פורסם 2010 באפריל 1815 שנים אהלן ותודה לעוזרים מראשיש לי כרטיס מסך מסוג nvidia geforce gt220חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור H.D אני רואה תמונה ללא סאונדכמובן שהעברתי בהגדרות סאונד ליציאה דיגיטליתניסיתי לשחק עם ההגדרות (ב - realtek HD audio manager) ובטעות גם מחקתי את ההגדרה ליציאה דיגטליתאז ככה - 1. איך אני מגדיר מחדש את יציאת האודיו הדיגטלית?2. איך אני מצליח לשמוע אודיו בטליוזיה בחיבור h.d ולא רק וידיאו?תודה רבה רבה
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מה זה "חיבור HD"? אתה בטח מתכוון לחיבור HDMI?אם זה המצב אתה צריך לחבר את הכרטיס מסך לSPDIF בלוח אם קודם כל.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר כן, כמובן HDMI - סליחה על הטעות...יש מצב לדעת אם אם כרטיס המסך מחובר ל - SPDIF מבלי לפתוח פיזית את המחשב?אגב - לא אני הרכבתי את המחשב ואני כמעט בטוח שהחיבור קיים...כמו כן - איך אני מגדיר מחדש את יציאת אודיו דיגיטלית - מחקתי אותה בטעותוכרגע היא אפילו לא מוגדרתתודה רבה
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מה הבעיה לפתוח את המארז לחמש דקות? אפילו לא צריך לכבות את המחשב.תסביר איך בדיוק מחקת את זה.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר מה הבעיה לפתוח את המארז לחמש דקות? אפילו לא צריך לכבות את המחשב.תסביר איך בדיוק מחקת את זה.לא בדיוק מחקתי אלא סגרתי - בכל אופן את הנושא הזה סידרתילגבי החיבור ל SPDIF - הבנתי שאם אני פותח את המארזהאחריות בטלה - קניתי את המחשב לא מזמן מ KSPהתקשרתי אליהם לבדוק אם הם חיברו את החיבור לכרטיס מסך ואמרו לי שכןיש מצב שיש סיבה אחרת בגללה אני לא שומע אודיו?אולי משהו בהגדרות???
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר לא בדיוק מחקתי אלא סגרתי - בכל אופן את הנושא הזה סידרתילגבי החיבור ל SPDIF - הבנתי שאם אני פותח את המארזהאחריות בטלה - קניתי את המחשב לא מזמן מ KSPהתקשרתי אליהם לבדוק אם הם חיברו את החיבור לכרטיס מסך ואמרו לי שכןיש מצב שיש סיבה אחרת בגללה אני לא שומע אודיו?אולי משהו בהגדרות???בבקשה עזרה...
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים tam703, אל תקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות מרגע פרסום ההודעה האחרונה.תקרא בבקשה את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.