי ההודעות

השניה מדברת על סינכרון השעון של המחשב מול שרת ..והוא מודיע לך שהוא לא הצליח לסנכרן ושהשעון לא מסונכרן..

לגבי ההודעה הראשונה היא כנראה נובעת מתוכנה כלשהי שסובלת מזליגת זיכרון,תעיף מבט בתהליכים פעילים ובכמה זיכרון הם צורכים..ותחפש חריגים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

התהליך שצורך הכי הרבה זכרון הוא הדפדפן (FF) כ 226,344K נראה סביר לא?

גם רציתי לדעת מה פשר האזהרה הזאת:(לא התרגום לעברית ;)- ממה זה נובע)

Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address 002127C17529. The following error occurred:

‏‏בוצע ניסיון לפעולה על פריט שאינו Socket‏. . Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server.‏‏

פורסם

כן זה נראה תקין לFF ..וזה לווא דווקא זה שצורך הכי הרבה

תביא רשימה של מה שרץ אני אוכל אולי לתת לך הצעות מה לנסות לסגור

לגבי השעון...תרגמתי את זה כי התירגום זה פשוט ההסבר..לא תמיד יש מעבר לתרגום, בסה"כ כנראה שהשרת שהשעון שלך מסתנכרן מולו לא זמין.

לגבי ההודעה ששמת עכשיו הכרטיס רשת המסוים לא מקבל הקצאה של IP (חדש) מהשרת כתובות .

פורסם
  • מחבר

צרפתי אם כי אני אישית לא הצלחתי לדלות משם מידע שיכול לעזור

[attachment deleted by admin]

פורסם

על פניו באמת לא נראה שיש שם משהו שיותר מדי מזיק

אבל אם להתחיל מאיפשהו אז הייתי מתחיל מתוכנות שסורקות קבצים ברקע כמו נניח regtool שאני רואה שרצה לך שם

ואם זה לא עוזר אז תנסה גם את התוכנת SCREENSHOT שיש לך שם גם .

שאני אבין זה מקפיץ לך הודעות שגיאה או שסתם חיטטת בתוך הEVETVIEWER וראית הודעות לגבי זה...כי לא כל מה שמופיע בEVENTVIEWER בהכרח קריטי לתפעול תקין של המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שהמחשב לעיתים נתקע והדרך היחידה שלי להוציא אותו מזה היא

אפילו לא הריסט אלא לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה והדלקה מחדש

(אם אלחץ על הריסט בזמן שהוא מעלה את השולחן עבודה הוא שוב נתקע)

כמו כן אם אני מבצע כיבוי דרך ההפעל הוא סוגר את כל התהליכים אבל נתקע ולא כבה

כשאני בודק ביומן ארועים מה נרשם זה פחות או יותר השגיאות או האזהרות שאני מקבל

אני משתמש בתוכנה חינמית של AVG ובסריקת המחשב לא עולה שום בעיה

אני חושב אם כי לא בטוח שהבעיה החלה לפני כחודש בזמן שמישהו חיבר למחשב DOK וה AVG קפץ אם הזהרה לתוכנה בעיתית (לא זוכר אם וירוס או ריגול) בכל מקרה למיטב הבנתי הבעיה טופלה אז

כמו כן שחזרתי את המערכת לנקודת זמן שאני בטוח שהיא היתה יציבה יותר אבל לא נראה שהבעיה נפתרה

(אמנם את השיחזור בצעתי דרך ה REG TOOL ולא דרך מה שהמערכת ההפעלה מציעה-אני מניח שREG TOOL משתמשת באיזה API של המערכת הפעלה)

אשמח לשמוע עוד רעיונות למי שיש :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים